čvekava papiga
Re: Ziggy
...in izsiljevat z odvzemom Ziggya, čeprav je vsem kristalno jasno, da se do črke držim posvojitvene pogodbe in pogojev za optimalno odgovorno oskrbo pri obeh (izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana in veterinarska oskrba po potrebi).
... še vedno nisi razumela, da se ustni dogovor šteje ravno tako za pogodbo... lahko rečeva temu zarad mene tud aneks, če ti bo tko kej bližje.
sicer si pa sama navedla na forumu, da si ob prevzemu Ziggyja obljubila, da bo Liči kastriran:
gipsy, sicer se opravičujem, ker sem te zavedla.. Vem, da mogoče ne bi dobila Ziggya če bi takrat govorila tako kot govorim danes, ampak sem še vseeno mnenja, da sem kljub nekastraciji odgovoren lastnik obeh mačkov in tako bo vsekakor ostalo tudi v bodoče.
to si zapisal 14.3.2011 ob 9:33 pm
... ne razumem, kako lahko trdiš, da se držiš dogovora, in kako lahko pričakuješ zaupanje, če sama javno in izrecno priznaš, da si se zlagala.
teb se je dvignu piskr?

če se takole držiš dogovorov v življenju, si lahko mislim samo, da si še zelo mlada al pa še zelo neizkušena, in še nisi doživela kakšne konkretne reakcije, ko si nekomu nekaj obljubila, potem se pa tega nisi držala...
lej, nočem pametovat, ampak čisto preprosto je - ne obljubljaj, če ne moreš izpolnit. to = to. sej si že sama rekla - če ne bi tega obljubila, Ziggyja ne bi dobila. In ta tvoj stavek meni da občutek, kot da si šla zavestno v to...