Za vse DIY mojstre, lahko povem, da sem v Fresnapfu (na Dunaju sicer, tako da ne vem, kako je z bližjimi) odkrila s sisalovo vrvjo oblečene posamezne stebričke. Bili so ene 3 različnih velikosti z navojem .... pa mislim, da je bil najdražji 15 €
Malo cenejša vrv kot pri quelle (sem ugotovila, da jo večinma ljudje tam naročajo) je v bauhausu, samo je treba it k ta drugim vrvem pogledat, ne tem pri vhodu, ki so za čolne, ampak bolj v notranjosti v smer noter in proti rožam.
Pliš oz. umetno krzno se pa najbolj splača kupovat okrog pusta, ker dobijo večjo zalogo zaradi izdelav kostumov, malo manj oblačile kvalitete ampak bolj poceni

1x0,8m plutovinasta plošča navadna, ful fajn za na poličke (je pa treba računat z menjavo) je 4€, odpadli etison se dobi pa celo še malo ceneje pri raznih fermah, ki se ukvarjajo z opremljanjem, oblačenjem...
Veletekstil je imel pa nazadnje, ko sem bila tam (na massarykovi) še dve roli sisalove preproge dveh širin. Ni bila sicer poceni (se spomnim te misli, cene pa ne znam povedat), je pa zelo uporabno

Če vse skupaj znese manj ali več od novega je seveda spet druga stvar, lahko pa končaš z zelo unikatnim praskalnikom