Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 15, 2011 6:53 pm

Re: Daj si duška

all, spezajo dol po skalah. zapleteno razložit, če ne vidiš lokacije.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 15, 2011 7:01 pm

No sej že to, da morajo eno prepreko premagat dost pove in kaže na to, da nimajo tam kaj za počet. Predvidevam :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 15, 2011 7:05 pm

sej ne delajo nobene škode ali karkoli takega, da ne bo slučajno narobe izpadlo. samo na živce mi gre, ker želim imeti v svojem domu in na svojem lastnem dvorišču mir. pa sem res čudna. :fool:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 15, 2011 7:09 pm

Vem, da bi mene osebno tudi motilo, če bi imela dvorišče, ker četudi ne delajo škode, je dom edini prostor na svetu, kjer bi vsak moral imeti stvari tako, kot njemu ustrezajo in sem tudi spada zasebnost in pravica, do tega da ti noben ne hodi naokoli, če ti to ne paše.

:blush:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So apr 16, 2011 3:54 pm

Zmatrana za crknit, včeraj spala 4 ure, pa še to po koščkih, otroku pa zobje rastejo (spet :rolleyes: ), tako da bo tudi danes verjetno pestra noč...
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 16, 2011 4:42 pm

Moji sosedje, ki imajo štiri mulce , drug za drugim prihajajo v puberteto, kar je po mnenju butaste matke opravičilo, da nam delajo škodo. Motijo našo posest z nasilnimi vpadi, oni kar ograjo podrejo, da šarijo po našem dvorišču in poslopju. 6 X smo popravljali, 2x so nam poškodovali novo fasado in okna, da ne govorim o tem, da nam njihov foter ne dovoli priti po njegovi parceli okrog naše hiše, niti za popravilo škode, ki so jo oni naredili. Celo fizično nas je napadel, seveda v pričo otrok in vpričo njih se tudi vleče zanje, češ, da imajo pravico počet vse kar jim pride na butasto pamet. Otroci se mi smilijo, ker tukaj so strarši krivi, da jih nihče ne bo maral, bodo izolirani , kot starši, policajev so pa itak že tako vajeni, da se jim zdi, da so celi frajerji, ker se jih ne bojijo in ne upoštevajo pravil, ki naj bi veljala za vse. Oni so seveda izjema in si zaradi ustrahovanja vseh in vsakogar lahko privoščijo marsikaj. Da ne govorim o tem kako grozljivo dretje in brutalno obnašanje poslušamo iz dneva v dan. Foter plačuje kazni, očitno imajo nadpovprečno socialno podporo, da si to lahko privošči za ostalo škodo pa misli, da se bomo itak sprijaznili. Sedaj je prvi mulc v puberteti, saj ostanemo brez bajte, predno bo svoje pubertetniške izpade nad nami in našimi nepremičninami izživel tazadnji. Tukaj so za v prevzgojni dom na 1. mestu starši, šele potem mularija. Se mi prav smilijo, ker enostavno nimajo vzorca, da bi postali normalni.
Seveda moraš imeti denar za tožbe glede poplačila narejene škode, če nimaš ne dobiš odvetnika, še sploh, ker vedo, da so ljudje neplačniki, da se jim j... Že samo , ko vidiš ali slišiš koga od njih se ti naježi koža, tako nagnusno pokvarjeni, nasilni in butasti so. In ves čas v strahu čakaš kaj bodo spet poškodovali.
Tam kjer so živeli prej so se jih tako zelo bali, da nihče ni upal ukrepati, saj so nevarno pokvarjeni. Očitno bom jaz prva, ki bom ukrepala, le še našparati moram. Morda pa jih denarnica le zaboli vsaj toliko, da škode ne bo več.
Taperverčki v tvojem primeru bi morda pomagalo, če bi staršem mularije povedala, da želiš imeti na svojem dvorišču mir, ker imaš do tega vso pravico. Vsaj upam, da niso taki idioti kot tile poleg nas. Prav na bruhanje mi gre, ko katerega vidim ali slišim, res. Komaj čakam, da grem v penzijo in prodam vse skupaj, ter se odselim nekam daleč-magari v džunglo, ker zveri so mi ljubše od telih človeških izrodkov. Prodala bom pa nekomu, ki je še hujši od njih, da vidijo kako je živeti v takem :devil: . Do takrat bom morala pa še potrpeti :( .
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So apr 16, 2011 5:00 pm

Ojoj, Patricija, zdaj mi je pa kar nerodno, da jamram zaradi takih malenkosti. Take sosede imet je res mora. :(
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 16, 2011 5:19 pm

Patricija, ob takih zgodbah si želim, da bo ljudje morali dokazovati vsaj neko zrelost, preden smejo imeti otroke :O In potem se meni zdijo mulci, ki zbijajo po vratih naše pisarne, nevzgojeni :O Pri tehle bi po moje kmalu začela trenirat streljanje :aggressive:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor So apr 16, 2011 5:21 pm

Patricija, upam samo, da res nimaš več daleč do penzije! :O Ker ob branju mi je pritisk rastel do platfona!! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 17, 2011 12:56 pm

Patricija, pri nas (na srečo) ni nič takega. So samo tamaučki, ki se igrajo, pa jih naženem domov, če priletijo k nam. Lani, ko smo se priselili, se je to vletavanje dogajalo kar pogosto. Ko sem jih nekajkrat fajn nakurila, se je nehalo. Zdaj te dni so se spet začeli zanimati za naš konec, ampak jih bom že spravila v red. Ko berem tvojo zgodbo, me prav sram rata, da sem se sploh pritoževala. :girlblush:
Pri vas očitno izgleda kot bi imela za sosede našo najbolj razvpito romsko družino. :O Kako dolgo pa to že traja? Saj ne vem, kaj bi ti drugega svetovala kot (še naprej) klicat policijo ob čisto vsakem indicentu, da naredijo zapisnik in posredujejo zadevo sodniku za prekrške. S tem vi seveda ne dobite poplačane nobene škode, vam bo pa to prišlo prav takrat, ko/če pride do tožbe z vaše strani. Res ti želim, da bi se čimprej rešila tega matranja. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 12:35 pm

Kruto je biti spet doma. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 12:45 pm

:) Pogrešali smo te! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 1:07 pm

Grrrrr ... Zaradi nekih čudnih prestavljanj pisarn že drugi teden nekaj vrtajo, montirajo, prestavljajo. Vsak dan samo par ur. Vedno v takem času, da mi sesujejo ves sistem. In povzročijo glavobol. In rečejo, da pridejo jutri mogoče/verjetno/gotovo spet. Ob neki čudni uri, ki se je mogoče/verjetno/gotovo ne bodo držali :dash: :dash: :dash:

Pa seveda nam je pol reči vmes pocrkalo. :dash: Naključje? :dash:

Duško, res se trudim imeti rada ponedeljke, ampak odkar se ponedeljki raztegujejo čez cel teden in so potem celi tedni zoprni, ne gre najbolje
:dash: :dash: :dash:

In vem, da nimam takih problemov kot mnogi tu, ampak se moram včasih malo spihat.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 1:25 pm

pohojenega medveda so ubili. :bad: :bad: :bad: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 1:26 pm

:(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 2:27 pm

"Medveda so že odrli, njegovo meso prodali, kožuh pa bo obdržal lovec, ki je žival ustrelil."

http://24ur.com/novice/slovenija/kazens ... dveda.html

Upam da jih res tožijo!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 2:34 pm

Če kdo misli da delajo lovci v dobro živali, dobi goro člankov (tudi takih ki so jih napisali lovci), ki dokazujejo da jim grejo po glavi samo denar in trofeje! Sigurno takoj pomislite "saj hranijo živali pozimi, to je ok". Divje prašiče hranijo da se preveč razmnožijo, da se navadijo prihajati na točno določeno mesto in jih lahko lovci komot ustrelijo iz preže. :dash: "pobijajo bolne živali", v naravi bi te bolne živali pojedla druga žival, tako pa plenilci nimajo plena in seveda lačni pobijajo domače živali (ovce). V želji po lepi trofeji, pobijajo najlepše, zdrave, močne živali, ne pomislijo pa da s tem dobesedno pobijajo dobre gene! itd.,itd.

Sori duško, ampak včasih jih res ne prenesem več!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 2:37 pm

piz** zanikrne da jih ni sram res, sodrga pijanska. tole je možno tkole na brzino zrihtat, kej kar jim pa ne bo dišalo preveč se bo pa vlekle in vleklo...sovražm to državo in vse te skorumpirane debele riti, ki se pol namakajo po tropskih otokih na naše stroške. kdaj bo revolucija, se takoj prdružm. prdružva sem hotla rečt :) je treba mladiče že takoj začet vzgajat tko da pluvajo po politikih.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 2:48 pm

Tukaj: http://www.osvoboditev-zivali.org/index.php?pnm=01471 kliknite dvajseta številka. Notri je intervju s lovcem, pove vse kar rabi človek vedeti o lovcih, ... :bad: Pa tudi v prejšnih številkah je veliko o lovcih, če želi kdo imeti revijo naj mi piše, so brezplačne. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 18, 2011 3:32 pm

Sem bila včeraj res čisto šokirana, ko sem gledala poročila. To, da ga bodo ubili, sem itak vedla, samo je bil pa šok, ko so v isti novici takoj povedali, da so meso že prodali, lovec pa ima kožo pri sebi. Budale :bad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov