Liza

Moderator: renata

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Sr apr 13, 2011 6:21 pm

Liza

Posredujem:

Lizika je mala muca, stara manj kot 1 leto, ki jo je očitno nekdo zavrgel. Zatekla se je k hotelu Kačar, kjer so ji dobrodušne punce dajale hrano, vodo in ji naredile začasno zatočišče, kot vidite na sliki. Ko je šef to videl, je ponorel in rekel da bo muci vrat zavil, če je ne odstranimo. Na pomoč je prihitela gospa, ki je muco vzela da lahko prenoči pri njej, jutri pa moram po njo in jo odpeljat v azil, kjer jo bodo čez čas vrjetno spustili, ker je prostoživeča muca. Ker me je strah, da se bo muca ponovno vrnila k hotelu in ker je čist preveč scartana in prijazna, da bi živela v azilu ali na cestu, vas prosim da DELITE to naprej in vprašajte vse, ki jih poznate.

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 13, 2011 6:29 pm

Re: Liza

Vsakič, ko nekdo nujno potrebuje nastanitev mi zajoče srce, ker jaz nimam pogojev. In dobim slabo vest, ker pripadam vrsti, ki jo je zavrgla. Želim mali lubici, da se zanjo najde rešitev, šefu gostilne pa, da mu posel propade :( .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 14, 2011 7:40 pm

Se je v zvezi z mucko kaj rešilo?
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor So apr 16, 2011 10:23 am

Še vedno spremljam Lizino zgodbico na fb in sporočam da je Liza v začasnem skrbništvu pri eni prijazni gospe in po slikicah sodeč zelo uživa (beri:se valja po postelji pokrita z odejo. Naredili so ji na veterini kratek pregled in ugotovili da je 90% verjetnosti da je breja. Pomojem jo bodo kljub temu sterilizirali ker ni v visoki brejosti. V ponedeljek ima temeljitejši pregled to pomeni tudi fiv/felv test. Držimo torej pesti da je negativna in da čimprej po opravljenem posegu najde nov dom.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 16, 2011 3:24 pm

Nujno jo je treba sterilizirati. Tako ali drugače, nič čakat, da bo še več brezdomčkov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor So apr 16, 2011 6:34 pm

Trixi je napisal/-a:Nujno jo je treba sterilizirati. Tako ali drugače, nič čakat, da bo še več brezdomčkov.

NUJNO!! Preveč jih je, ki se bodo rodili zaradi neodgovornosti ljudi. Tiste, ki lahko preprečimo, jih dajmo!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So apr 16, 2011 6:34 pm

Škoda, da nimam dostopa do fb. Mi je močno odleglo, da je na varnem. Držim pesti za malo, da sterilizacija uspe in, da bodo izvidi okej. Seveda pa tudi za skrben domek. Bom sledila tukaj, če bo kaj novega. Hvala sarajst :) .

Vrni se na Iščejo dom arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov