Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 10:03 am

Re: Daj si duška

No ja, ob tistem, kar v Kranju smatrate za "vroče", hodijo ljudje tukaj v dolgih plaščih :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 10:09 am

No, 19 stopinj ni ful vroče, je ravno ok, samo če si dolgo na soncu ti pa tudi zakuha. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 10:14 am

Mačja mama, predlagam, da greš malo do mehanika ... Ko ti bo izstavil račun, bo tudi tebi zakuhalo :bad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 10:48 am

Hahaha, ojeeej... ja, si kar predstavljam. Ne spominjaj me, moja kripa je ravno ven iz garancije in kot po čudežu se stvari kvarijo ena za drugo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 10:57 am

ah, jaz sem šla samo olje pa filtre menjat :lol:
potem sem pa dve uri čičala v vaški gostilni in prisluškovala globokim pogovorom o penzijah, glavah živine in babi, k je čist nora na unga :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 11:25 am

na kerga? 8) ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr maj 18, 2011 11:27 am

Dragi duško!

Besna sem! In to res besna.. pa hkrati žalostna! Pa še pa še.. Kje je pravica?? Kako se sodišče lahko odloči, da dobi ta "morilec" prosto? Da mora "samo" plačati? Kje je tu pravica?? Mlado življenje je ugasnilo zaradi "tvoje" napake, ti morder, pa dobiš prosto! :devil: :dash: :dash: :dash: :girlsad:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 11:28 am

to sm jest tud vesela k pelemo v moravče avto...tm nimaš N-Č za počet...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 11:39 am

oaza, če bi malo bolj poslušala, bi bla najbrž še jaz razglašena kot nora na katerga od tistih tam ... pa je bil eden 5 let mlajši od mene, drugi pa je v penziji že, odkar sem se jaz rodila :D (oja, vse letnice vem :) )
knedl, jaz sem kar nekaj časa hodila vmes domov, ampak mi gre z busom v eno smer ena ura - ker imajo buse enkrat na uro, niso pa posebej usklajeni z lokalnimi busi ... imajo pa eno trgovino in eno gostilno. in dva časopisa :)

no, nazadnje smo pa skupaj gledali eno smučarsko tekmo. to je šele zabava :good:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr maj 18, 2011 11:55 am

Mačja mama je napisal/-a:Pa kakšni cajti so to?! Kakšno vreme je to? Jaz se ne spomnim kar sem živa, da bi bilo treba 18. maja na primorskem kurit!! In pol naj mi še nekdo tvezi o globalnem segrevanju.... zadnja 3 leta so bila tako mrzla kot jih ne pomnim!!

Prav to je bila moja misel danes zjutraj, tudi v Prekmurju namreč še kurimo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 12:36 pm

ja, tudi notranjci kurimo... kar slišim cekine žvenketat, ko odhajajo skupaj s plinom... :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 1:23 pm

Če bo tale družinski zakonik sprejet ... se pa poročim, bemoboba! :dash: :fool:
(ker se bodo morale tudi izvenzakonske skupnosti baje registrirati :lol: )
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 18, 2011 1:41 pm

Jaz pa ne maram poročnih iger - kočijaž, pa tisto, ko se žlahta postavi v krog in se šlatajo za rit, ples s prešvicanimi starimi desci, ipd. :rolleyes: Zdaj junija bo ena poroka in upam, da ne bomo imeli teh iger in da me ne bodo silili v nič, kar nočem počet :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 1:55 pm

Penny, tudi jaz ničesar takega ne prebavljam ... Če bi se jaz poročala, takih reči ne bi bilo, seveda pa se ne želim poročiti ...
Ampak če bo družinski zakonik sprejet v taki obliki, kot je ta trenutek, bom vseeno morala nekam it podpisat uraden papir, da sem s svojim partnerjem v izvenzakonski zvezi ... :bad:

Če te pa silijo v kaj, pa enostavno povej, da si se prišla zabavat, in da te njihove igre pač niso zabavne ... Lahko tudi malo bolj vljudno oblikuješ :D

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr maj 18, 2011 2:00 pm

Dragi duško, a lahko izumiš pojočo travico, da se ne bomo več zafrkavali s potencialnimi posvojitelji in pri tem diplomirali iz psihologije?! :fool:
Animal liberation - human liberation
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr maj 18, 2011 2:02 pm

Mene je na eni poroki ženin zvlekel na plesišče kljub mojim ugovorom, da plesat pa res ne znam. No, v obraz je postajal vedno bolj resen, že skoraj zaskrbljen in me po kakšni minuti plesa odpeljal nazaj na moj stol z opravičilom :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 2:20 pm

:lol:

jadranka, ne moreš delati čudežev, lahko se pa še naprej trudiš delati v dobrobit živali ... :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 2:26 pm

Leia, kaj pa če se par razide? Mora skupnost odjavit in razdelit premoženje? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 18, 2011 2:34 pm

Najbrž ... :lol:
Sicer je pa itak finta v tem, da je trenutno navadna neregistrirana izvenzakonska skupnost izenačena z zakonsko (torej se premoženje v vsakem primeru deli :) ). V primeru sprejetja tega zakona pa moj partner očitno postane moj cimer. Al neki ... Če se ne motim, je bil argument v razpravi tudi to, da bi sicer dva naključno skupaj živeča moški in ženska postala izvenzakonska partnerja ... (seveda pozabljajo, da je kar nekaj pogojev za izvenzakonsko skupnost ... )
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr maj 18, 2011 4:13 pm

vladek je napisal/-a:
Mačja mama je napisal/-a:Pa kakšni cajti so to?! Kakšno vreme je to? Jaz se ne spomnim kar sem živa, da bi bilo treba 18. maja na primorskem kurit!! In pol naj mi še nekdo tvezi o globalnem segrevanju.... zadnja 3 leta so bila tako mrzla kot jih ne pomnim!!

Prav to je bila moja misel danes zjutraj, tudi v Prekmurju namreč še kurimo.

Posledice globalnega segrevanja ne bodo (oz. niso) takšne, da bo povsod bolj toplo. To še ne pomeni, da ne obstaja. :P
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov