Res je ja, žal je pa zanimanje zanjo zelo zelo majhno

Pa jo oglašujem na 4 forumih, na Facebooku ter na Podarim.si in na Bolhi. Ima kdo kakšno idejo kam naj še dam oglas? Psička je res res fajn in je super družba, žal pa ni majhna, ni mladič in ni dolgodlaka, da bi bilo zanimanje zanjo kaj večje. Dlako ima super, ko je blatna in se posuši, jo samo malo skrtačiš in gre vse dol, je nadvse prijazna in bi vsakega človeka pozdravila, ravno tako psa, z mački si deli posteljo in hrano, ima lepo, elegantno postavo, lepo glavo,...meni krasna na vse načine in bi jo takoj obdržala, če bi imela možnost. Zvečer greva na zadnji sprehod okrog 10-ih in ko prideva, ji rečem, pejt Lia greva spat in gre sama od sebe v boks, kjer se vleže, jaz zaprem, pohvalim, ugasnem luč in to je to. V stanovanju niti ne cvili niti ne laja. Če je preveč sitna, ko kdo pride in rine v njih, ji rečem pejt na prostor in gre na svojo posteljico. Za priboljšek naredi vse, je zelo učljiva, danes sva se naučili dat tačko in drugo tačko v parih minutah

Še sama ne morem verjet, da je tako hitro zakapirala, ponovili sva tudi zunaj in je znala. Zunaj se je recimo danes igrala s kar 4 odraslimi psicami in je bilo fajn. Taka res fajn psička v vseh pogledih, za katero se pa skoraj nihče ne zanima. Škoda, ne vedo kaj zamujajo

No, jaz vem, še mojemu fantu je fajn psička, ki ga je tok vesela vedno ko pride domov, da mi reče vidš vsaj en

Ko je pa v kratkih hlačah in pije kavo, mu je treba pa noge lizat

Obožuje ga in midva njo

Zanjo res želim najti nekoga, ki mu bo to, da ima toliko energije všeč in ne da bo rekel ob tem, ko jo spozna ojoj, kok ima energije, nisem vedel/a da je tako živahna. Ljudje to je eno leto stara mešanka s husky-jem in drugega niti ne morete pričakovat, če vsaj nekaj veste o psih in o pasmi. Moj mešanec s husky-jem je imel še pri 12 letih veliko energije, da ljudje niso mogli verjet, da je že toliko star.

If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!