Kofetkanje - Cat Cafe

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 10:07 am

Re: Kofetkanje - Cat Cafe

Tecka je napisal/-a:A hočeš povedat, da drugačnih vez kot partnerstvo oziroma ljubezenske z moškimi nimaš? Kaj pa recimo oče, brat, kolegi,...

... mački? ;) :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 10:18 am

O, hvala Cats. Sem gruntala in gruntala...Itak, jasno, sončka dobim od Binkota zlatega. :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe okt 08, 2010 10:29 am

Sleepy, ne se sekirat. Meni je pa moj enkrat frizer povedal, da so device najbolj obupno znamenje, kar jih je in se na široko razgovoril, zakaj smo tako grozne. Je naštel več minusov, kot jih je tamle pri rakih :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe okt 08, 2010 10:34 am

biarritz je napisal/-a:Sleepy, ne se sekirat. Meni je pa moj enkrat frizer povedal, da so device najbolj obupno znamenje, kar jih je in se na široko razgovoril, zakaj smo tako grozne. Je naštel več minusov, kot jih je tamle pri rakih :lol:

:lol: :lol: :lol: Pa si frizerja že zamenjala? :rolleyes: :D
:good: se takoj boljše počutim :yahoo:
Pa sej sem se že tolažila s tem, da za tiste, ki jim fali maj kot pol dneva do leva, pač najbrž ne more veljat več kot mogoče prvi dve besedici, pa ker levi še niso, ne veljajo niti tisti minusi od leva! :angel:
:lol: :lol: :girltruce:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe okt 08, 2010 11:08 am

Ko sem se prebila čez teh 10 strani, mi je po glavi hodila samo še tale slika! :girltruce: :girltruce:

Slika

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 11:17 am

no pa dejmo še enkat probat...dej že veste da sem vztrajna :yahoo:
Slika
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Pe okt 08, 2010 11:24 am

knedl je napisal/-a:no pa dejmo še enkat probat...dej že veste da sem vztrajna :yahoo:
Slika

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 11:32 am

sleepy je napisal/-a:Pa sej sem se že tolažila s tem, da za tiste, ki jim fali maj kot pol dneva do leva, pač najbrž ne more veljat več kot mogoče prvi dve besedici, pa ker levi še niso, ne veljajo niti tisti minusi od leva! :angel:

Dobra logika :good:

Frizer pa ostaja, ni bil revež sam kriv, da mu nisem že na začetku povedala, da sem devica :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 12:47 pm

biarritz je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Pa sej sem se že tolažila s tem, da za tiste, ki jim fali maj kot pol dneva do leva, pač najbrž ne more veljat več kot mogoče prvi dve besedici, pa ker levi še niso, ne veljajo niti tisti minusi od leva! :angel:

Dobra logika :good:

Frizer pa ostaja, ni bil revež sam kriv, da mu nisem že na začetku povedala, da sem devica :D

Od nekdaj trdim, da je v vsaki slabi stvari nekaj dobrega. :D (recimo med rakci jaz :lol: ) :angel:

hehe, revež ja. :rolleyes: a terapije zaradi travm, ki mora devico frizirat, plačuješ posebej, al je kar v storitev vračunana? :mocking:
:truce:

Pa sej device niste tako zelo nemogoče no :rolleyes: ... ampak kadar pa ste.... je pa za vse nazaj :rolleyes: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 12:56 pm

sleepy je napisal/-a:Pa sej device niste tako zelo nemogoče no :rolleyes: ... ampak kadar pa ste.... je pa za vse nazaj :rolleyes: :D

Jaz jih imam pa čisto rada :P
Ob živce me znajo pa spravit kozorogi, ko padejo v svoj depresivni cikel ...

Sicer bomo pa pri nas glede na imena mačkov gotovo kmalu pili kavo iz nečesa takega:
Slika
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 1:22 pm

Leia je napisal/-a:Ob živce me znajo pa spravit kozorogi, ko padejo v svoj depresivni cikel ...

Torej, jaz? :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 1:33 pm

AjBeLePu je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:Ob živce me znajo pa spravit kozorogi, ko padejo v svoj depresivni cikel ...

Ne vem, mi trenutno ne deluješ dovolj depresivna ... ;) Pa saj je možno, da sem ravno jaz naletela ravno na dva taka, ki jima nekaj ne gre, potem pa kompletno obupata pa zganjata konec svet pa ... :rolleyes: (sicer jih imam pa še raje od devic, ko niso depresivni ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 1:39 pm

knedl je napisal/-a:no pa dejmo še enkat probat...dej že veste da sem vztrajna :yahoo:

:clap: :clap: :clap:

P.S. tisti url pa lahko spustiš ;)

Leia, šalčke so pa.... :good: :good: :good: :rolleyes: jaz tudi vojna zvezd fun. :rolleyes: Se med vanzemaljci počutim kot doma Slika
:rolleyes:

AjBeLePu je napisal/-a:

:lol: :lol: :lol: no, da vidimo kako zanimivo bo pa tole ratalo. :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 1:46 pm

sleepy je napisal/-a:
Leia, šalčke so pa.... :good: :good: :good: :rolleyes: jaz tudi vojna zvezd fun. :rolleyes: Se med vanzemaljci počutim kot doma Slika
:rolleyes:

Ej, men ti malo vanzemaljac tkoaltko deluješ ;) (v najboljšem možnem pomenu, sevede :truce: ja, tele gate so super :girltruce: pa modrc tudi :) )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 2:06 pm

Hehehe, jaz sem kozorog in tudi moj je kozorog, pa nisva neka depresivna.. Sva v bistvu kar dobrovoljna osebka.. Je pa res, nismo vsi isti, ampak menim da nas horoskop ne trofi ravno najbolj.. Trmasti smo ja, ampak depresivni? :lol: :lol: :lol: :lol: Temu se moram nasmejati, sorry :D Možno, da si naletela na dva čudna primerka ja 8)

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 2:13 pm

AjBeLePu je napisal/-a:Hehehe, jaz sem kozorog in tudi moj je kozorog, pa nisva neka depresivna.. Sva v bistvu kar dobrovoljna osebka.. Je pa res, nismo vsi isti, ampak menim da nas horoskop ne trofi ravno najbolj.. Trmasti smo ja, ampak depresivni? :lol: :lol: :lol: :lol: Temu se moram nasmejati, sorry :D Možno, da si naletela na dva čudna primerka ja 8)

Ne, ne, saj ne pravim, da ste/so vedno depresivni ;) Ampak, kadar pa ste/so, je pa katastrofa ;) (pa sem precej prepričana, da sem enkrat en tak opis celo nekje prebrala :scratch: )
Kakorkoli, sem vseeno ugotovila, da čeprav prav nič ne dam na razne horoskope (a poznate koga, ki najprej vpraša, kaj ste po horoskopu? res, obstajajo :) ), potem vedno nekako pristanem z istimi "znaki" pa razumem se z istimi ... Ne vem, nekaj je vseeno na tem :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 3:19 pm

kdaj bo pa kaj o tehtnicah napisano :angel: ?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 4:18 pm

Hehe, kakor za koga.. Samo mene ne šteti med te, ker še takrat, ko imam najhujši problem, se zmeraj smejem kot nora :D :lol:

Knedl, moj brat je tehtnica. Pa se res slabo razumeva :( :lol: :lol: Hecam se.. Ste fajne osebe res.. Vsaj meni.. Ampak poznam samo enega takega, tako da ne upam kaj več rečt :D :D

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 4:23 pm

Jeeee, fajne smo! In to zelooooo :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 08, 2010 4:25 pm

Tehtnice so super fajn - ampak samo če maš energijo se ukvarjat z njihovo neodločnostjo :) Jaz jo večino časa imam, tko da - bring it on :P

Najboljši so pa tak levi - to je nekje vmes verjetno že jasno ratalo, ne? :)

Na splošno bi pa rekla, da se na horoskop ni ravno za zanašat, vseeno pa so določeni (splošni) opisi marsikdaj res skupni posameznim znakom - tko da čist za lase privlečeno se tud meni ne zdi.... Tko ko Leia namreč ugotavljam, da imam (po lastni volji) v življenju pretežno predstavnike istih znamenj, nekaterih pa sploh ne. Na mojo žalost gre večinoma za dvojna znamenja - torej dvojčke in tehtnice - tko da sem nonstop v težavah zaradi njihovih nihanj :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost