Mačje igrače

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

Moderatorji: andreja, renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 7:06 am

Re: Mačje igrače

slamice zmagajo pri nas! :good: sicer je pol paketa že pod kavčem in kuhinjskimi elementi, ampak sreča, ko dobita vsak svojo slamico, je nepopisna :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor To maj 31, 2011 9:34 am

Pri nas so tudi slamice zakon.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 9:37 am

Ampak zmagajo pa še zmeraj itak škatle v vseh velikostih in oblikah... :lol: :lol:

Če pa že glih ni škatle, so pa tut papirnate vrečke dobre za se not tlačit...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 9:44 am

ali drugače: najdražje igrače bodo zanimive 2 minuti, najcenejše pa kar nekaj časa :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 9:48 am

aja, pa ful zanimivo jim je ko si moj dragi spusti lase in potem pozabi elastiko kje na mizi... s tisto gumico se potem preganjajo naokoli in jo grizejo in cefrajo in frcajo, dokler ne konča pod kavčem, moj dragi se pa potem jezi in besni ker nikoli ne najde nobene elastike, če pa jo že najde, je čisto požvečena :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor To maj 31, 2011 10:05 am

Js sem se že zdavnaj naučla pospravlat gumice za lase.. Že itak jih imam sto, ko rabim eno, je pa nikjer ne najdem - tut brez mačje pomoči :lol: S slamicami pa še nismo probali, jih nekak ne uporabljamo in niti ne kupujemo.. Bom jo v kaki kavarni sunla, da probamo :D

Škatle pa vrečke so pa itak zakon, ampak očitno samo, če jih pustiš pri miru - js sem dve zlepla skup, eno na drugo, pa izrezala not vrata pa okna, da je nastal prav tak mali dvorec, ki pa zdaj valda služi samo za višjo razgledno točko, v dejanski škatli se pa ne spravita več :dash: :truce:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 10:16 am

Mačja mama je napisal/-a:aja, pa ful zanimivo jim je ko si moj dragi spusti lase in potem pozabi elastiko kje na mizi... s tisto gumico se potem preganjajo naokoli in jo grizejo in cefrajo in frcajo, dokler ne konča pod kavčem, moj dragi se pa potem jezi in besni ker nikoli ne najde nobene elastike, če pa jo že najde, je čisto požvečena :lol: :lol:

ah to je še dobro. kadar moje elastike izginejo, jih najdem naslednji dam v majčem sekretu. :rolleyes:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 31, 2011 10:52 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 31, 2011 4:25 pm

Ja, elastike so super za z mize krast, včeraj sem našla eno tisto "kuhinjsko" na mizi, pregriznjeno :nyam: Trak, s katerim pa je škatla, ki pride iz zooplusa, obdana, je pa itak bolj zanimiv kot vsebina škatle :dash: In ta trak je potem še 2 meseca aktualen, če ga jaz držim v rokah in vrtim okrog, mala pa za njim dirka 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 1:10 pm

Slika

Tudi pri nas smo naredili igračko iz wc rolic. Ker imajo že izkušnje z activity boardom, so bili precej uspešni z bezanjem finih papic ven iz rolc. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr jun 08, 2011 1:15 pm

Blagor vam! Mi še kar izdelujemo to, nekaj malega rolic nam še manjka potem pa žuuuuur :clap:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 1:16 pm

Pri nas je tale igrača sicer ful zanimiva, ampak po novem predvsem tako, da jo Leia razstavi na dva dela (rolice se držijo skupaj, so pa očitno preslabo pritrjene v podstavek :dash: ) in se gre potem Maruja :dash:
Imam par fotk, ko spi v podstavku (recimo, da je v njem :) ), bom najbrž zvečer ali jutri objavila kakšno :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 1:35 pm

Mi smo tudi naredili tole, ampak smo dali samo nekaj rolic v škatlo, ker sta mačkona, ko sta vn bezala briketke celo škatlo furala po sobi, če je pa še kej prostora v škatli pa notr zlezeta in služita kot obtežitev škatle :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 1:37 pm

Še zmeraj velja ponudba: imam še veliko rolic ki mi jih je ostalo. Če katera rabi, naj javi.
Lahko tudi zlimam skupaj celo škatlo+rolice=igrača in pošljem v kompletu, samo potem nakažite kak evro za MH.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 2:10 pm

Mogoče malo neumno vprašanje, ampak ročne spretnosti niso moja močna stran :D :
s katerim lepilom limate skupaj te rolice, in predvsem - notri v škatlo?
Jaz se nekaj matram z njimi, pa gre kar veliko lepila, naše mačkovje pa bi potem to po
ustih valjalo (Sunny čisto vse tudi proba, če je za jest), lepilo ni glih zdravo.... ali kaj narobe delam ali preveč kompliciram? (ali obatroje :blush: )
Hvala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 2:14 pm

jaz sem rolice skupaj zlepila z "duct-tapom" - tisti veliki debeli lepilni trak iz tekstila. tudi v škatlo sem jih s tem lepila, samo bolj slab sistem sem imela - očitno :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 2:37 pm

jaz sem jih kar z Mekol-om. Je na vodni osnovi in ko se posuši, je precej gumijast, tako da pomoje če ti ravno ne odgrizne celega kosa s kartonom vred in ga pogoltne, ne bi smelo biti prevelikih problemov..

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 2:50 pm

Uh, jaz sem pa kar z Uhu okoli hodila, zato me je pa skrbelo. :dash: . Se vidi, da sem imela likovne in podobne vzgoje zmeraj
MU :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 08, 2011 3:09 pm

Mi smo lepili z Uhujam. Sicer smo potem morali en dan zračiti škatlo, ker je smrdela in uporabnika nista bila zadovoljna s tem, ampak potem je bilo ok. Itak namažeš rolico na tistih koncih, ki se bodo držali škatle ali pa druge rolice, tako da mislim, da ni tak problem glede tega kaj uporabiš. Nadzor nad tem, da ne prežvečita cele škatle je pa itak obvezen.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr jun 08, 2011 4:04 pm

Jaz bi to kar s pištolco lepilno. ;)
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačke

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost