Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 10, 2011 11:17 am

Re: Daj si duška

Dragi duško, zakaj ima mačka (ki sem jo jaz hotela imeti) rajši mojega fanta kot mene?? :fool:
Spi na njem celo noč in tudi podnevi, crklja se samo pri njem, ko je on v kakšni drugi sobi/na wc-ju, mijavka pred vrati, dokler gospodični ne odprem, skače mu na rame, da lahko iz višine opazuje svet... :stop: Ko še jaz hočem kaj pozornosti, je ne dobim, edino če imam kaj hrane, me malo šljivi, ampak samo tolk, da vzame hrano in jo gre potem stran pojest :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:18 am

Zato, da bosta nabavila še eno mačko :D :P
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 10, 2011 11:23 am

Ja saj jaz resno razmišljam o tem!!! In to o mačkU, moškega spola, da bo imel še mene kdo rad!! Tale naša razvajenka je bila že prej v začasnem domu na vse pretege crkljana s strani moške roke in ji je očitno le -ta bolj ljuba ane :'(
Moj se pa reži in mi govori, da bo potem še drugi maček preferiral njega :rolleyes:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:36 am

Zdaj mam pa že poln k*#*"*?"2 veterinarjev in tehnikov in ne vem česa. Moja boga reva že več kot eno leto živi 98% na k/d sranju oz. renal na zadnje, danes pa tehnik pregleda urin pa začne omenjat s/d in tralalalla, še enkrat jo moram peljat. Se prav če ima ledvice kao tolk boge, da mora bit na k/d, kako bo zdaj na s/d, ki ima občutno več fosforja in teh zadev?! WTF S tem da razen to, da se v urinu kao malo krvi vidi, z njo ni nič več narobe. Popolnoma dobra je že 2 tedna, no ene 12 dni.

:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:43 am

Penny je napisal/-a:Ja saj jaz resno razmišljam o tem!!! In to o mačkU, moškega spola, da bo imel še mene kdo rad!!

To ti je dobra metoda, preverjeno :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 11:45 am

Penny je napisal/-a:Ja saj jaz resno razmišljam o tem!!! In to o mačkU, moškega spola, da bo imel še mene kdo rad!!

misli si. jaz mam tri. ena ni naročna, ena je pol-naročna pri možu, en pa čisto naročen samo pri možu. jaz sem dobra samo za hrano, igranje in pucat skret. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor Če mar 10, 2011 11:50 am

Nisi edina. Za dva sem dobra ko fanta ni, torej cel teden, ena ostaja meni zvesta skoz skoz in skoz. Ko pride vikend, je konec luštnega z ostalimi dvema, onadva res tak gnjavita, spita na njemu, mene sploh ne šmirglata :lol:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 10, 2011 12:04 pm

taperverčki je napisal/-a:

jaz sem dobra samo za hrano, igranje in pucat skret. :lol:

Jaz isto! Pa še za hrano pogojno, ker vsakič, ko ji jaz dam hrano in jo poje, se, takoj ko vidi njega, dela kot da od mene ni popolnoma nič dobila! :devil: in pri njem ima seveda še potuho v tem smislu: ja booooga inaaajčika, a nč ti ni dala grda grda čak ti bom jest dal hrano tko kt se zagre :shout:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če mar 10, 2011 12:12 pm

Vsi ste pri Duškotu :O , kave sploh nihče več ne skuha. Tema je skoraj na dnu :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 12:22 pm

Penny, to bi morala takoj posvojit dva, reči "ta bo moj, un pa tvoj" pa je mir :lol: vsaj pri nas je tako :D s tem, da po novem "moja" madam ne rabi več posteljice, ampak cele dneve spi pri meni v naročju. na začetku je bila pa ona tista, ki se ni marala niti božat :lol: nenaročne mačke lahko postanejo naročne, res :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 12:24 pm

hja, tole z mačjo ljubeznijo do descov bi se pa dalo komentirat, ja.
Moj Filip ima rad oba enako, najbolj pa samega sebe (to je itak mačku default, aneda)
Srečko nima nobenega kaj posebej rad - nas pa vse lepo tolerira in se občasno miceno pobucka pri tem in/ali onem. Srečko, se ti zahvaljujem za to čast! :angel:
Minimuc je pa....on je pa gej, boga mi, še oba desca mu tko rečeta! :lol: No saj se pri meni tudi pobucka pa mi nakosmati trenerko - ampak ej, samo da kdo od descov leži na kavču, se on prec parkira gor. Če malo pomislim....je mogoče razlog v tem, da jaz nimam cajta ležat na kavču in torej ni nujno, da je Minimuc gej... :lol:

Tasha - alooooo, to je pa moja, moja, moja lubica. Občasno kakšnemu ostalemu članu pusti, da jo poboža, sem pa tja se celo pobucka pri kom, tkole bolj "po pomoti" (kao...) - sicer je pa moja moja moja lubica.
Tia in Tin - podobno: moj moj moj (začasni, da ne bo pomote!) parček.

Nauk:
če torej hočeš, da bo mačka/maček tvoja tvoja tvoja lubica, si moraš omislit:
a) divjo pošastko in jo socializirat
ali
b) na smrt prestrašene prostoživeče mačkončke, jih dat na kavč in izključno kavč (=prelevit jih v notranje) in jih socializirat.

:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 12:32 pm

Pf, žene drage... Če še niste pogruntale, recept je naslednji: če hočeš, da te kdo obožuje, potem si omisli enega ne-preveč-brihtnega moškega in mu daj za jest tisto, kar ima rad. Amen. 8)

Moškega mačka, jasno. Ali pa ne... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 12:36 pm

Sploh ni nujno, da je tak' moški mačji... velja tudi za dvonožne! :lol: :P :lol:
:blush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če mar 10, 2011 1:53 pm

Sej mislim, da je bilo govora o moškem :)
Sicer pa Penny, metoda je prava - toliko mačkov, dokler ne bo en samo tvoj scrkljanec - pri nas imam sicer jaz to srečo, da me majo mački raje, ampak se vsake toliko najde tudi kaka izjema :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če mar 10, 2011 2:57 pm

hahaha sem se prav nasmejala ob vseh teh predlogih :lol:
Načeloma sem jaz vedno bila zelo mačji človek, moj je bil pa vedno bolj pasji, ampak se je s prihodom mačke tudi on bolj v mačjo stran nagnil :D in sva najprej mislila, da je fora v tem, kdo kje spi / sedi. Sva zamenjala strani v postelji in kavč obrnila in na kavču zamenjala sedežni red, ampak ona gre spat še vedno na njega. Jaz pa izvisim :rolleyes:
Romzy tale je pa kar malo tvegana :D da ne bi bilo potem pri kakšnem 10. mačku še vedno vse isto in bi še vedno vsi na fantu taborili :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 3:00 pm

k meni mački sami poskačejo v naročje (po možnosti vsi hkrati), ko se usedem na stopnice in tulim: "MUUUUUUUUCKEEEE! ČIIIIIKIIINSNEEEK!". žal pa tudi odidejo, čim neham delit priboljške. :girlblush:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 3:03 pm

Kdo jambra da ga vozički tresejo? Ko zlagam wc papir v police, me useka čist vedno ko se dotaknem vozička. Če me v "eni rundi" ne useka vsaj 15-krat nisem živa,... :dash:
Proti vlagi v hiši baje pomaga oglje, ker vpije veliko vlage. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 3:58 pm

Alexx je napisal/-a:Sploh ni nujno, da je tak' moški mačji... velja tudi za dvonožne! :lol: :P :lol:
:blush:

Te bom direkt Duškotu zatožila, pa boš vidla, kako boš tenko piskala, ko se boš mogla zagovarjat :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Če mar 10, 2011 4:12 pm

rozika je napisal/-a:Kdo jambra da ga vozički tresejo? Ko zlagam wc papir v police, me useka čist vedno ko se dotaknem vozička. Če me v "eni rundi" ne useka vsaj 15-krat nisem živa,... :dash:
Proti vlagi v hiši baje pomaga oglje, ker vpije veliko vlage. :)

Pa baje grobo mleta sol tudi zelo vleče vlago nase.
elektrika pa je očitno vedno večji problem pri večini! Mater, ni dneva, da me avto ne useka, da o božanju mačkonov ne govorim! Sem ravno danes pomolila svoj nos k mačkovem in CVRK! se je posvetilo in udarilo oba! Je šel ko šus! Maček, mislim... :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 4:28 pm

Ko nas je treslo v telovadnicah, smo dali roke (dlani) na leseno steno in je pomagalo. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov