Ma sem se tudi jaz že hotela začet pritoževat nad mojo službo, pa sem Vixen prebrala in ne vem več, če je primerno

.
Prosim, ne me narobe razumet ampak res ne vem kaj je bolje...to kar preživlja Vixen ( upam, da čim prej najdeš kaj primernega in predvsem plačanega) al pa to, da sem res cele dneve v službi...od 7...8 pa do 17...18..19...tud do 21 sem že bila.Pa to ni slow motin ampak akcija in stres cel čas.
Največkrat se na wc ne grem cel dan, da o malici sploh ne govorim.

.
Ne bom sploh začela o tem, da me potem otroci doma čakajo, da so hvala bogu ze malo samostojni -10 in 12, ampak še vseeno mi ni fer, da so toliko sami....
Ko se kaj pritožim me mirijo, saj bo bomo novega vzeli...pa ti bo pomagal, ko ga boš naučila...pa bo bolje....samo še malo počakaj.
Seveda dobimo novega, ponavadi kaksnega čist frišnega, ki se niti približno ni spoznal delavski stan, ker je pa res najbolje, da imamo takega brez izkušenj, da ga lahko po svoje naučimo....

....
No in fantu ali punci kaj kmalu potegne, da pr nas ne bo hodu na čik pavze pa na kofetke, ker se dela "kt pr norcih" in po treh/štirih mesecih spet novega iščemo, da ga bom spet učila...
Hmm...ne vem komu tukaj ni nič jasno, ja kaj se pa zdaj prtožuješ, ko si pa novega dobila, sam nauči ga, pa bo...dobim vedno servirano nazaj
No še mal od mene je blo tole....