Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 6:58 pm

Re: Daj si duška

Hehe, jaz sem že od nekdaj zakompleksana čist in še mal za povrh. Ampak točno vem, v čem sem dobra - v delu z živalmi (konji, mačkami, psi). Ampak to žal ni ravno hudo cenjena vrlina. :girlblush: Pečt pa ne znam, pet, risat ali drugače ustvarjat tudi ne (no mogoče pa, pa se samo premlo cenim, kaj pa vem 8) :lol: :lol: :lol: ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po apr 04, 2011 7:00 pm

:good:

Jaz sem odkrila svoj talent zdaj, ko sem imela 2 dni malo več časa in malo manj sekiranja: Spanje in to tako, da me kar meče z brzine 8) :D . Premalo časa je trajal ta talent, ampak je pa pasalo zelo zelo :lol: ;) ,
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:03 pm

A dej no, Vixen, pa Mateja4 in ostale uboge reve brez talentov, a se mogoče vaši mački skrijejo v omaro, ko pojete? A? Torej ne mi o talentih, lepo prosim 8)

Pa jaz drugače jako lepo in ubrano pojem, da ne bo pomote :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: okolica Maribora

Odgovor Po apr 04, 2011 7:14 pm

Siol :fool: :bad:
Najprej pridejo 4x preverit, če je povezava mogoča in ti 4x pritrdijo, da je vse ok. Potem pa ugotovijo, da tv ne bo delovala in ti nič ne sporočijo.

Pa lep pozdrav od ene brez talentov, ki potrebuje brco v tazadnjo, da bo končno napisala diplomo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:24 pm

Siol je pa res poglave zase, ja :D :D . Pri nas smo tudi že doživeli njihovo pametovanje, samo jaz toliko časa najedam, da zrihtajo, ker je od tega odvisen tudi wireless internet pri sosedah in tu ni pardona. Siol je pa res :bad: :fool: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:29 pm

Hm, Cats, jaz sem načeloma jako krasen lastnik mačk/psov/otrok (aja, ne, temu zadnjemu se reče mama, sorry :girlblush: ). Torej jim pač ne pojem.

Bi pa sicer lahko prišla kakšno domačo zapet tebi tja gor, ampak mi je žal M&M, tako da ne bom. Poleg tega ne vem, če imaš dovolj veliko omaro, da se vsi trije noter skrijete. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:33 pm

Pozdravljene, končno sem spet med vami. Zaradi bankrota smo bili izklopljeni na vseh koncih in krajih. Lahko sem vas brala preko službenega računalnika, trpela z vami , si želela nekaterim vliti novega upanja ali vsaj kakšno vzpodbudno besedo, pa nisem mogla. In zakaj sem lahko spet z vami? Sem zadela na lotu ali so mi povišali plačo? Sem morda srečala bogatina, ki je celo življenje čakal samo na mene? :lol: Žal nič od tega. Samo kredit mi je uspelo reprogramirati in z njim poplačati vse preostale manjše, katerih je bilo zaradi naravnih nesreč v zadnjih letih morje. Tako bom sedaj morda lahko plačala položnice in mojim živalim spet omogočila kvalitetno hrano. Kar je po obupnih zadnjih letih ogromno.
Moj duško je, da se nikoli ne bom rešila kredita, upanje pa, da nikoli več ne bi bilo tako brezizhodno, ko sem mesece jedla samo kruh in krompir, da sem zmogla nahraniti naše živali in se zaradi slabe neuravnotežene hrane zredila za 10 kg. O solatah, ki jih obožujem sem lahko le sanjala.
Jaz imam malo talentov, tisti, ki so pa za realizacijo zahtevajo denar-tako mi je tudi dodaten zaslužek onemogočen. Življenje me je naučilo skromnosti že od rojstva. Zato me zelo razveselijo stvari, kot so, da nahranim živali z kvalitetno hrano, da imam poln vrt solate z nekaj zelišči, da imam službo z rednim (čeprav malim) dohodkom in možu enkrat na teden spečem en oreng šnicelj. Pa seveda plačane položnice. Morda mi tudi zdravje ne bo več tako nagajalo . Moj duško je bil črn kot noč, sedaj pa sem že skoraj za v Pub :) .
Pogrešala sem vas vse zelooooooooo :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:40 pm

Patricija, super, da si nazaj, jaz sem čisto zares opazila, da manjkaš :yahoo:
Pa želim ti solatk, kolikor jih lahko poješ ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 7:45 pm

Uf, Patricija, kako te jaz razumem... Sva z mojim zlatim prinašalcem Timijem par mesecev živela od riža, ki sem ga kupila tako, da sva obredla vse točke študentskih žurov in pobrala prazne flaše, jih nesla do viškega Špara, tam zbrala še vse vozičke in iz njih pobrala kovance, pa iz izkupička kupila riž, kakšno šparovo pasjo konzervo in če je še kaj ostalo,... No, ponavadi ni.

Ampak jaz sem v tistem obdobju hudo shujšala in kar je še huje - Timi tudi. Ker pač iz nič ni nič.

No, zdaj smo pa vsaj za silo OK, plača nam sicer zamuja, ampak... A bom ful grda, če rečem, da sem ob tvojem postu ugotovila, da nam sploh ni tako hudo, kot sem mislila? :girlblush:

Držim pesti, da bo vse fino in fajn, zdaj in za vedno vnaprej. :kiss:

Lp, 5ra
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 8:13 pm

Moja ogromna rit pa še vedno ni prerastla mojih najljubših hlač izpred parih let :girlblush: vbistvu je to bolj anti duško 8)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 8:20 pm

Patricija, vesela sem, da si spet tukaj :good: Pa vremena se bodo zjasnila ali kako že gre, čeprav mogoče ta trenutek ne zgleda - boš videla. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 8:24 pm

Punce, ne prepevajte svojim živalcam! Ko je to moja tašča počela, je kanarčka kap zadela. :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 8:28 pm

:O :O -----> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po apr 04, 2011 8:51 pm

Jaz moram pa še enkrat....in potem obljubim, da se bom zadržala za nekaj časa...ZMEŠAL SE MI BO V MOJI SLUŽBI!!!!! :girlcry: .
Res nujno potrebujem :timeout: pa enga al pa eno ki ji je res do tega, da nekaj pametenega dela cel dan, ne da gleda na uro od 8 pa do ne vem kdaj že! A res ne obstajajo več take/taki? Ki bi si želeli preživeti "mindstreching" dopoldne, ne pa kisanje možganov????

Ok preveč dela imam, edina sem, ki pokažem, da rada delam svoje delo in valjda...kako ne bi ....ga imam vedno več, logično ne :scratch: ?
In pol, zadnje čase, ko mi film poči, da ne morem več, da sem samo človek in da več kot delat tudi ne morem, dobim pa pogovor z šefom v stilu :praising: ....ja to naj mi pa pomaga....ampak ne saj ona bo že razumela, itak :shout: :girlcry: !???!!!

Sem popolnoma brez idej in predlogov kako situcijo rešit...razen tega, da se jaz odločim tukaj naredit konec in iščem drugo službo :bye: :girltruce: ....kakšen nasvet? Mogoče?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 9:14 pm

muca_liza je napisal/-a:.......ZMEŠAL SE MI BO V MOJI SLUŽBI!!!!! :girlcry: .
Res nujno potrebujem :timeout: ....

kaj si ti tole direkt preplonkala iz mojga oblačka nad bučo mojo, al kaj? :O
takle mamo: :girlsad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 9:18 pm

Patricija je napisal/-a:Pozdravljene, končno sem spet med vami. Zaradi bankrota smo bili izklopljeni na vseh koncih in krajih. Lahko sem vas brala preko službenega računalnika, trpela z vami , si želela nekaterim vliti novega upanja ali vsaj kakšno vzpodbudno besedo, pa nisem mogla. In zakaj sem lahko spet z vami? Sem zadela na lotu ali so mi povišali plačo? Sem morda srečala bogatina, ki je celo življenje čakal samo na mene? :lol: Žal nič od tega. Samo kredit mi je uspelo reprogramirati in z njim poplačati vse preostale manjše, katerih je bilo zaradi naravnih nesreč v zadnjih letih morje. Tako bom sedaj morda lahko plačala položnice in mojim živalim spet omogočila kvalitetno hrano. Kar je po obupnih zadnjih letih ogromno.
Moj duško je, da se nikoli ne bom rešila kredita, upanje pa, da nikoli več ne bi bilo tako brezizhodno, ko sem mesece jedla samo kruh in krompir, da sem zmogla nahraniti naše živali in se zaradi slabe neuravnotežene hrane zredila za 10 kg. O solatah, ki jih obožujem sem lahko le sanjala.
Jaz imam malo talentov, tisti, ki so pa za realizacijo zahtevajo denar-tako mi je tudi dodaten zaslužek onemogočen. Življenje me je naučilo skromnosti že od rojstva. Zato me zelo razveselijo stvari, kot so, da nahranim živali z kvalitetno hrano, da imam poln vrt solate z nekaj zelišči, da imam službo z rednim (čeprav malim) dohodkom in možu enkrat na teden spečem en oreng šnicelj. Pa seveda plačane položnice. Morda mi tudi zdravje ne bo več tako nagajalo . Moj duško je bil črn kot noč, sedaj pa sem že skoraj za v Pub :) .
Pogrešala sem vas vse zelooooooooo :kiss: .

dobrodošla spet med nami in upamo da nam ne pobegneš več, ti želim tebi in tvojim vse dobro :)
Dogs have owners, cats have staff

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po apr 04, 2011 9:25 pm

muca_liza...kakšna služba pa je in kje? :) Mogoč je pa zanimivo za kakšno forumašico pa jo lohk priporočaš potem ;)

Moj duško je pa tale: že od prejšnjega tedna sem kroooonično utrujena :( O tem, da so mi iz moje banke uspeli po treh tednih, ko so imeli tam vse želene papirje, javiti, da za to vrednost, ki jo želim nisem kreditno sposobna pa raj ne bi, ker se lohk sam zjokam :girlsad: (pa da ne bo kdo mislu da mi je komisija zavrnila... še od referentk ni šlo naprej :blush: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Po apr 04, 2011 9:38 pm

Mene pa res zanima, kako potem, ko se znajdeš v stiski in nimaš denarja za kvalitetno hrano? :girlsad:

Vas pa čisto razumem.. sama sem zdajle v minusu zaradi blesavih položnic - sicer za kvalitetno hrano še ostane, tu pa je tudi vse.. vse ostalo mi starši pomagajo.. jaz bi pa tudi rada imela kakšno novo majčko, pa to, pa ne gre... ker je treba misliti najprej na sina/živalce :D ampak če se kdaj znajdem (bognedaj) v takšni situaciji, kako potem? Kaj potem kupiti mucam? Je pa šit, ko pridejo takšni trenutki, ko se ven ne vidiš..

Mater, se vidi da je večer in čas za razmišljanje, tuhtanje..kr neki!
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 9:45 pm

Grrrrr...
A še kdo sovraži stavek "to bomo naredili tako pa tako, ker se že od nekdaj dela tako". :fool: :fool: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 04, 2011 10:12 pm

Tapete :dash: To dol iz sten vlečt je živa mora, namakaš in namakaš in ne gre in ne gre :dash: Bo pa lepo pol...
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov