udomačen tiger
Re: Daj si duška
Pečt pa ne znam, pet, risat ali drugače ustvarjat tudi ne (no mogoče pa, pa se samo premlo cenim, kaj pa vem
).
Moderator: andreja
udomačen tiger
Pečt pa ne znam, pet, risat ali drugače ustvarjat tudi ne (no mogoče pa, pa se samo premlo cenim, kaj pa vem
).
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana
. Premalo časa je trajal ta talent, ampak je pa pasalo zelo zelo
,
udomačen tiger

nevidna bolha
Kraj: okolica Maribora
udomačen tiger
. Pri nas smo tudi že doživeli njihovo pametovanje, samo jaz toliko časa najedam, da zrihtajo, ker je od tega odvisen tudi wireless internet pri sosedah in tu ni pardona. Siol je pa res
.
udomačen tiger
). Torej jim pač ne pojem.
udomačen tiger
Žal nič od tega. Samo kredit mi je uspelo reprogramirati in z njim poplačati vse preostale manjše, katerih je bilo zaradi naravnih nesreč v zadnjih letih morje. Tako bom sedaj morda lahko plačala položnice in mojim živalim spet omogočila kvalitetno hrano. Kar je po obupnih zadnjih letih ogromno.
.
.

udomačen tiger
udomačen tiger
vbistvu je to bolj anti duško 
udomačen tiger
Pa vremena se bodo zjasnila ali kako že gre, čeprav mogoče ta trenutek ne zgleda - boš videla. 
udomačen tiger

udomačen tiger
čvekava papiga
.
pa enga al pa eno ki ji je res do tega, da nekaj pametenega dela cel dan, ne da gleda na uro od 8 pa do ne vem kdaj že! A res ne obstajajo več take/taki? Ki bi si želeli preživeti "mindstreching" dopoldne, ne pa kisanje možganov????
?
....ja to naj mi pa pomaga....ampak ne saj ona bo že razumela, itak
!???!!!
....kakšen nasvet? Mogoče?
udomačen tiger
muca_liza je napisal/-a:.......ZMEŠAL SE MI BO V MOJI SLUŽBI!!!!!.
Res nujno potrebujem....

udomačen tiger
Patricija je napisal/-a:Pozdravljene, končno sem spet med vami. Zaradi bankrota smo bili izklopljeni na vseh koncih in krajih. Lahko sem vas brala preko službenega računalnika, trpela z vami , si želela nekaterim vliti novega upanja ali vsaj kakšno vzpodbudno besedo, pa nisem mogla. In zakaj sem lahko spet z vami? Sem zadela na lotu ali so mi povišali plačo? Sem morda srečala bogatina, ki je celo življenje čakal samo na mene?Žal nič od tega. Samo kredit mi je uspelo reprogramirati in z njim poplačati vse preostale manjše, katerih je bilo zaradi naravnih nesreč v zadnjih letih morje. Tako bom sedaj morda lahko plačala položnice in mojim živalim spet omogočila kvalitetno hrano. Kar je po obupnih zadnjih letih ogromno.
Moj duško je, da se nikoli ne bom rešila kredita, upanje pa, da nikoli več ne bi bilo tako brezizhodno, ko sem mesece jedla samo kruh in krompir, da sem zmogla nahraniti naše živali in se zaradi slabe neuravnotežene hrane zredila za 10 kg. O solatah, ki jih obožujem sem lahko le sanjala.
Jaz imam malo talentov, tisti, ki so pa za realizacijo zahtevajo denar-tako mi je tudi dodaten zaslužek onemogočen. Življenje me je naučilo skromnosti že od rojstva. Zato me zelo razveselijo stvari, kot so, da nahranim živali z kvalitetno hrano, da imam poln vrt solate z nekaj zelišči, da imam službo z rednim (čeprav malim) dohodkom in možu enkrat na teden spečem en oreng šnicelj. Pa seveda plačane položnice. Morda mi tudi zdravje ne bo več tako nagajalo . Moj duško je bil črn kot noč, sedaj pa sem že skoraj za v Pub.
Pogrešala sem vas vse zelooooooooo.

zvesti pes
Mogoč je pa zanimivo za kakšno forumašico pa jo lohk priporočaš potem
O tem, da so mi iz moje banke uspeli po treh tednih, ko so imeli tam vse želene papirje, javiti, da za to vrednost, ki jo želim nisem kreditno sposobna pa raj ne bi, ker se lohk sam zjokam
(pa da ne bo kdo mislu da mi je komisija zavrnila... še od referentk ni šlo naprej
)
ampak če se kdaj znajdem (bognedaj) v takšni situaciji, kako potem? Kaj potem kupiti mucam? Je pa šit, ko pridejo takšni trenutki, ko se ven ne vidiš.. 
udomačen tiger

udomačen tiger
To dol iz sten vlečt je živa mora, namakaš in namakaš in ne gre in ne gre
Bo pa lepo pol...Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov