Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 30, 2011 9:27 am

Re: Daj si duška

Pa že Micka je jeseni odšla... Mačjega sindikata ni več. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 30, 2011 9:16 pm

Ko kupujete dobro preglejte račun, da ne bo na njemu izdelka ki ga niste kupili. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 9:24 am

Včeraj je v centru Kopra popolnoma suvereno mimo mene prikorakal trigrasti alfič z ogronimi jajci. Kot da bi vedel, da mu nič ne morem! Če bi bil v Ljubljani, bi se tale provokoativni mimohod malce drugače končal.

Aja, pa bravo referat, ki je po enem mesecu preračunavanja, večkratnih neuspešnih poskusih in telefonskemu pogajanju končno uspel pravilno izračunati povprečno oceno. Filo faks je res poln presenečenj. :crazy:

Pa še to: Bemti lastnike zunanjih mačkov, ki mačke ne s/k, jo pa čipirajo. :dash: :negative: :fool: :devil: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 11:39 am

mateja je napisal/-a:Bemti lastnike zunanjih mačkov, ki mačke ne s/k, jo pa čipirajo. :dash: :negative: :fool: :devil: :bad:

Take bomo za alimente tožili! :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 1:43 pm

Čebelica Maja jo je zbrisala s FB. Čeprav mislim, da je ta Čebelica Maja Z.F., moj predragi prijatelj. :rolleyes: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 1:51 pm

Vsakič, ko malo pozabim, kaj tiči v nekaterih ljudeh, me s posebnim veseljem na to spomnijo.

:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 2:10 pm

taperverčki je napisal/-a:oaza, nastavi si sliko v avatar! zahtevam! ;)
(pa ostali tudi)

ne moooorem, se nč ne viiiiiid, je vse črnooooooo....
;) :lol: :P

ne znam
:girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Če mar 31, 2011 2:13 pm

helena je napisal/-a:Čebelica Maja jo je zbrisala s FB. Čeprav mislim, da je ta Čebelica Maja Z.F., moj predragi prijatelj. :rolleyes: :D

Ni se. Jaz jo še zmeraj vidim...
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 2:35 pm

jaz pa ne :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 2:53 pm

Te je že morala blokirati. Še en dokaz več, kaj je sploh resnica :fool:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 2:59 pm

je kdo prijavil uporabnika? na fb lahko prijaviš uporabnika, da gre za neresničen profil ali da piše žaljive vsebine.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 31, 2011 3:49 pm

Tale Duško bo mal daljši. Takle mail so danes dobili vsi sorodniki in nekaj prijateljev. Kopiram še sem, ker ne bo nobene škode, če še kdo prebere in se malo zamisli. Slovenci imamo očitno tako kulturo, da starši kot jaz izpademo čudaki. Me prav NIČ ne briga. Moja mami se ni znala postaviti zame, ko sem jo potrebovala (v podobni situaciji, a že starejša, v OŠ), in moj otrok česa takega (upam, da nikoli) ne bo doživel.

Vsem v vednost.
Ne bom se trudila ne s prijaznostjo ne z uvidevnostjo. Povedala bom, kar imam za povedati, pa si mislite, kar si hočete. Danes sem se z eno osebo že skregala, ker si je dovolila potipati, ali ima ***** pod hlačami plenico ali ne. Kako si lahko kdorkoli razen mame in očeta dovoli otroka šlatati po riti? Sploh, če je to nekdo, ki otroka vidi enkrat na tri mesece?? In biti potem še tako predrzna, da mi reče, da je tudi sama vzgojila otroka in da ji že ne bom govorila!!! Lepo prosim, in do kdaj naj bi otrok to toleriral? Do petega leta? Do desetega? Do pubertete? Do odraslosti?! Otroci, tudi dojenčki, niso javna lastnina, so osebe s svojimi potrebami, s svojim karakterjem, s svojo integriteto in s pravico do svojega osebnega prostora! Da ne bo pomote, že dojenček zna jasno pokazati, da so mu dotiki neznancev neprijetni. Moj otrok je pa že zdaj toliko star, da ji je neprijetno tudi ob neprimernih dotikih znanih ljudi in jaz imam dolžnost in odgovornost, da se postavim zanjo, ker sama še ne zna ubesediti, kaj ji ni všeč.
No, marsikaj zna povedati tudi sama. Včeraj mi je povedala, da ne mara, da se jo lupčka. Včasih ji ni všeč niti to, da ji dam poljubček jaz. Zato prosim vse: ko imate kakšen impulz, da bi delili kakšne nežnosti z mojim otrokom, jo prej VPRAŠAJTE. Meni včasih reče, da ji lahko dam poljubček, včasih mi gladko reče ne. Saj tudi vam ne paše, da vas kar kdorkoli poljublja kadarkoli se mu zahoče, ane? Ali pa da vas pošlata po riti, poboža po licih, ali potipa, "ali so vam že zrasle joškice". Ja, tudi to smo nekateri doživeli kot otroci s strani blazno vljudnih in prijaznih odraslih znancev, ki jim naši starši zaradi ljubega miru niso postaviti meje. Jaz jo postavljam zdaj. Če je ne boste upoštevali, si sami pripišite posledice.
Nočem, da kdorkoli od prejemnikov tale mail vzame kot osebni napad. Z vami, ki vam tole pošiljam, do zdaj večinoma ni bilo težav. Pošiljam vsem, ki imate kakršenkoli stik z ***** - zato, ker hočem, da so te stvari jasne (po možnosti preden se pokaže potreba po mojem posredovanju).
Zelo zelo jezna ****
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 4:01 pm

Sama tudi ne maram dotikanja ne tujcev, ne bližnjih ne daljnih znancev, včasih tudi dotikanja najbližjih ne. Ti dam aplavz za to, saj je nezaželjeni vstop v osebni prostor zelo neprijeten, pravzaprav oblika nasilja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 4:03 pm

Če bi le več staršev naredilo podobno :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 31, 2011 4:18 pm

Kapo dol.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 31, 2011 4:29 pm

Zdaj ste ma pa prav v jok spravile od ganjenosti. Res. :'( :girlblush: Sem bila nekako pripravljena, da bodo odgovori bolj v smislu, kaj kompliciram. Sem na lastni koži izkusila, kako je, če mami zataji, ko bi se morala postaviti za otroka in kako to otroka boli. Zmedenost, sram, razočaranje, žalost, bolečina in še in še občutkov, ki jih še vedno ne znam vseh poimenovati. Sem rabila kakšno leto po rojstvu svojega otroka, da sem vse skupaj predelala, premislila, prežvečila od spred in od zad, da zdaj ne zmrznem, ko hoče kakšen naključni mimoidoči "malo pobožat" mojega otroka, kakor sem, ko je bila še dojenčica v vozičku. Res ne razumem, od kje si folk jemlje pravico (tokrat govorim o neznancih) božati tujega otroka v vozičku? Mater, me to razkuri! :devil: :aggressive:
"You can't help that. We're all mad here." - The Cheshire Cat from Alice in Wonderland
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 4:31 pm

:good:

(neznanci? mja, to je tako, kot lahko nosečnico vsak neznanec boža po trebuhu, ane? :bad: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 31, 2011 4:37 pm

Jaz se lahko samo podpišem pod to. Sama nisem bila deležna pomoči kot otrok, ko sem jo najbolj potrebovala, zato sem potrebovala dolgo časa, da sem dojela, da pri mojem sinu ne bo tako! Na srečo ga nihče ne tipa tam dol, ali kaj takšnega, vendar v primeru če se kdaj zgodi kaj takšnega, bo ogenj v strehi!

In neznanci.. Ja, vsevedni ki jim je vse dovoljeno. Ko se spomnim, kako so me božali po trebuhu, ko sem bila noseča ali kadar sem šla s psičko v trgovino, nihče ni vprašal, če jo sme pobožat :dash: :fool: :fool:

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 31, 2011 4:52 pm

Jaz pa sploh ne razumem za kaj točno se gre in v kakšni situaciji se je to zgodilo, ampak tudi jaz sem že kdaj kakega otroka, ki je bil pri nas na čuvanju pod 3 leta potipala če je pokakan/polulan (če ni bilo zraven staršev, da bi ga previli) pa nisem nobena pedofilka in nimam nobenih slabih namenov. Pa je tamala tudi kdaj zacvilila, da se noče previt, pa sem jo vseeno previla, kaj pa naj naredim, a naj 2 letnico ubogam in pustim polulano? :O

Kar se pa tiče tipanja trebuha - jaz nobene ne tipam, vseeno pa v tem konec koncev ne vidim nič takega kot tudi ne vidim take katastrofe v tem, da kdo poboža tvojega psa. Mogoče kdaj to tudi jaz naredim pa mi na pamet ne bi prišlo kogarkoli obtoževat/tožit, če bi me potem ta pes ugriznil.. :O
Tudi ne pričakujem, da bo kdo mene vprašal, če lahko mojo mačko poboža :rolleyes: če ga bo opraskala, bo pa popraskan :rolleyes:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 31, 2011 5:03 pm

Penny, sej v bistvu je povedano v mailu vse! :) In napisano je tčno tako kot mora biti - odločno! In napisano je točno to, kar bi se morali zavedati vsi! :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov