Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor So maj 14, 2011 11:49 pm

Re: Daj si duška

mislm pa kje je evropa okus za musko zgubila??? Mislim bruh... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 12:26 am

Ni duško, ravno obratno: prišli krovci zaradi reklamacije strehe....povedala, da ne morejo delati, ker na strehi gnezdijo ptiči. So rekli, da imajo radi živali in jih nikoli ne preganjajo, naj pokličemo, ko bodo zapustili gnezda. :good:

(Ko bodo gnezda prazna imam namen zamašiti luknje, kjer pridejo pod streho. Gnezda si delajo prav na podstrešju, ki je sicer nedostopno, je pa za njih dovolj 2 cm luknja, da pridejo notri. Na eni strani imamo modro sive ptiče z oranžnim repom, na drugi pa tipične kose. Pa spet vse posrano, celo po oknih in fasadi. Očitno se pripravljajo na drugo leglo, ker so obnavljali gnezdo, prvi mladiči pa letajo nonšalantno okoli in se ne bojijo naših psov. Če vržeš kamen, gredo pogledat, če je užiten. Kosi so pa celo tako predrzni, da mi lomijo drage rože nasajene v gredici. Nalomijo si kakih pet brstov ali vršičkov praproti, potem pa odnesejo samo enega. Poleg tega še veliko polomijo s tacanjem. Ampak oni so bili tukaj prej kot mi, si moram dopovedovati.
Kaj bi naredili vi? Pustili, da gnezdijo? Škode na ostrešju ne povzročajo, je pa vse umazano in posrano in polno navlake)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:15 am

sarajst je napisal/-a:mislm pa kje je evropa okus za musko zgubila??? Mislim bruh... :bad:

vse lepo in prav..ampak resno..Azerbajdžan? to še izgovorit prov ne znam morem prov počasi zlog po zlog it :P pa res niso bili nič posebnega
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:19 am

To, da je kdo nerazgledan in za nekoga ni slišal, ni krivica tistega drugega :P

Jaz sem se samo bala, da bodo zmagali uni škrati iz Moldavije :lol: Pričakovala sem, da bo Francija dobila več točk, toda poba je tako veselo fušal, da je še mene bilo sram :D Moj favorit je bila Italija, čeprav po mnogih letih lahko rečem, da mi je tudi slovenska pesem bila všeč.

Meli je pa menil, da je zadeva skrajno dolgočasna, in je celo dogajanje presmrčal 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:31 am

Moj favorit je bila tudi Italija, seveda takoj za našo Majo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:32 am

Visova, jaz sem imela na balkonu golobje gnezdo. Seveda sem počakala, da so ptički odrasli, ampak potem jim pa nisem več pustila tam naštimat naslednje generacije (smo obesili žaluzije in jim tako preprečili dostop). Enostavno je preveč svinjarije pa še perila nisem imela kje sušit. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:55 am

Visinnox počakaj, da mladi ptički samostojno odletijo potem pa pozapri luknje. Saj si bodo ptice naslednja gnezda naredile drugje.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne maj 15, 2011 10:10 am

Moj favorit je bila pa Danska, se mi pa zdi, da je Maja Keuc včeraj slabše pela kot v polfinalu. V polfinalu mi je bil pa všeč še Izrael. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 10:26 am

Tale letošnji Evrosong je bilo pa res eno sranje in dokaz, da je vse skupaj kuhinja! Maja bi si zaslužila še boljšo uvrstitev. Meni noben od prvih treh ni bil všeč, niti malo. Da je Moldavija pred nami je tudi malo čudno :D
So mi bili všeč Bosna, Danska, Srbija ...

No, vseeno pa mislim, da moramo biti ponosni na Majo in izgubljam živce, ko so ljudje pametni, kako ni bilo dovolj dobro ... Če bi nastopala za Nemčijo ali kakšno drugo večjo državo, bi lahko celo zmagala ...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 11:47 am

Kaj je s to obsedenostjo ljudi, da bi kar mucke rezervirali, ko jih pa toliko čaka na nov dom že predolgo? :timeout:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Obala

Odgovor Ne maj 15, 2011 11:50 am

Meni pa je bila pesem od Azerbajđana res najboljša, ampak me je presenetilo da je na koncu tudi zmagala :D .
Med najslabšimi so mi bili Avstrija in Francija.. Pa s fantom sva rekla da če zmaga Švedska in njihov Popular, da ne gledava več evrovizije :rolleyes: .

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 5:06 pm

mateja je napisal/-a:Na val 202 ravno poteka oddaja o zavetiščih in vursu!

posnetek prispevka
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:28 pm

Debata o predlogu sprememb Zakona ZZZV se nadaljuje v http://www.pomagamo-zivalim.si/viewtopic.php?f=16&t=2599. Ni ravno hec vse skupaj, zato je forum Debate primernejši.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 16, 2011 10:18 am

Že cel dan jamram pa morem še en mičken, učit se morem začet že en mesec nazaj :girlblush: čist vsako leto mi rata da se mi na koncu maja tooooooolk stvari nabere da se vn ne vidim, da bi se pa dol usedla pa se kašno stvar naučila mi pa ne rata, rajši kakšno leposlovje berem in se tolažim da je to še vedno izobraževanje in učenje ipd :girlblush: kakšna brca bi mi res koristla :dash: :truce:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 16, 2011 11:17 am

Didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :devil: marš se učit! :devil:
brc :devil: brcbrc :devil: brcbrcbrc :devil:

no, sem te fajn zbrcala... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 16, 2011 11:23 am

Didi, jaz sem pa občasno morala brat leposlovje (ma, pri slovenski (kmečki) povesti sem resno tuhtala, kaj tako lepega naj bi to bilo :bad: ) v študijske namene. Takrat nenadoma ni več tako zelo zabavno, pa čeprav bi sicer v neštudijske namene neznansko uživala :D
Tko da se pejt učit. Leposlovje bo čez en mesec še vedno tam ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Po maj 16, 2011 11:45 am

Didi jst te povsem razumem! Zakaj se človeku ustavi ravno na koncu študija? :dash: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 16, 2011 1:37 pm

Duško, a lahko prosim, da ne vidim tkooooo zelo dobro? Mislim ne vsega povrsti - vsaj česa, tko selektivno, ne? Prosim? Prosim prosim?
:girlsad: :negative:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 16, 2011 2:30 pm

:devil: na nekem forumu. Baba lima linke iz zavetišč (beri link do BELE mačke, ker je glih nekdo iskal belo mačko), da bi ljudje posvojili živali, hkrati pa podpira izbiro živali glede na barvo dlake. :dash: :dash: In seveda se ne da prepričati da izbira glede na barvo dlake ni ok. :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 16, 2011 4:09 pm

Kako ti lahko človek v zavetišču, ko kličeš glede prostoživeče mačke, ki rabi oskrbo, reče "ja to je pa vaša mačka, če jo vi hranite"???? :dash: Če mačke sploh prijet ne moreš, kako naj jo potem do veta spraviš? :fool:

Pizzzzzzzzzzzzzzz**aaaa!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov