vsejedci

Zdravje, nega, vzgoja, hrana, oprema

Moderatorji: andreja, renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 6:58 am

Re: vsejedci

Hahaha, ful dobre slikce!! Najboljša je tista ko je lepo "pospravljena" v posodi sredi mize, zraven pa alpsko mleko!! Kot da bi bila tam zato da jo kdo pozajtrkuje! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če apr 14, 2011 7:12 am

Hehehe hvala :)
čeprav našega mleka niti povoha ne :) ampak pride pa vedno vse preverit kaj je na mizi, hvalabogu pa ko ji rečeš da more dol gre lepo dol do svojih posodic :)))
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 8:47 am

Meni še vedno ni jasno to glede sladkega. :scratch: Ker Peggy je cela inšpektorica in točno ve kdaj je kdo marmelado jedel in bi potem kar prste lizala.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 8:54 am

Mogoče ima pa noter kakšne druge snovi, ki ji dišijo..?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To apr 19, 2011 8:32 am

Najnovejše trofeje naše Missy:

-čokoladni zajec (iz dvojne vreče!)
-šop motovilca
-tablete persen (pred šokiranimi očmi moje mame)
-kuhan goveji zrezek, ki ga je potem morala delit z Lino (moje kosilo, ki ga je pazila moja sestra, pa je bila Missy prehitra :O )
-naglodana škatla speculas piškotov (tu sem bila pa jaz prehitra :good: )

plus še nekaj manjših poskusov kraj jagodnega smoothieja, vegetarijanske paštete, žitne ploščice in čokoladnih bonbonov. Pa ziher sem še kej pozabla...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 19, 2011 8:45 am

:) Ta Missy si pa zna popestriti jedilnik! 8)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 19, 2011 11:46 pm

Larina je napisal/-a:Najnovejše trofeje naše Missy:

-tablete persen (pred šokiranimi očmi moje mame)

Uf ko bi moji to ta moment požrli... Zgage imajo cel žur :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 20, 2011 7:45 am

seveda, če je pa baldrijan v njih.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr apr 20, 2011 11:39 am

Saj požrla tablet potem menda ni, ker so bile še v tablici. So pa še vedno pogrešane, ker je z njimi letela v zgornje nadstropje in do takrat da je mami prišla za njo, jih ni blo nikjer več... :O . Verjetno jih bomo našli med selitvijo...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 26, 2011 7:36 pm

Pri meni pa psička pali na vse kar je vegi. Vegi briketi-mjam, navadne vn pluva, tofu, sejtan, sojin jogurt,... nimam nikoli niti sikundo miru ko jem, baraba pasja! :dash: Seveda dobi vsega samo za "vzorec". 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 26, 2011 7:37 pm

* razvajenka ima drugače polno rit mesa kuhanega prav za njo, samo da bi jst jedla ona pa ne? ma niiii šans! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 12, 2011 7:15 pm

Na pomoč - mojega tanarvečjega imam na sumu da je pojedel kos žice! Namreč na kuhinjskem pultu je bil ostanek kože nekega mesa, ki je bil na koncu prevezan s koščkom žičke, take v plastičnem ovoju - kao za kuhanje. Ko sem prišla nazaj, seveda kože ni bilo več, žice pa tudi ne. Krivec je "nedolžno" sedel poleg mastnega madeža na tleh kuhinje in se oblizoval. Ne vem če ni mogoče žice zbezal pod kakšno omaro - ampak v primeru da jo je pojedel (nor in požrešen je zadost), kaj se mu lahko zgodi? A moram delat paniko in divjat k vetu prov kuj zdele prec?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 12, 2011 9:17 pm

Odvajalo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe maj 13, 2011 6:36 am

Problem se je rešil sam od sebe. Danes zjutraj smo izbruhali OGROOOOMNO kepo dlak z žičko vred.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če nov 03, 2011 11:18 pm

Muca pojedla vrvico

:O Naši Heidi je pravkar iz ritke visela neka dolga nit...sem mislila da je drekec in sem jo hotla obrisat, pa se je zadeva kar vlekla. Seveda mi ni pustila, ker sem ji dobesedno povlekla vrvico iz črevesa. Nisem vedela ka je. Šla je na wc, vendar zgleda, da ni mogla, saj ji je še tisto zmeraj viselo iz ritke. Mi je potem pustila blizu, da sem pogledala kaj je, vendar nisem mogla ugotovit, zato sem kljub vsemu vzela škarje in ji odrezala. Ugotovila sem, da je vrvica iz ene moje majčke. Vrvica ni imela nič kovinskega na sebi, le kakšen vozel. Kaj naj naredim? Danes ko sem prišla domov je bilo pobruhano, vendar nisem posumila, da je kaj narobe...pač muce včasih bruhajo ane.

A jo je dobro peljat zjutraj k veterinarju? Al počakam? Muca ni topla, da bi imela kakšno vročino ali kaj. Res ne vem kaj naj :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 04, 2011 12:25 am

Re: Muca pojedla vrvico

Jaz bi na tvojem mestu prav gotovo šla k veterinarju.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 04, 2011 5:36 am

Če ji ne uspe iti takoj na stranišče in spravit tistega ven iz sebe, ja - takoj k vetu.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe nov 04, 2011 7:26 am

Hvala...mislim, da ne bo potrebno. Včeraj zvečer sem ji odrezala cca. 15 cm, pa pol še kakšnih 10 cm...danes zjutraj pa sem na pralnem stroju našla še enihi 15 cm vrvice...zgleda, da si jo je sama ven zvlekla. Daljša pa ni bila. Mislim svašta...včeraj me skoraj kap...jaz sem vidla že najmanj trakuljo kako ji iz riti leze :O :girlblush: :lol: Panika...kaj če jaz to prerežem pa bo tekla kri? Kaj pa jaz vem če trakulje krvavijo :blush: Mislim too much...kot da nima kaj drugega za jest in mene strašit :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 04, 2011 9:00 am

Vidim, da ste že razrešili ampak vseeno. Moja Čupa je požrla že rep od Čombetove miške pa nekaj elastik. Tudi mene je zagrabila panika, ampak sem ji potem dala malo bolj izdatno dozo Bezopet paste in je šlo samo ven. Jaz ne bi hodila k vetu, dokler je muca ok - če se bruhanje ne ponavlja, ni zaprta ali s hudo drisko. Nasplošno ji dam tole mazivo vsakič, ko imam na sumu, da bi lahko kaj neprimernega požrla, ker jo malo požene.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe nov 04, 2011 9:23 am

Tud jaz sem ji včeraj dala to pasto in nekaj briketkov za hairballs (whiskasove, sicer nimam pojma če delujejo sam jih imajo tako nenormalno rade)

Ojoj, torej ni samo moja mačka čudna :D Rep od miši? Pa kaj jim je? Kaj se jim mota po tistih bučkah? Ooooo rep....njamiiiii? :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačke

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost