Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 1:12 pm

Re: Priporočam/odsvetujem

ne bomo. ker mamo sterilizirane mačke! :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 1:21 pm

ehm, torej, da bo uradno: moderatorke, a lahko prosim oddvojite tole temo (od tam, kjer je skrenila s poti) in jo prestavite nekam v Kofetkanje? :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 1:53 pm

Leia me kopiraš a? ;) Od Jessa dnevni so ok, ja. :D Še en anti always- vse sodelavke ki ga uporabljajo imajo močno m., jaz pa ne (trkam na les :D ) le zakaj....
taperverčki mogoče ti material ni ustrezal, oziroma ti je vsakič porušilo ph. Škoda.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 1:59 pm

Povzetek, always je tako kot pedigre,(ne se režat) velika raklama, visoka cena, dobiš pa žnj kvaliteto. Aja, pa vsi to kupujejo ker je toook dobra reklama. :fool:
Jessa tudi niso testrirane, tako kot naj ne bi bili vsi DM-ovi izdelki.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 4:35 pm

Kakšna plastika so vsi ti vložki always in ostala klapa, ugotoviš šele, ko nekaj časa uporabljaš 100% bombažne in potem hočeš malo nazaj sprobat une ta skomercializirane, pa ugotoviš, da ti koža pri teh čist nič ne diha (si kot v pvc vrečki). :O
Sej bi bila lahko tema priporočam/odsvetujem za človeke al pa kaj tazga ;) Že neki časa nazaj je tale tema za mačke zašla iz poti :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 10, 2011 5:24 pm

Al pa Babji čvek :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 13, 2011 6:53 pm

Re: Sesalci, frizure, vložki...skratka, babji čvek

Kar se skodelice tiče, jo uporabljam, nikol nobenih unetij ne nič, čutim je ne praznit jo je treba 2-3 na dan. Je pa ne priporočam(vem da je tule polno mam ki počasi spremljajo svoje hčere v puberteto)za tiste še nedolžne, je pa res moteče in boleče :)
Bom pa tudi jaz sporbala tale suhi šampon ker mam tudi jaz eno oljarno na glavi :lol:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 5:26 pm

Danes v trgovini, oče in hčerka. Oče: tamala je dobila m. katere vložke nej kupim? Najprej sem tamali potegnila alvays iz rok, res! In zabičala da samo te firme ne kupovati, ker ni dobra za zdravje. Glede na to, da nista imela pojma in sta bila takooo hvaležna za pomoč, si bosta to sigurno zapomnila. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 6:21 pm

Da ne bo zavajanja javnosti: nekje 5. dan je bilo potrebno suho pranje, po enem tednu sem pa itak oprala, ker sem s kano packala. :girlblush: Ampak vsekakor zelo dobri rezultati - pred eksperimentom so bili 3. dan od pranja že grozljivi. :good:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 6:32 pm

Hm, pri meni je zdaj 5 dni od zadnjega mokrega pranja. Vmes eno suho. Lasje niso mastni, bi si pa najraje odpraskala pol glave :lol: Bomo videli, kako bo tole napredovalo ... :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 6:36 pm

Mene v drugem krogi ni srbela glava čist N-Č. V prvem je pa tudi meni bila kriza nekje do enega tedna, pol se je pa res umirilo. Babe izumljamo trike, da se nam ne bo treba umivat. :fool: :lol:
A pozna katera kakšno podobno foro tudi za dlake? Recimo kaj v stilu, da če ne briješ nog dovolj dolgo, ti vse dlake stran popadajo. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 6:45 pm

:lol:

mah, sej bi si jst z veseljem umivala lase ves čas, ampak pogosteje ko si jih umivam, bolj so mastni. umivanje zjutraj in zvečer, kar bi bila najbrž skrajna točka, mi pa res ne diši preveč :lol:

aja, rozika, ful fajn, da tkole vzgajaš mularijo :good: ker itak vsi vemo samo za always (pa wh..kas, ane), ker je ves čas po tvjčku :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 14, 2011 7:11 pm

Ja ja, je treba zgodi začet z vzgojo. :devil: 8) always, wis**, pedigr*, a je kkšna razlika? Velik dnarja, mal muske.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 8:09 pm

OMG, berem na drugem forumu da uši pri otrocih odpravljajo z biokilom. :O :O :O A se je ljudem čist odpelal? Postopek je pa tak: našpricaš biokil, daš čez vrečko in čez 20 minut spereš. Pa jaz ne dam za sikundo biokila na glavo, kajšele za 20 minut! :fool: :fool: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 8:13 pm

Wow, a zato se ga dobi na pošti :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 8:18 pm

Sezona žužkov se je začela, je treba služiti, a ne.... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:27 pm

Znanka, ki je dr kemije, mi je zatrdila, da je biokil varen in, da lahko komot špricaš psa proti bolham. Ona sicer živali nima, glede strokovnosti je na visokem nivoju. Zdaj, če to res drži, ne bi vedela.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:30 pm

Pa bi ti sebi našpricala biokill na glavo? Na Milo ali Melija?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:38 pm

Oh, res ne vem... Če bi imela problem z bolhami ali čem podobnim, bi se poglobila v raziskavo, tako na pamet res ne vem. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 15, 2011 9:44 pm

sej ni blo mišljeno kot provokacija :D
itak je vprašanje, koliko bolj varni so tisti šamponi proti ušem/bolham, ki se jih sicer lahko kupi. ko sem jaz nekje v otroštvu staknila uši, se samo zelo natančno spomnim, da je zadeva zaudarjala ko hudič, in da se je moralo neskončno paziti, da ne bi kaj priteklo v oči ...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost