Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 1:11 pm

Re: Daj si duška

Alexx je napisal/-a:Leia, na daljavo nč ne pomaga... (+smajli k žvižga) :P

Mah, jaz sem pred časom spremljala eno takole spodbujanje na daljavo na enem (bolj strokovnem) forumu - sicer so se vpisovali na faks (in to dosti starejši kot mi povečini ;) ) - v roku enega leta so se vpisali in večina je že diplomirala ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 1:25 pm

"za oba delovna mesta" :dash: :dash:
pa to v uradnem oglasu firme, ki bi lahko vsaj najela koga, ki bi pregledal zadeve, če že drugače ne gre ... :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 1:28 pm

rozika je napisal/-a:http://www.radioekspres.si/?m=novice&a=novica&id=468 :bad: :bad: :fool:

đizs krajst :O
Sem jim napisala (svoje osebno) mnenje o tej akciji.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 1:30 pm

rozika je napisal/-a:http://www.radioekspres.si/?m=novice&a=novica&id=468 :bad: :bad: :fool:

Jah, razprodaje, a ne. :dash:

Lani je bila "Muca za vsak žep", letos tole,... imajo pa res en "poseben" marketinški pristop. :negative: :fool: :O :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 1:35 pm

Kdo stoji za to akcijo? Ja Tukano, kdo pa,... :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 1:35 pm

A pa pri teh akcijah kaj preverijo posvojitelje? Mislim, se kaj ve, kako se to dela? Ali pač prideš in vzameš, ker je ravno akcija (pa še za pol leta hrane (le kakšne?) dobiš kot nagrado :bad: )

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:07 pm

Glede na ta oglas, ki je objavlen, meni to deluje kot da prideš, vzameš, greš. Pomoje še imena ne rabijo. Sploh ne znam povedat kok zgrožena sem, da se grejo tako akcijo, kot da bi delili bonbone. :(

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:11 pm

Sem jim dala "like" na FB samo zato, da sem lahko napisala kako so nori.

Groza no, pa kdo sploh podpira to.... Saj iskanje domov je ok, samo ne na tak način.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:13 pm

Zamenjava merilne naprave: 70 € (zaenkrat), Elektro Ljubljana bremepis: 53 €, ogrevanje z enim odprtim radjatorjem, ampak brez števca: 60 € + vse redne položnice.

Super krasno, telefon so mi že odklopili. Vsaj dva sva. Pa zalogo mačje hrane imam pošlihtano 8)
Ampak za noben denar ne bi šla nazaj k staršem živet :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:19 pm

Zakaj se meni zdi da glavobol neposredno povzroči da se kazalec na uri začne počasneje premikat? Še posebej takrat enkrat ko te še cca pol ure loči od konca službe in odhoda domov in aspirina...

Zdej pride pa neverjetno prav tale smajli... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:26 pm

biarritz je napisal/-a:Zamenjava merilne naprave: 70 € (zaenkrat), Elektro Ljubljana bremepis: 53 €, ogrevanje z enim odprtim radjatorjem, ampak brez števca: 60 € + vse redne položnice.

Super krasno, telefon so mi že odklopili. Vsaj dva sva. Pa zalogo mačje hrane imam pošlihtano 8)
Ampak za noben denar ne bi šla nazaj k staršem živet :D

Meni je bilo pa najbolj super, ko sva dobila za plačat neko položnico izpred enega leta za stanovanje, v katerem naju v bistvu že takrat ni bilo več ... z vsemi obrestmi itd okrog 150 €, hkrati je prišel poračun za elektriko v višini 200 € (stanovanje je bilo prej pol leta prazno in se je nekako glede na tisto določilo obrok ali nekaj takega :dash: ) in še en račun za zadevo, ki bi jo morali plačati lastniki že pred x leti, v znesku 70 € ... Vse v enem mesecu. Da ne omenjam še ostalega, kar se je zgodilo v tem mesecu ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:31 pm

Aja, biarritz, kdo pa še rabi telefon? ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:40 pm

Pa kaj Gmajnice podpirajo kaj takega? A jim ni jasno kakšno vrsto "posvojiteljev" bodo s tem pritegnili?
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Pe mar 18, 2011 3:58 pm

Dragi duško!

Trenutno me jezita 2 stvar in še ena. povem ti za dve:

1. Zakaj se mati ne vda in ne pogrunta da dodatna mačka ni samo moje veselje ampak bo koristila Lili Pumi??? Prav ne posluša me-to ni fer

2. Berem knjigo o popolni vzgoji in negi mačke (ker hočem vedet več in kaj novega) in priden do najbolj odurne stvari. To knjigo je treba sežgat če ne pa vsaj izgnat iz polic. neverjetno! Citiram "Če si dragocene pasemske mačke ne upamo puščati na vrt, je bolje, da se odločimo za žival manj "čiste" krvi." (Andrew Edney, dr.vet.med.)
Kaj???????
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 4:07 pm

Se strinjam z Leio: tok usranega meseca pa že dolgo ne. :dash: :dash: :dash:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Pe mar 18, 2011 4:40 pm

še en duško: počutim se ogroženo od dojenčkov. Okol mene sami veliki in mali tebuhi in mali dojenčki. Jao bože...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 18, 2011 5:15 pm

Še ena, ki ji je tale mesec za :bad: .
:dash: :dash: :dash:
Naj se čim prej neha....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 5:41 pm

Ta tema mi je prav kul, ker mi gre kar malo na smeh, ker nas ima večina samogovor in vsak v svojo smer :lol:
Oki, se pridružujem, da je tale mesec katastrofalen...meni gre vse narobe in vse naenkrat. :dash:

oaza88 je napisal/-a:Si obvestila občino in pristojno zavetišče?
Lastnika mame muce pa direkt in prec in kuj prijavit - ker sicer bo spomladi pa poleti spet isto pa jeseni prav tako in tako dalje, dokler uboge mame muce ne povozi kakšen traktor :girlsad:

Pa ne me zdej grajat :girlblush:, ampak pojma nimam kako to gre. Povsod samo piše obvestite občino. In če dobim eno zoprno babo na telefon na občini, ki mi bo rekla da nič ne ve o tem, da ne ve koga naj mi da, da to ni njihov problem...in jaz pojma nimam o teh stvareh in spet bom speljana na led. Sem odprla temo glede najdbe živali, ampak očitno je za vse, ki ste že 'utečeni' to mala malica, obstajamo pa tudi eni, ki se malo manj spoznamo na to in bi bilo fajn po korakih od A do Ž... :girlblush:
Vem, da je to neke vrste dolgoročna naložba, da se sporoča občini, ampak po pravici povedano, se mi ne da. Najlažje mi je mace porihtat in jih hranit. Na naši občini so sami zoprni osebki, zato čim manj tam okrog :bad:
Kar se pa tiče muce, od katere naj bi bili ti mladički, pa nimam kaj, saj so lahko le govorice....on je djal, ona je djala itd.
Prej jih bo povozil avto, ker se zadržujejo na začetku vasi, kjer še vsi hitro peljejo... :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe mar 18, 2011 6:32 pm

Leia je napisal/-a:Aja, biarritz, kdo pa še rabi telefon? ;)

Aja, ne, mobitel so mi odklopili, stacionarnega nimam. Mobitel pa rabim :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 18, 2011 7:44 pm

I_love_you, bova tole temo naprej na ZS, OK?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost