Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 19, 2011 3:21 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Nisem nikoli uporabljala pisanih, tako da sem itak tudi to vzela črno. Sem jo pa kupila ta teden, tako da je nadušenje še čisto sveže (prej se že kakšni dve leti skoraj nisem več mazala, ker so me poostalih mascarah pekle oči).
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če maj 19, 2011 3:30 pm

Jaz sem pa s tole kremo zadovoljna in jo priporočam vsem, ki želite na hitro postati zagorele :) meni je v 2 dneh naredila enakomerno zagorelo polt, ki jo imam še vedno, kljub temu, da sem se namazala v soboto. Nič nisem flekasta pa krema je ful poceni. Lepo diši - tak saden vonj je :)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 19, 2011 7:42 pm

Taperverčki - tale maskara je res nekaj najboljšega! Če kdaj ne bodo imeli na zalogi črne, lahko tudi z barvno poskusiš, ker vsaj jaz sama ne opazim razlike - baje se samo na sončku malo lepše posvetijo.
Pa ful ful dolgo zdrži (pri drugih firmah sem v takem času že vsaj tri mogla zamenjati).
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 19, 2011 7:55 pm

Glede maskare še z moje strani same pohvale :good: Odlična je!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 19, 2011 8:41 pm

Meni je vijoličasta veliko boljša od modre, lepše se nanaša; temnorjave še nisem probala, to imam še v načrtu.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 19, 2011 9:59 pm

Vijolična bi znala bit zanimiva, škoda da se ne more preizkusit prej :) Drugače pa imam črno, močna barva je. Pa še sporočam glede tiste depilacijske kreme iz Orce, ki je bila pred časom omenjena, da se jo je tudi kupilo in da drži, ni primerjave v bolečini z ostalimi depilacijskimi kremami, se skoraj nič ne čuti (pa sem zelo občutljiva). :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 20, 2011 1:15 pm

joooooj sori, tole pa prou moram zdele klele napisat.... :lol:

A se kera prepozna v temle opisu:
zadnje čase iz očitnega razloga ne zapravlja za vložke, zapravi pa, softička raznežena, očitno ful več za papirnate robčke
:lol: :lol:

pa vem, da je ta oseba ful kul in ne bo nič zamerila, anede ne boš, ..... 8)

no pa da vidmo zdaj ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 20, 2011 1:19 pm

oaza je neki softičkasta! da nam ne prikrivaš česa?! :lol:

;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 20, 2011 1:20 pm

Pa zapravlja tudi ne, ker je Gorenjka :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 12:13 pm

Nerada komurkoli delam reklamo ampak A**le iP** nano 3generation je pa res dobro narjena stvar je bil po moji neumnosti opran na 90stopinj in sem ga po 4ih dneh sušenja priklopla na polnilec in dela ko nov ekranček ni niti mal fentan vse dela res čist sem presenečena :good:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 12:39 pm

Didi, saj ni prepovedi pri navajanju znamk :D Ful fajn za tak iPod, sem ravno razmišljala, da rabim novega in tale bi ustrezal mojim pralnim incidentom. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:11 pm

Super, da dela! :good:

Jaz pa priporočam praktično vse od te firme. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:17 pm

Jaz pa ODSVETUJEM samoporjavitveni lotion od Dove. Je tako gost, da kakorkoli se matram, ga ne morem dobro razmazat in rezultat je: sem tok lisasta, da izgledam prav umazana. Kot da se letos še nisem stuširala. :bad:
Imam pa ta lotion doma, ker sem ga dobila že pred časom. Sicer od te firme ne kupujem ničesar več, ker ni živalcam prijazna. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:25 pm

Joj, zdaj si me pa spomnila, kako sem šla lani na morju kupit kremo za sončenje, ker mi je je zmanjkalo kakšen dan ali dva pred koncem dopusta. In mi gospa v trgovini ponudi presneto drago niveo, kot alternativo pa ... nek no-name samoporjavitveni losion :lol:
No, sem kupila tisto niveo in bi bilo najbrž bolje, če bi se s samoporjavitveno kremo packala :bad: Takih izpuščajev, kot sem jih takrat dobila, ne pomnim :(
Torej: meni že tako niveina kozmetika ne paše (poleg tega, da niso na pravem seznamu), ampak tole je bilo pa res grozno.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:30 pm

Sem kupila AbtronicX2 (navadno ne kupujem takih stvari, ampak ker sem imela že taprvi model, ki mi je bil ful ok, sem kupila tega x2)in mi je že žal:

- očitno ga ne znam dat pravilno gor, ker mi ves čas piska - cela znanost je, da ga daš gor :fool:
- vse skupaj je kar nekaj - v bistvu si pri prejšnjem modelu imel celotno površino, ki je vibrirala, tle maš pa samo 4 mini blazinice, ki jih razporediš po želji z drukarji (ki sta se mi 2 že strgala) in ježkom - če bi to prej vedla, ga ne bi kupila!
- Zadnji 2 uri sem gruntala, kako ga pripet in dobila popizditis, najrajši bi vse skup čez okn zabrisala :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:31 pm

all, a potem tole o tebi pišejo? http://dne.enaa.com/E-svet/Znanost/Mozg ... nikov.html :mocking:

Glede samoporjavitve sem raje tih, mama mi je par let nazaj podarila neko mleko za telo :D ker ji ni lepo dišalo, jaz sem se pa (valjda, brez očal) zelo na debelo namazala po prhanju zvečer in šla spat. Zjutraj :O :O Noge cele štraftaste, dekolte in roke k bi kugo imela, pol vratu črno, pol umazano, na riti pa odtis temne dlani :lol: :lol: Sred poletja sem hodila v dolgih hlačah, ko sem se pa končno opogumila in oblekla kiklo, me je šef zelo previdno vprašal, kaj je to za ena bolezen :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:38 pm

:lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:44 pm

kr se počutm rahlo izključena iz te debate, se morm mal oglasit. sesalc gorenjev sicer še dela, je pa tik pred iztekom svojega delovanja. frizure ne rabm, ker mi je čop vsakdanji spremljevalc, farbam se ne, tko da frizerji od mene res bolj slabo živijo. vložki.....jupiiiiiiiii, končno po celi večnosti ne zapravlam za to vato. kakšn filing :yahoo: ! šminkam se ne, porjavitvene kremce me ne zanimajo ker se mi zdi, da je svetla plemiška polt čudovita taka kot je :playboy: . skratka, sem strašno nezahtevno bitje, vse kar trenutno uporablam je neko mandljevo olje po katerem sem jest malo manj zadovolna ker sem vsa mastna in men ne preveč lepo dišeča, je pa zato naš bajsi tolko bolj zadovoljen ker šeta za mano in čaka kdaj se bom ustavla da bo lahko malo polizal po nogah :O . jamrat grem pa nekam drugam.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 25, 2011 1:49 pm

Cats je napisal/-a:all, a potem tole o tebi pišejo? http://dne.enaa.com/E-svet/Znanost/Mozg ... nikov.html :mocking:

:D Ne :P Jaz samo na podlagi izkušenj priporočam. :girlblush:

Obstaja pa nek forum, kjer so taki Apple usekanci gor, ki pač kupujejo vse in se kregajo s tistimi, ki ne uporabljajo njihovih izdelkov. Samo to je meni bedarija. :rolleyes:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor Če jun 09, 2011 10:33 pm

Letošnji dopust bi rada preživela na grškem otoku, katerem nimam pojma, zato vas prosim za vaše izkušnje, kje ste bili, kaj vam je bilo všeč in kaj ne.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov