muca VILA

Moderatorji: helena, renata, gipsy

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 20, 2011 7:22 pm

Re: muca VILA

Očitno uživa! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr apr 20, 2011 7:40 pm

Rozi mi je od nekje znana. Mogoče veš kje sta jo posvojila?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Sr apr 20, 2011 7:47 pm

Mislim, da je Rozi bila v skrbništvu MH, če se ne motim.

Fleten parček sta :kiss:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 20, 2011 8:45 pm

Kolikor sem si približno zapomnila.. Rozi je bila pri hiši, kjer sta živela posvojitelja, vendar se niso kaj dosti brigali zanjo.. tako sta jo večkrat vzela k sebi in nahranila, nihče se ni pritoževal, kmalu je bila že večino časa pri njiju.. ob nedavni selitvi pa je bila pač logična posledica, da gre z njima. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr apr 20, 2011 8:52 pm

Kul :good: .

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr maj 04, 2011 4:51 pm

Zdravo,
tole je moj prvi forumski prispevek sploh, pa da vidimo, če bo uspelo. :) Sem morala poskusit, ker nama je Žana povedala, kako ste veseli kakih novic o svojih mačjih varovancih, predvsem pa kapo dol za vse, ki se ukvarjate s projektom Mačja hiša, pa tudi vsem drugim organizacijam/posameznikom, ki tako nesebično skrbite za te luštne živalice! Nadaljujem pa kar odprto temo, saj gre za isto lepotičko. :)

No, Vila, zdaj Karla, se spet oglaša! Sporočam, da se ima pri naju res lepo, z Rozi sta veliki prijateljici (na začetku sta se seveda malo postrani gledali, nisem še videla Roze tako pihat), najraje izležava na balkonu, pleza po knjižnih policah in se lovi s svojo sostanovalko. Pravzaprav imata parkrat na dan pravo predstavo v kotaljenju in igranju. :D

Sem videla, da je bilo nekaj ugibanja glede Roze ... V bistvu ne vem, "od kod" prihaja, samo dvomim, da je bila varovanka Mačje hiše, ker sem jo prvič videla že, ko je morala imeti tam ene dva meseca, bila je izključno zunanja mačka (tudi v najhujši zimi), predvsem pa je bila takrat nesterilizirana. Kot je povedala Žana, se nihče ni kaj preveč brigal zanjo in naju je res vztrajno obiskovala in mijavkala, dokler je nisva spustila noter. Ni rabila dolgo. :) Iskal je ni nihče in seveda sva jo z velikim veseljem vzela za svojo. :)

Tukaj pa še nekaj novih slikic ...
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana/Koroška

Odgovor Sr maj 04, 2011 7:41 pm

Dobrodošla, flicka! :) Prispevek je super uspel pa slikce so tud ful luštne :good: Fajn, da se je za Vilo/Karlo tako lepo izteklo :yahoo:
Malo off topic (čeprav zame niti ne, ker so mi poleg mačk druga obsesija knjige <3 ) pa naj še pohvalim tvoje knjižne 'police' oz. škatle al kakorkoli naj jim rečem.. Ful fajn ideja, bi kr mela, če bi mela kam dat :good:
You are nothing until you've been ignored by a cat. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če maj 05, 2011 7:53 am

Vili lepa :kiss:
Super ste, se vedno sem navdušena kako fajn dom si je našla.
Pa priložnostno plezalo aka knjižne police so sigurno cel žur. Zgleda super, edino malo me skrbi koliko od tega ostane na mestu, ko se vajini dve hiperaktivki odločita telovadit. :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če maj 05, 2011 9:11 am

Hvala za pohvale, LaliLoki. Sem jih prenesla avtorju knjižnih polic. :D Ja, knjige so pa sploh najboljša stvar!
Me2u, bi bila presenečena, kako spretni sta tile dve frajli. Res jih malo pade dol, ker se elegantno zvijata med knjigami, edino včasih, ko se med lovljenjem z vso hitrostjo zapodita not, malo cviknem, ampak ni bilo še nikoli frke. ;)
Sva tudi midva zelo vesela, da je pristala pri nama, ker je res pravi cukrček pa zelo lepo vzgojena mačka (ko bi se vsaj še Roza česa naučila od nje) :D
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov