Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 11:09 am

Re: Daj si duška

jaz ki sem bolj čudna mogoče, mi velikrat pomaga pregovor v stilu nikol ni tako slabo in hudo, da ne bi mogl bit še slabše :fool: .
mačja mama želim ti da po hitrem postopku pozabiš, kar je blo je blo, čez nekaj časa se boš zares spraševala, za koji k* si sploh tok časa zgubila tam, z nekom...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Pe mar 11, 2011 11:19 am

gipsy je napisal/-a:Meni najljubši pregovor je, da je vsaka stvar za kaj dobra.

S tem se lahko samo strinjam. Lahko bi se razpisala o moji zgodbi z bivšim, s katerim imam sina, pa bom raje samo rekla, da je res vsaka stvar za nekaj dobra. Pri meni je bila, da sem našla čisto nasprotje od vseh svinj ( pa ne omenjam živali ) in sem končno v življenju srečna in ljubljena..

Čas zaceli vse rane, kmalu boš pa prav vesela, da se je zgodilo kot se je.. Je pa težko, vem.. :kiss:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe mar 11, 2011 12:03 pm

A lahko popravim vaš pregovor, prosim, prosim? Reče se: "Vsaka reč je k en sreč" (R) moja babica, roj. 1907 :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 12:28 pm

Komaj čakam, da tile naši pregovori začnejo delovat tudi pri meni. Sem menda omenila, da sem se zadnjič urezala s trapastimi škarjami (nisem jaz nerodna, škarje so! :P ). No, in zdaj ne znam več tipkat. En bogi prstek (prstanec) na levi roki zaflajštran in ne spravim niti ene besede v pravi vrstni red :O No, vsaj v prvo mi ne uspe :fool:

:lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 1:29 pm

deeeeeeeeeeeej Leia, in ti kar misleš, da bo Duško zdaj pa celi veseli, ko mu ti tkole jamraš :O - a veš kaj, tole, ubogi mali prstek zaflajštrani, ti je samo kukr en izgovor. Jzst sem imela levo zapestje zlomljeno in desno počeno, jap, kar istočasno, pa (ker takrat še ni blo Duškota, valda ;) ) se nisem nič pritožvala nad nerodnimi črkami, ki da ne znajo zlezt v pravi vrstni red, ker so bile hudo pridne in so znale izbrez problema.

Duško pravi - ajd, neroda, zapri kancelarijo pa bejži na sonce hitro! :devil:
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 1:50 pm

bomo mi lepo v kancelariji vsaj še dve urci, pa še pol bomo po raznih temnih luknjah lazili :girlsad:
pa glej, mene samo čudi, kaj mi en bogi prstek naredi. in če cele dneve skoraj izključno tipkaš, mi lahko verjameš, da moram zelo veliko zadev tipkati po dvakrat :dash:

pa duško naj bo kar vesel, da imam čist minorne probleme pa da je sonček zunaj, da se jim režim in ne jokam, ker en mesec nazaj bi si pa nos odgriznila, ko sem bila tako depresivna, da veš :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 11, 2011 1:53 pm

AjBeLePu je napisal/-a:

S tem se lahko samo strinjam. Lahko bi se razpisala o moji zgodbi z bivšim, s katerim imam sina, pa bom raje samo rekla, da je res vsaka stvar za nekaj dobra. Pri meni je bila, da sem našla čisto nasprotje od vseh svinj ( pa ne omenjam živali ) in sem končno v življenju srečna in ljubljena..

Čas zaceli vse rane, kmalu boš pa prav vesela, da se je zgodilo kot se je.. Je pa težko, vem.. :kiss:

Ma jaz se tudi s tem strinjam, ne morem drugace....
Imam tudi eno tako kr grozno izkusnjo za sabo...dodam pa samo to, da je od obeh odvisno koliko je stvar na koncu res cirkus...govorim po izkusnjah!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 2:07 pm

moj najljubši pa ta, da za vsako rit šiba raste. :crazy: (razen za mojo)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 11, 2011 2:44 pm

taperverčki :clap:

Preizkušeno res!

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 11, 2011 3:07 pm

U pa se ena vcasih tud v lastno škodo,
v sili tud hudič muhe žre!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 3:29 pm

Mačja mamička jest ti pa takole povem:( samo da namesto se imamo radi ti mi zapojemo da te mamo radi :kiss: )
http://www.youtube.com/watch?v=_RGJQxg8tWk
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 3:39 pm

Hvala vsem za podporo in prijazne besede... saj vem da počasi bo že nekako... Sam cajt je treba (in nekaj alkota tut pomaga)...

:kiss: vsem!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 4:17 pm

taperverčki je napisal/-a:

moj najljubši pa ta, da za vsako rit šiba raste. :crazy: (razen za mojo)

oba tadva sta dobra! če to verjameš, je res malo lažje :) :girlblush:

Mačjamama, glavo pokonci pa bo! Čez nekaj časa boš še vesela, da je tako kot je, samo traja da do tja prideš :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe mar 11, 2011 5:38 pm

Mačja mama je napisal/-a:Hvala vsem za podporo in prijazne besede... saj vem da počasi bo že nekako... Sam cajt je treba (in nekaj alkota tut pomaga)...

:kiss: vsem!

Jst pa pravim... vsaka izguba je težka...pa je treba žalovat in vsa "negativna" čustva dat ven iz sebe...pa rok si je treba določit, do kdaj se bomo pustil tem "negativnim" čustvom, da imajo kontrolo nad nami in našim lajfom... pol pa počas it korak za korakom novim dogodivščinam naproti... pa iz našega vsakdana "črtat" vse oz. kar se le da "stvari", ki nam povzročajo "negativna" čustva (npr. se za vsako ko pogledamo neko določeno stvar spomnimo na to osebo in nas preplavi žalost). Seveda pa je potrebno vsako "zavrženo stvar" zamenjati z neko novo, ki nam bo prinašala radost :).

Še enkrat pa pravim, treba se je zjokat če si žalosten, treba se je zdret, če ti paše, da se "notranje" sprostiš, treba je pliškota zbutat, če imaš v sebi preveč jeze... v glavnem, vsak najbolje ve kaj čuti in kaj mu odgovarja, da se reši "negativnih" čustev.... jaz sem npr. si za nekaj časa prlepla fotko od ene osebe na steno in vsakič ko sem šla mimo oz. sem začutla jezo do te osebe sem ji jezik pokazala... :P Pol sem se pa režala sama seb kak sem prsmukjena :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Pe mar 11, 2011 7:38 pm

A folk ne ve, da delam jaz od ponedeljka do petka od sedmih do treh? Da se mi v petek ob pol petih ne da razlagat o službenih zadevah? Da naročila sprejemam do dvanajstih in ne do štirih? Da ne bom dala od sodelavke zasebne telefonske številke, ker nujno nekdo nekaj potrebuje, ker tudi ona dela do treh in ne do takrat, ko se nekomu sprdne, da bi pa nekaj nujno imel? :dash: A kdo sploh kaj študira? :fool:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe mar 11, 2011 7:48 pm

Macja mama žal vem kako boli, čeprav je že več kot leto za mano...takrat sem pa mislila, da ne bom preživela.
Sem pa spoznala, da sem močnejša kot sem mislila, samostojna in čeprav ni bilo lepo, je mogoče dobro imet tudi tako izkušnjo za sabo....

Una ideja o sliki in kazanju jezika je pa fina :lol: ...sam ne vem kako bi me otroci gledali :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 7:57 pm

Ko sem danes stala v vrsti v lekarni, sem se spomnila na Duškota ...
Super je, ko grejo babice po nasvet(e) raje v lekarno kot k zdravniku. Majkemi, da je rabila ene tisoč stvari, a za vsako prej še nasvet, če je v redu itd. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 8:03 pm

Oh, valjda, da je v lekarni lepše in hitreje, pa še gospe so prijazne - jaz une mamce čist razumem, še meni se ne ljubi za vsak drek zdravnici letat, ko sem že pri njej pa itak pozabim pol stvari vprašat :D

Dragi Duško, jaz si želim, da službeni telefon ne bo pozvonil vsaj do ponedeljka zjutraj. :angel:

Mačja mama, poskusi to, kar se ti je zgodilo, gledat kot novo in čudovito priložnost, da obrneš nov list v življenju in si ga zložiš tako, kakor si želiš. Ko boš to dosegla, boš začutila, da si umirjena in zadovoljna (vem, vem da traja, toda se splača) - in takrat, ko si zadovoljen s sabo, se ti začnejo dogajati lepe stvari.

Do takrat bodi pogumna, žaluj, ampak se ne pusti, da te žalost odvleče.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 8:07 pm

joj ste vse poduhovljene v petek zvečer. mačja mama, nč te penzionistke poslušat. ti še enga rukni, pa bo. :devil: ;)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 8:27 pm

Cats, tebe smo pa danes po tv gledali :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost