čvekava papiga

Re: Jalla z Lokacije
 . Večkrat dnevno se s polno hitrostjo čelno zaleti v steno, omaro, radiator in ostale kose pohištva, pa se ji nikjer ne pozna  
 jaz pa vsakokrat malo zamižim zraven in zobe stisnem. Ponoči spi seveda v postelji, na povštru, doooooh, kje pa drugje. In ta mala, 1,5 kg težka afna si zna izborit prav cel povšter pa še malo samo zase 
 . Obvezno pa mora spat tako, da se te vsaj malo dotika, kar pomeni, da se tu in tam zbudiš tudi zato, ker imaš z njenima sprednjima tačicama zamašen nos. No ja, ali pa te zbudi s tem, ko ti v posteljo prinese "ježka na palici" in po postelji z njim nori tako, da te palica vsaj 3x žokne v oko  
 . Učimo se tudi mačkam najbolj nelogičnih veščin, da ne bomo hodili po kuhinjski mizi in da pri rožah letos niso moderne kratke pričeske  
 .  Tipičen mačji mladič torej, ampak poosebljena svetlobna hitrost. Jaz česa takega v življenju še nisem videla. Definitivno izpadem totalna trapa, ko jo iščem pod posteljo kjer sem jo videla ravno en trenutek nazaj, ona si pa umiva svoj dolgi rep pod kuhinjsko klopjo. Najboljša je

Mac sicer včasih ne ve točno ali je to igra ali pretep, ampak dokler ima postrižene kremplje in ne grize, je vse v redu.  

Sicer pa noro dirkata, se igrata, Mac se obnaša približno tako kot Pola, ki jo je pri ... poli