ob slovesu od Edija

---
"Dragi Mačjehišarji,
Naj mu bo lepo za mavrico. Pomaga zavest, da je vsaj nekaj časa živel v ljubečem in prijaznem okolju.
Botra Tanja"
---
"Ojej

((( kako žalostna novica

Moje iskreno sožalje, meni poči srce vsakič, ko moram kakšnega od svojih pospremiti za mavrico... :/
Moja zadnja Liza je tudi umrla za sladkorno oz. bolje rečeno, posledicami, je pa imela 19 let, kar je kar lepa mačja starost.
Bi pa nadaljevala botrstvo, tako da tega ni potrebno prekiniti, samo preusmerila bi rada to mesečno donacijo. Preverila sem na spletni strani, katere muce imajo najmanj botrčkov in našla dve, Demetra in Rivo. Ker vidim, da ima Demeter kar nekaj zdravstvenih težav, bi mogoče imel on prednost, razen če imate še kakšnega, ki ima še manj botrov, pa bi nujno nujno rabil bolj kot Demeter (ali Riva).
Mi sporočite, če se lahko tako kot pri Ediju, zmenimo kar za preusmeritev na novega varovanca?
Prijazen pozdrav in velik mijav iz naše strani,
Maja"
---
"Pozdravljeni,
Sožalje skrbnikom in vsem vam ob izgubi mucka.
Želim mu polno ljubezni in veselih trenutkov tam za mavrico
Ana"
---
"Dragi vsi iz Mačjega botra,
Iskrena vam hvala za vso ljubezen in požrtvovalnost, ki jo namenjate našim zlatim muckom. Lahko rečem samo: MOJ POKLON.
Mislim na vas in žal sem vas lahko podprla samo finančno. In vas bom tudi še v prihodnje.
Vse dobro vam želim.
Irena"