Visova, google pravi, da super raste kjerkoli notri (ker ne rabi praktično nobene svetlobe), ni pa sorta prezimna pri nas. Jaz sem mislila, da je neka sorta bršljana (pa nista niti slučajno v sorodu) in sem kupila za ven, da bo plezal po skalah, samo očitno ne bo šlo. Bo pa v kakšni obešanki, ki jo bom pozimi obesila v vetrolovu recimo. Kupila sem pa v Bauhausu že vsaj 14 dni nazaj.
Zbiraš bršljane? Koliko sort pa imaš? Slikice, prosim!
A sem povedala, kako sem potem uredila s tisto ograjo, ki jo želim ozelenit? Imam tri korita, v enem kovačnik (Mateja

), v drugem jasminovo trobljo, v tretjem pa vzpenjavo hortenzijo. Glede na to, da so vse sorte dobro prezimne, upam, da bojo preživele v koritu. Mi smo namreč direktno na skali, nasutih imam zgolj nekaj cm zemlje za travo in na tla vsadit žal ni možno. Ograja je iz alu vertikalnih letvic. A mislite, da bi bilo pametno čez namontirat kakšno leseno oporo, ali se bojo znale ovijat direktno na alu?
Glede na to, da tukaj zadnje čase nizamo sama agrikulturna vprašanja, bi mogoče lahko obprli novo temo za vrtnarjenje in urejanje okolice.