Falco

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če maj 05, 2011 4:52 pm

Re: Falco

Falco je nazaj. Prosim za odarhiviranje.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 05, 2011 4:58 pm

:O :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če maj 05, 2011 5:05 pm

Že konc ljubezni ? :(
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Če maj 05, 2011 5:05 pm

:( :negative:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če maj 05, 2011 5:30 pm

Šit, karkoli je že. Ko si malo oddahnete, ga raje kar na novo objavi, da ne bo imel cele klobase za sabo. Poljubčka obema. :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če maj 05, 2011 5:45 pm

Zakaj? Ja, se zavedam, da to nekak ni ok spraševat (tko po občutku), pa vseeno: zakaj? Samo razumet poskušam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Če maj 05, 2011 6:13 pm

:girlsad: :girlsad: :girlsad:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 06, 2011 7:21 am

eh...naj uganem...alergija?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 06, 2011 7:42 am

ne, strah pred odgovornostjo, v katerega lahko uvrstimo večino razlogov, zaradi katerih pridejo muce nazaj. Tudi namišljene alergije spadajo sicer sem, vendar tokrat ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe maj 06, 2011 7:43 am

Očitno je nekaj v zraku :girlsad: :dash: .

Falco, ti pa si itak tako lep, da boš KMALU našel nekaj svojega :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 06, 2011 7:48 am

zelo običajne zadeve za predpoletno sezono. Statistike tujih organizacij, mislim na tiste najboljše za naše pojme, imajo dolgoleten rezultat vračanja posvojencev okoli 10%, Tudi naša je na daljši rok takšna.
To je vedno bilo in vedno bo. Se zmotimo mi v naši presoji, se zmotijo ljudje glede samih sebe.....
V bistvu je ok, dokler se vračajo, hudo bi bilo, če bi takšni, nezaželjeni, pristali na cesti. Po moje se tudi najbolj neodgovorni bojijo, ker so sedaj vsi naši mački čipirani, da najde kdo njihovega čipiranega mačka bogvekje in v kakšnem stanju in nas o tem obvesti.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe maj 06, 2011 1:53 pm

Ne razumem in nikoli ne bom razumela ljudi. Zakaj se odločajo za žival, če se je potem po 14 dnevih naveličajo? Falco, kolikor se spomnem, je bil pri novih, zdaj že bivših, lastnikih samo čez praznike... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 06, 2011 2:27 pm

mislim, da se veliko ljudi ne zaveda, kaj pomeni živeti z mačko. recimo nekdo, ki ima rad vse pod kontrolo in ga iz tira vrže najmanjša podrobnost, bo mogoče težko rpebavil, da mačke pač skačejo povsod in da je treba npr. pospraviti hrano z mize. ali pa zapirati wc pokrov. in podobno. marsikdo misli, da so mačke velike sckrljanke. saj so, večina no, ampak mislim, da ogromno mačk tudi rabi veliko miru in prostora zase, ne pa da jih nekdo non stop vlači po rokah. kar bi rada povedala je to, da ima najbrž kar nekaj ljudi napačno percepcijo glede mačk in potem ugotovijo, da to pa ni tako, kot so si zamislili. meni osebno so mačke od nekdaj bile ZAKON, rada jih imam ravno zaradi lastnosti, ki jih delajo mačje, in mi recimo obešanje po zavesah ali prevračanje pohištva ne dvigujejo pritiska. mačka pač ni pes in ravno zato so mi tako všeč.

aja, če še kdo ne ve, mačke so zakon!
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe maj 06, 2011 4:10 pm

Okvirno.. nedorečenost zadev z vsemi družinskimi člani. Če v hiši živi x ljudi, se mora pač x ljudi strinjat s pogoji za posvojitev. Z glavo skozi zid žal ne gre.
Vseeno pa.. bolje tako, kot pa da bi se potepal kje naokoli. Še vedno je frajer z daleč najlepšim makeupom, še vedno je karakterno en zlat muc in še vedno čaka na pravega. Bo že. Dobi novo temo, ostalo je zgodovina. Falco se ubistvu nič kaj pretirano ne sekira. :rolleyes:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So maj 07, 2011 8:45 am

Ne poznam zgodbe, ampak se mi dozdeva, kako je bilo, ker to vidim velikokrat in nenazadnje je bilo tudi pri meni doma tako, da so bili moji doma brez razloga striktno proti temu, da bi jaz imela žival.
Meni je to strašno žalostno. In se mi zdi, da je zelo pogosto. Da si recimo 3/4 družine zelo želi žival in bi za njo lepo skrbelo, potem je pa tam en osebek, ki rad komandira in je striktno proti in na koncu njegova obvelja. Kdo daje temu osebku pravico, da je njegovo mnenje več vredno kot mnenje ostalih članov družine? In da morajo vsi živet tako kot on hoče?
Res je, da ko si na svojem, lahko delaš po svoje, ampak v današnjem času je zelo težko iti popolnoma na svoje pri teh letih, ko so lahko to naredili tisti, ki nas tako radi komandirajo.
Moje mnenje je, da je treba s pogovorom najti nek skupni dogovor. Vsak mora malo popustiti.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po maj 09, 2011 10:59 am

Penny, to se pa popolnoma strinjam s tabo. Sem doživela na svoji koži in sem zdaj več kot srečna, da sva končno zase.

Jaz srčno upam, da Falco čimprej najde svoj domek. Glede na to kakšen lepotec je, s svojimi prečudovitimi očkami... ne bi smel biti problem. Ne, punce?! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po maj 09, 2011 11:27 am

Itak! Katera si pa ne želi takega zapeljivega faraona? :kiss:
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov