Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 31, 2011 5:40 pm

Re: Daj si duška

Ni šlo za varuško, ampak za firbčno staro babo, ki bi lahko tudi mene, ki sem zraven stala, vprašala, če je otrok že brez plenice. Seveda je drugače pri negi (previjanje itd), ne govorim o tem. Govorim o šlatanju kar tako (in nalašč uporabljam to meni odvratno, vulgarno besedo, ker povsem ustreza), ker otroka pač lahko vsak pošlata, če se mu zljubi. :dash: Pa če je otroku to všeč ali ne. :devil: In ne, ni ji bilo všeč, samo tega sama ni znala / upala povedati. Poskušam jo naučiti, da ni nič narobe, če ji kaj ni všeč in da ima vso pravico to povedati in da morajo drugi to upoštevati.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 31, 2011 5:46 pm

ajaaa ok jaz sem mislila, da se je šlo za kakšno previjanje pri kom, ki jo je čuval, sem očitno površno prebrala. :blush: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 6:00 pm

Meni gre tudi na živce, če se me kdo dotika. Sploh, če koga prvič spoznaš ali pa se z nekom že dalj časa nisi vidu in ok si daš roko, ampak ne pa da te pol še neki po ramenih treplja pa ne vem kaj... :negative:
Še bolj mi grejo pa na živce ljudje, ki ti morjo razlagat neki skor nalimani na tvoj face. Kje je pa unih 60 al 80 al kolikor pač že cm osebnega prostora?! :dash: Če jim ne gre že zaradi prenosa bacilov po zraku oziroma ob dotiku, se pa prou uprašam kje imajo kulturo?!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 7:27 pm

Eni res ne spoštujejo osebnega prostora ljudi, ko pa si otrok je pa vsem še bolj vseeno za to. Zato te jaz čist podpiram Sansa! :good:

Jaz se spomnim enega soseda, ki ga je imela moja prijateljica. On je imel to kre*ensko navado, da je punce, punčke, ženske vedno kar po rit užgal, pa kao malo požgečkal in take. In to star fotr, ki je bil sam dedek. In tudi mene mislim da je enkrat. Pa sem bila čist razkurjena, samo nič nisem mogla naredit. Ni mi pa bilo jasno, kako to da ostale ni motilo. Ker on je živel v sosednjem stanovanju od moje prijateljice in so bili ful dobri sosedi, zato verjetno noben ni hotel nič rečt. :fool:

Pa še ena trapasta zgodba, ki je povezana s to ignoranco ljudi. V našem bloku smo mi precej novi in sva z mami enkrat pri nabiralnikih srečali eno staro gospo. In jaz dajem pošto ven, pa stara moji mami reče "kaj pa hčerka, je iz službe?" Kakšen občutek, kot da bi mi en kamen v glavo vrgel. Ta baba, ki je niti ne poznam, ne vem v katerem stanovanju živi, nič ne vem o njej, gre spraševat če sem prišla iz službe, kot da je to njena stvar (prišla sem drugače iz faksa) in se potem še obnaša, kot da mene tam ni. Kot da sem stara 2 in ne 2in1 ... Meni se je to ful grozno zdelo, mogoče pretiravam, samo je zame to res nespoštljivo.

Ah ja...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 7:45 pm

Saj ni res, pa je (oglas na Bolhi):

Sem Miško iz Novega mesta. Sedaj je tisti čas, ko si iščem ljubico, zato naskakujem kar svojega medvedka. Ampak to ni to. Sem prijazen, urejen, vsi me imajo radi. Če se vam zdim primeren za vašo ljubljenko, se toplo priporočam.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 7:47 pm

Ah dej, ta je pa zihr prvoaprilska... (vsaj upam :O )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 7:51 pm

Ni prvoaprilska, gre za prodajo "skoka" al kako se že reče. Miško je pekinezer (čistokrvni brez rodovnika, najbrž :D ) in fant na klic! ;)

Prodajajo tudi tibetanske terierje, stare 5 mesecev, vrhunskih staršev, brez rodovnika. Nič ne omenjajo, da so s/k, cepljeni in podobno (kaj je že to?)! Za kozlat! :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 8:01 pm

Pa še tale: "Prodamo pse mešančke. So pasme navadna Čivava(oče) in Jazbečar(mama)."

Imamo novo pasmo, ki se piše z veliko začetnico: Čivava-Jazbečar! :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 31, 2011 8:15 pm

Tle je pa še en - ne Miško, ampak Pikec, ne vem, če se gre za istega psa, ampak oglasa sta si zelo podobna:

Sem Pikec iz Slovenskih Konjic, star sem 3 leta. Sedaj je tisti čas, ko iščem ljubico, zato naskakujem kar svojo partnerko, bokserko. Ampak sem premali za njo. Nikoli še nisem imel svojih mladičkov, zato bi rad poskusil. Sem prijazen, urejen, vsi me imajo radi, jaz pa njih. Če se vam zdim primeren za vašo ljubljenko, se toplo priporočam Naj povem še, da sem tiste mini sorte Imam le 4kg, tako da se priporočam tudi mini pekinezerkah Cena po dogovoru :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 8:34 pm

Nič novega,... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 7:05 am

kaj bi dala da se povprečni IQ dvigne vsaj na 90...pa žal slabo kaže... :bad: :negative:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 12:10 pm

Mislim, da je tole za duškota... Je kdo seznanjen s stanjem mačk okrog tovarne Julon v Ljubljani?! Po pogovoru z nekom naj bi bilo tam cca 30 mačk in veliko teh je defektnih, saj je to tekstilna tovarna. Baje, da so ful preganjane in da se jih znebijo ponavadi na najlažji način - podganji strup in veliko jih tudi pogine pod gumami tovornjakov. :bad: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 3:37 pm

Kaj je frustracija: ko alfič z ogromnimi jajci sedi poleg živolovke in te j**e v glavo :devil:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 4:05 pm

Si mu všeč in bi te rad ponovno videl. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 4:11 pm

Taisti alfič se mi je krepko poscal na avtomobilsko feltno in se mi režal v glavo, ko je hodil okrog druge, samo zanj nastavljene živolovke.
Btv. taisti alfič še vedno z jački okrog hodi. :dash: :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 8:08 pm

I_love_u je napisal/-a:Mislim, da je tole za duškota... Je kdo seznanjen s stanjem mačk okrog tovarne Julon v Ljubljani?! Po pogovoru z nekom naj bi bilo tam cca 30 mačk in veliko teh je defektnih, saj je to tekstilna tovarna. Baje, da so ful preganjane in da se jih znebijo ponavadi na najlažji način - podganji strup in veliko jih tudi pogine pod gumami tovornjakov. :bad: :dash:

Po mojem je najbolje, da se obrneš na Mačjelovke - ena njihovih članic je precej lovila na Letališki. Je pa res, da so industrijske cone vedno sranje za prostoživečke. :girlsad:

Pa še ta duško: očitno je res čas za spomladansko dieto. Danes sem slišala, da res ne bi smela mačk loviti, zdaj, ko sem v "drugem stanju" :O :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 8:23 pm

:lol:
Ti Bigi posodim za en krog? Da ne bo Sajči izgovor...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 01, 2011 9:04 pm

Javna dražba zaseženih "predmetov"-konj! :dash: :dash: :bad: :bad:
Http://www.sodisce.si/mma_bin.php?id=20 ... et=auction

1kg konja = 1€

:bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe apr 01, 2011 9:20 pm

OMG! A je kdo bil na tej dražbi? :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe apr 01, 2011 10:21 pm

U tri pisane marjetice. :dash: :dash: :dash: Prehlajena, tečna, kolerična mati, ki ima jutri zelo zgodaj zjutraj službo + tečen otrok, ki noče / ne more zaspati = zelo slaba kombinacija. Še dobro, da je mož prišel domov, da se loh pridem mal na forum spucat.
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov