Eni res ne spoštujejo osebnega prostora ljudi, ko pa si otrok je pa vsem še bolj vseeno za to. Zato te jaz čist podpiram Sansa!
Jaz se spomnim enega soseda, ki ga je imela moja prijateljica. On je imel to kre*ensko navado, da je punce, punčke, ženske vedno kar po rit užgal, pa kao malo požgečkal in take. In to star fotr, ki je bil sam dedek. In tudi mene mislim da je enkrat. Pa sem bila čist razkurjena, samo nič nisem mogla naredit. Ni mi pa bilo jasno, kako to da ostale ni motilo. Ker on je živel v sosednjem stanovanju od moje prijateljice in so bili ful dobri sosedi, zato verjetno noben ni hotel nič rečt.
Pa še ena trapasta zgodba, ki je povezana s to ignoranco ljudi. V našem bloku smo mi precej novi in sva z mami enkrat pri nabiralnikih srečali eno staro gospo. In jaz dajem pošto ven, pa stara moji mami reče "kaj pa hčerka, je iz službe?" Kakšen občutek, kot da bi mi en kamen v glavo vrgel. Ta baba, ki je niti ne poznam, ne vem v katerem stanovanju živi, nič ne vem o njej, gre spraševat če sem prišla iz službe, kot da je to njena stvar (prišla sem drugače iz faksa) in se potem še obnaša, kot da mene tam ni. Kot da sem stara 2 in ne 2in1 ... Meni se je to ful grozno zdelo, mogoče pretiravam, samo je zame to res nespoštljivo.
Ah ja...