udomačen tiger
Re: Kofetkanje - Cat Cafe

Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
skogkatt je napisal/-a:Kaj tole ste že zasledilehttp://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=10332.0
udomačen tiger
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:skogkatt je napisal/-a:Kaj tole ste že zasledilehttp://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=10332.0
samo meni je pa tole vse skupi malo čudno. tip kao prodaja RODOVNIŠKE mačke, mačke so pa bolne, niso cepljene, niti se ne ve, od katerih mladičev starši so? sorry no, ampak to je čisto popolnoma nemogoče - če vse našteto drži, potem mladički pač ne morejo dobit rodovnika.
helena je napisal/-a:Ne se vi z nas dvaput škorpijonov zaje....t, smo že tko al tko dost sami s sabo kaznovani.
udomačen tiger
helena je napisal/-a:Očitno lahko in ta tip to počne že vrsto let.
čvekava papiga
helena je napisal/-a:Ne se vi z nas dvaput škorpijonov zaje....t, smo že tko al tko dost sami s sabo kaznovani.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Tecka je napisal/-a:helena je napisal/-a:Ne se vi z nas dvaput škorpijonov zaje....t, smo že tko al tko dost sami s sabo kaznovani.
Večinoma res... Sicer je pol odvisno od drugih postavitev, me pa zanima Helena a kej veš a ti pol sonce pade v 1. ali v 12. hišo? Ziher da si škorpijonka tudi po ascendentu, ker res ne bi rekla...
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:sleepy, še eno kavo, prosim!
helena, ni nujno, da lih tebe. sprašujem samo, če kdo ve, kakšen je postopek, da mačka dobi rodovnik.
torej recimo, da se odločim kupit drago pasemsko mačko (scenarij čisto hipotetičen, ker to niti na misel ne pride). kakšen je sploh smisel rodovnika? mislila sem, da mi bi moral garantirat poreklo mačka (torej prednike) in pa to, da je maček tipičen predstavnik svoje pasme ter da ni nosilec kakšnih prirojenih hib, ki so za pasmo značilne. predvidevala sem tudi, da zraven pride kakšen protokol, ki vključuje veterinarski pregled, nujna cepljenja in podobno. če to ni res in se dobi rodovnik samo s kuverto, ne pa kakšnimi strožjimi kriteriji, potem nikoli več ne bom nobenmu rekla, da naj ne kupuje maltežančka na bolhi za 200€. al so za pse kriteriji mogoče kaj strožji in mešam jabolke in hruške?
helena je napisal/-a:Nisem mislila tebe, ampak tole zgorajže ena čez drugo govorimo, potem se pa ne znajdemo več.
helena je napisal/-a:Ko bi vedla, kaj ti mene zdejle sprašuješ??Dej bolj konkretno.
helena je napisal/-a: Tudi pri psih je vse sorte, taki, ki jih imajo v dreku in taki, ki jih imajo na kavču.
plašen zajček
čvekava papiga
udomačen tiger
čvekava papiga
helena je napisal/-a:Tecka je napisal/-a:helena je napisal/-a:Ne se vi z nas dvaput škorpijonov zaje....t, smo že tko al tko dost sami s sabo kaznovani.
Večinoma res... Sicer je pol odvisno od drugih postavitev, me pa zanima Helena a kej veš a ti pol sonce pade v 1. ali v 12. hišo? Ziher da si škorpijonka tudi po ascendentu, ker res ne bi rekla...
Nisem mislila tebe, ampak tole zgorajže ena čez drugo govorimo, potem se pa ne znajdemo več.
Tecka je napisal/-a:Če je tole zame mi pošli na zs datum uro in kraj rojstva, pa bom sama prečekirala
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov