udomačen tiger
Kraj: Prebold
Re: Zamrežitev oken
Na iste kavlje sem istočasno še roloje namestila - dve muhi na en mah...
Pod ograjo je namontirana pocinkana mreža, ker je ravno toliko prostora, da bi se lahko v v ležečem položaju kdo zapeljal dol.
Mreža me je prišla (s poštnino vred) cca. 30 EUR, vse skupaj pa nanese na 100 EUR - kupovala že pozimi nekatere dele...
Pa še najboljši del tega - mreža se od spodaj in iz ceste SPLOH NE VIDI! Pa če verjamete ali ne!

in smo lani kar ograjo v luft obesili na zastekljenem balkonu. 

namreč, na bloku bodo delali fasado. Terminski načrt ali kaj tazga je očitno težki SF, ali je pa dostopen le posvečenim, ker stanovalci še ne vemo N-Č, razen, da so v dveh dneh postavili en delček enega odra. Skratka, ko pridemo na vrsto, bom morala odstraniti mrežo na spalničnem oknu in ga posledično ne odpirati, dokler ne bodo gotovi na tej strani
istočasno pa nimam varne variante za alternativo, ker ne balkon ne dnevna soba nista dobra ideja. Torej, živeli bomo v zaprti škatli do nadaljnjega
Cats, jaz pa samo upam, da bodo povedali, preden bodo na naši strani kaj delali. Na uni ki gleda na levo od vhoda so namreč oder začeli postavljati ob 7h zjutraj in so gledali folku v spalnice.
Prava groza me je tega, kar nas čaka. Danes sem celo računala, kaj, če bi se nekako zdaj na hitrco res preselila - tam pri Cockti je še kar nekaj praznih stanovanj