Držim pesti za mala srčeka, čeprav verjamem, da bo težko....
Me pa jezi zadnje čase ko je lahko vsaj na FB-ju za videt ogromno različnih društev, da ljudje še vedno ne sterilizirajo mucev in potem, ko nekomu nekaj napišeš, pa si ti kao najslabši, ko jim napišeš, da upaš da bo muca sedaj po skotitvi šla na sterilizacijo pa ti odpišejo eh če je stara že 12 let, ko jim napišeš, da upaš da jih bodo oddajali vsaj po 12 tednu ti napišejo eh od kdaj pa te to je mi oddajamo pri 1-2 mesecih ko jim daš link od mačje hiše kjer piše po 12 tednu da je po zakonu pa zbrišejo vse komentarje in slike aaaaaaaaaaa
Sama vem, da nisem imela izkušenj in da sem svojo muco vzela iz gozda prehitro in mi je še danes in mi bo verjetno celo življenje hudo za ostale 4, še vedno hodim gledat če so kje ali pa če so že mogoče kakšne nove, po eni strani hvalabogu ni novih žal pa tudi starih ne
Vsi se učimo iz napak žalostno pa je, da ljudje še vedno ne sterilizirajo in delajo vsako leto isto "oddajajo se mucki" ja in ko ti mucki postanejo mačkoni pa pristanejo v vaših rokah....žalostno jaz res upam, da je v primeru zavetišča prišlo do nesporazuma čeprav močno dvomim v to

Upam, da sta mucki ok