muc JOLE

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 27, 2010 7:14 am

Re: muc JOLE

<3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po sep 27, 2010 7:56 am

Jao kaki uči :girlblush:

:) a ne pašejo tele fotke v uni cuker dneva? ;)
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 27, 2010 11:51 am

Vse, samo njegovega štrikerja nikjer!!! Kje je?!? :girlcry:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 27, 2010 12:24 pm

Uf. Čestitke obema! :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 27, 2010 1:09 pm

Alexx je napisal/-a:Vse, samo njegovega štrikerja nikjer!!! Kje je?!? :girlcry:

:girltruce: Takoj sem mu ga pokazala in dala, ampak je bil preveč zadržan za slikico.
Mogoče bo pa danes zopet tak srček, kot včeraj ponoči.
Še vedno ga imam pred očmi, ko se je postavil pokonci, ponosno z repom gor, in mu je bilo vidno nerodno, ker si je želel biti sproščen, navajen pa še ni in je zgledal zelo neobičajno, posrečeno, srčkano, ljubko. Potem se je pa kar prekopicnil z glavico, pa rita gor, in se muzal, dobrikal... :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 27, 2010 1:25 pm

Jolči je za mene mačji cuker dneva! Ma, kaj dneva, tedna, meseca! :yahoo: :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po sep 27, 2010 7:12 pm

Joj, kakšen lepotec <3
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 01, 2010 4:21 pm

:) Jolči je dbest! :dance:
Včeraj pridem k njemu, pozno ponoči. Ga nosim v naročju, crkljam cca. 5 min., odložim in... Zopet sem bila zelooo nagrajena. Začel je kroge delat, v bližini mene, da mi je dajal buce, se pustil božati še in še pri tem vidno užival, sva se potem kar oba bucala in to je trajalo in trajalo in bi še do ne vem kdaj, če ne bi bilo že zelo pozno in sem morala it spat.
Nisem še ugotovila, kaj ga zadržuje, da se ne sprosti tudi čez dan. Še vedno ne vem, zakaj se prehranjuje le ponoči in tudi WC uporablja le ponoči.
Je popolnoma nezahteven muc, zelo prijazen in tudi čez dan uživa v pozornosti in božanju, le da ni tako aktiven, kot zvečer.
Mogoče se bo s časoma tudi to spremenilo, da bo tak kot so povprečni mucki.
Sedaj je pa nekaj posebnega, nekaj zlatega, s prečudovitim kožuščkom - zelo gostim in mehkim. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 05, 2010 10:23 pm

:) Jolči se zelo, zelo rad crklja. Iz objema se mu skoraj nikoli ne mudi. :kiss:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 05, 2010 10:31 pm

Kako lepa slika <3 <3

Sem sicer že na moji temi vprašala, pa bom vseeno še tukaj. Se še vedno hrani ponoči in opravlja potrebo? Kako je drugače? :)
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr okt 06, 2010 8:19 am

Trixi je napisal/-a::) Jolči je dbest! :dance:
Nisem še ugotovila, kaj ga zadržuje, da se ne sprosti tudi čez dan. Še vedno ne vem, zakaj se prehranjuje le ponoči in tudi WC uporablja le ponoči.
Je popolnoma nezahteven muc, zelo prijazen in tudi čez dan uživa v pozornosti in božanju, le da ni tako aktiven, kot zvečer.

Moj Nikki je tak, kadar je v novem okolju, sploh če so tam še drugi ljudje....recimo na dopustu, ko smo na vikendu. Tam se čez dan vedno skriva pod posteljo ali pod kovtrom, kakor hitro pa se znoči, pa prileti ven, se začne nastavljati za čohanje, zahteva pozornost, ima veliko za povedati... :rolleyes:
In to gre tudi do teh "drugih" ljudi....problem je le čez dan...takrat ga pač ni na spregled.

Verjetno ima Jole podoben "simptom", kar pac ni problematično....ko bo imel čisto svojega človeka in svoj dom se bo sprostil in navadil in bo užival tudi čez dan :kiss:
Zna le trajati kak mesec, dva, pet... :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 06, 2010 8:40 am

AjBeLePu je napisal/-a:Kako lepa slika <3 <3
Sem sicer že na moji temi vprašala, pa bom vseeno še tukaj. Se še vedno hrani ponoči in opravlja potrebo? Kako je drugače? :)

Jaz ga ne vidim jest, pit, je pa hrana redno pojedena in vode manjka. Je zelo skromen - rad ima briketke - drekec nič ne smrdi. Idealen tudi za v garsonjero. :)
:) Pogoj pa je, da je varnost/brez izhoda zagotovljena, ker če bi ušel, se ga ne bi več ujelo.
Ko se zvečer sprosti, se sploh ne opazi njegove plašnosti. Postane čisto drugi muc. Prav za neverjet.
Pri posvojitvi, bi verjetno zopet rabil čas, da se prilagodi, potem bi bilo pa zopet vse OK.
Čez dan se tudi normalno sprehaja (kot nevidni Jole) in druge mucke ima rad, se pa z njimi ne igra.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 06, 2010 8:43 am

Je že ušel (v bistvu zgrešil vrata, ki so bila slabo zaprta) in prišel nazaj.
Drugače pa ven sploh ne rine, niti zanima ga ne tisto, kar je zunaj. Najtesnejši stik z naravo je, kadar spi na okenski polici, kar je pri meni zelo rad počel. :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 06, 2010 8:46 am

Ti, a on se je pa kar k tvojemu namontiral, al kaj? Se mi zdi, da si nekaj omenila, da tvoj dragi ni ravno navdušen nad mucami... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 06, 2010 8:47 am

Ne vem. če ni to sine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 06, 2010 8:54 am

:) Tu leži med sinom in hčerko. Je postelja 1,2m in se skupaj stisnejo.
Mož ni ravno ljubitelj muc in nikoli jih ne gre crkljat, a če mu dam kakega malega v naročje, pa tudi dobi 5 minut božanja, če je že namontiran na kavču pred TV. 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 06, 2010 10:38 pm

:) Iščem Joleta, da ga še pocrkljam pred spanjem, pa ga končno najdem... :kiss:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 07, 2010 7:36 am

Raje ne bom nič napisala... :rolleyes: ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 07, 2010 8:53 am

Joj, kako lepo... Ta je zame najlepši prizor - maček in otrok skupaj na postelji <3 <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 07, 2010 10:42 am

:) Moram poudariti, da je Jole prostovoljno v postelji pod kovtrom in da je slikano pozno ponoči, otroka pa že nekaj časa trdno spita. Res pa je, da pod kovter še ni sam zlezel.
Ko sem vam šla še to sliko poslat in nazo nazaj k njemu, je bil še vedno v isti pozi. Sem se zgužvala v bližino in ga božala po trebuščku, ko je sproščeno ležal na hrbtu, on pa je začel še glasno presti. <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov