Hmmmm... od nadaljevank so trenutno na sporedu: Doctor Who

, Castle, Mentalist, Fringe, V, True blood, The walking dead, Being Human (UK, ameriški je za bruhat), White collar pa raznorazni stan up-i (moj najljubši je od eddie izzarda) pa show od Catherine Tate

Od filmov pa hmmm .... nove je tako težko gledat, všeč mi je bil Inception od lanskih ameriških pa itak jih poznate, so mi pa vseč visokoproračunski zgodovinski kitajski filmi (Red Cliff, Hero, The house of flying daggers, Mulan (kitajski film, ne risanka)
Azijske (predvsem japonske in krorejske) grozljivke (ki jih itak potem polovico američani pokradejo) recimo The Eye, The tale of two sisters, Shutter. Pa kaka dramica recimo My sassy girl, Survive Style 5+ (ok to niti drama ni je pa fascinantno), Instant Numa, Tampopo (film o tem kako se naredi najboljša juha), Jeon Woo Chi (sploh ne vem v kateri žanr porint, je pa smešno).
Pa tu ne govorim o hong kongških filmih, tisto je en svet, ki ga ne razumem
Pa všeč so mi VSE (pardon, da se derem) Miyazakijeve risanke (ne poznam nikogar, tudi Disneya ne, ki bi naredil toliko tako lepih risank, ki niso plehke, pa še skoraj vse imajo ekološki podton) Spirited away, Howls moving castle, Princess Mononoke, Nausicaa of the valey of the wind .... Za vse ljubitelje Disneyja res priporočam v originalnem jeziku (japonščini) s podnapisi.
Od ameriških stvaritev je pa za vse, ki imate radi malo "posebne" stvari za pogledat: The lost skeleton of Cadavra, The Lost Skeleton returns again in pa Dark and stormy night. Jaz se nisem mogla nehat smejat.
Pred časom me je pa presenetil tudi film: The Man from Earth. Se dogaja bolj ali manj v eni sobi in je rahlo filozofsko usmerjen, ampak fajn.
Uuuuuuuuu pa moje grozljivke. Poglotnem vse, samo da ni "gore". Ogabnosti ne maram preveč in če film bazira na gnusu mi ni ok.
Za možgane sproščat sem pa pred leti ugotovila, da namesto mehiških nadaljevank, santa barbar in podobnega raje gledam japonske dorame in to tiste za najstnice

Grozno sproščujoče

ampak to je pa ena osebna čudaščina predvidevam in najbrž ni za vsakogar