Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Pe maj 13, 2011 12:49 pm

Re: Daj si duška

Imaš prav je bolj produktivno kaj koristnega naredit. Jaz samo probam vsake tolko na kakšnem forumo komu na vest potrkat. Koliko mi rata je pa drugo vprašanje...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 13, 2011 2:15 pm

Dragi Dusko.
Jaz bi ene plasnice. Prosim. Hvala.

:dash:

Al pa gre vse skozi okno. (Pravkar nasla svoj ucbenik za cescino. Defenestracij kar sama skoci na misel :) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 13, 2011 8:31 pm

j****ti folk, ki ven spušča živali, da potem vsa živčna ugotavljam kam paše določen maček. :dash: Hvala Gipsy, ker ji lahko morim po telefonu. :girlblush: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 13, 2011 10:49 pm

Sem si dala duška na Svet je le* forumu. "podari kdo belo muco", "podari kdo dolgodlako muco". Sem jih nakurla, pa nej razmišljajo. :devil: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:01 am

Na val 202 ravno poteka oddaja o zavetiščih in vursu!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:15 am

mi ne dela -.-
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:21 am

Penny je napisal/-a:Ena trapa iz Kulinarike:

Da se jaz malo potožim!K danes mi je pa res prekipelo čez piskr!Imamo dva muca Maki in Mini! Minica je že prejšni teden neznano kam izginila, po treh dneh se je privlekla domov vsa obstreljena, 3 strelne rane!mini smo nekako pozdravili!Danes pridemo domov in pred vrati leži Maki obstreljen v oko ves krvav revček je mežikal na eno oko!Oko sem mu izmila z fiziološko in namazala s kremo za oko(za ljudi)!Zvečer je že rahlo odprl obstreljeno učko!Sedaj pa vas sprašujem kako naj ukrepam! Pokličem policijo! Peljem na veterinarsko????? Kaj naj storim!Ker se bojim,da če ga bojo enkrat obstelili od blizu ne bo več pomoči!

ojoj. njen odgovor, v katerem pričakuje opravičilo, je pa ... grozljiv ...

Veterinarjeve besede"živali znajo odlično poskrbet zase in tole si bo muc sam zlizal"!
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:23 am

Ah, tole, da veterinar pravi, kako lepo skrbijo za živali, pa tudi jaz slišim od šteparjev - vedno. :lol: ( :bad: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:26 am

mah, tole, da se bo mačka zlizala, je meni tako grozljiva izjava :bad: nekaj podobnega je trdila prijateljičina mama, ko ni pustila, da bi mačka z zlomljeno nogo peljali k veterinarju (takrat sva bili še premladi, da bi imeli sami možnost peljati :( )

:bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:32 am

To, da se bo mačka sama zlizala je bila mantra naših staršev, pa babic & dedkov. Še moj fotr me je tolažil vedno, ko je bilo s kakšnim začasnikom kaj narobe, da se mačka vedno zliže... dokler mi jih ni 6 zaporedoma umrlo, kljub vsej veterinarski pomoči. Zdaj je rajši tiho in mi tega nikoli več ne reče, hvala bogu pa tega tudi ne verjame več.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 9:50 am

Skoda, da se morajo na lastne oci prepricati :(
Ampak na zalost pa tudi verjamem, da so tejle zenski res pri veterinarju rekli kaj takega. In potem bo okrog razlagala, da strokovnjaki pravijo, da se macka itak zlize.

No, muc od zgoraj je zacuda se vedno ziv (za notranje-zunanjega macka, ki zivi blizu prometne ceste, ima kar castitljivo starost - nenazadnje so ga kastrirali, "da se bolj hise drzi" :bad: ), pred casom pa je bil celo pri veterinarju, ko je krvavo lulal :bad: Kljub temu, da se bo ze zlizal :(

Zlate kletke in macka se bo ze zlizala :bad:

In vsako pomlad nova macka, ker stara cez zimo izgine :(

Ah, kako fajn bi bilo imeti tiste plasnice :(
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So maj 14, 2011 10:37 am

Duško, ne vem, a naj bom huda nate ali naj se smejim... Danes zjutraj naju z možem zbudi telefon, moža panično kličejo iz službe, je zaspal in zamudil (budilka ni zvonila :devil: ), moral bi pa celo ekipo sodelavcev peljati v Rogaško. Medtem, ko se je oblačil, sem se z njegovo sodelavko po telefonu zmenila, da vzamejo taxi do Petrola na Lukovici, da bi prihranili malo časa, tam jih pobere mož in šibajo naprej. Čez uro in pol me kliče mož iz Rogaške, naj nujno kličem Marche na Lukovici, ker so na parkirišču pozabili poslovni kovček, ko so se pakirali iz taxija v naš avto. Kličem, kličem, kličem... nihče ne dvigne. Kličem na Petrol in razložim situacijo, prijazna uslužbenka obljubi, da bo šla pogledat in naroči, naj pokličem čez pol ure. Čez 5 minut me kliče s Petrola - policija. :O So jih klicali iz Marcheja zaradi kovčka na parkirišču, Marche so evakuirali, bombni tehnik je bil že na poti, da bo kovček razstrelil. :O :scare: Hvala Bogu je bil policaj razumen in razumevajoč in zgodba se je končala z izletom na počivališče Lukovica, kjer sem podpisala zapisnik in prevzela kovček. Nobenih sankcij, nobenih problemov. :) Je pa treba povedat, da je kovček *RES* izgledal sumljivo, je večji od običajnih poslovnih kovčkov, kovinski, postavljen je bil pa zraven korita za rože, kot bi ga nekdo hotel malo skriti. Ah ja... :mocking:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 11:40 am

:lol:

Samo tole z bombami kar malo pretiravajo včasih. Ok, vem da se morajo prepričat, samo ko bi vsaj pri vseh stvareh tako delovali...

Ena zgodbica, upam da se vsega prav spomnem:
V prejšnem bloku je živel en odvetnik, ki je na en poletni dan v veži pri nabiralnikih pozabil svoj kovček. In kaj naredi en drug sosed? Panično kliče policijo, češ da je bomba notr. In sem še cel dan poslušala kako so prišli po tist kovček. Ko so ga pa odprli, je bil pa poln papirjev.

:rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 12:15 pm

:lol: :lol: :lol:
Sansa, najlepša hvala za dnevno dozo smeha :D Tale je definitivno ena boljših!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 2:49 pm

Ne vem kam to paše: http://youtu.be/9Nn0UkdDArM

:O :D :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 2:59 pm

torej kufra niso razstrelili tako kot uni ruzak zadnjič? :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So maj 14, 2011 3:00 pm

:O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 5:52 pm

all je napisal/-a:Samo tole z bombami kar malo pretiravajo včasih.

N-Č ne pretiravajo, nč. Ko je uni revež fliknil ruzak k Amerikancem, so bili okregani, da niso dovolj resno vzeli situacije :dash:

V glavnem, Sansa, verjamem, da se tebi ni zdelo posebej smešno, ampak mene je pa nasmejalo :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 7:05 pm

Nč ni bil revež, je bil debil :rolleyes:

A se spomnite tiste štorije z ministrstva na Kotnikovi, ko so imeli paniko, da jih prisluškujejo, ker so v enem stolu našli neke slušalke, pol se je pa na koncu razvozlalo, da je ena čistilka vzela mulca s sabo v službo, tamalemu so se strgale slušalke in, ker se je bal mamice, jih je stlačil v luknjo na spodnji strani enega pisarniškega stola :lol: :lol: :lol:

Pa na istem ministrstvu so prišli specialci razstrelit sumljiv kovček, v katerem je bil sto let star printer, ki so ga pozabili, ko so peljali reči na odpad :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 7:14 pm

revež, debil ... a ni skor isto? ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov