Ta tema mi je prav kul, ker mi gre kar malo na smeh, ker nas ima večina samogovor in vsak v svojo smer

Oki, se pridružujem, da je tale mesec katastrofalen...meni gre vse narobe in vse naenkrat.
oaza88 je napisal/-a:Si obvestila občino in pristojno zavetišče?
Lastnika mame muce pa direkt in prec in kuj prijavit - ker sicer bo spomladi pa poleti spet isto pa jeseni prav tako in tako dalje, dokler uboge mame muce ne povozi kakšen traktor

Pa ne me zdej grajat

, ampak pojma nimam kako to gre. Povsod samo piše obvestite občino. In če dobim eno zoprno babo na telefon na občini, ki mi bo rekla da nič ne ve o tem, da ne ve koga naj mi da, da to ni njihov problem...in jaz pojma nimam o teh stvareh in spet bom speljana na led. Sem odprla temo glede najdbe živali, ampak očitno je za vse, ki ste že 'utečeni' to mala malica, obstajamo pa tudi eni, ki se malo manj spoznamo na to in bi bilo fajn po korakih od A do Ž...

Vem, da je to neke vrste dolgoročna naložba, da se sporoča občini, ampak po pravici povedano, se mi ne da. Najlažje mi je mace porihtat in jih hranit. Na naši občini so sami zoprni osebki, zato čim manj tam okrog
Kar se pa tiče muce, od katere naj bi bili ti mladički, pa nimam kaj, saj so lahko le govorice....on je djal, ona je djala itd.
Prej jih bo povozil avto, ker se zadržujejo na začetku vasi, kjer še vsi hitro peljejo...