Lia, mešanka s husky-jem

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 04, 2011 1:05 pm

Re: Lia, mešanka s husky-jem

Alexx je napisal/-a:Z'j lohk že mal' smetim, a ne?!? :'(

Naš Don se načeloma razume z vsemi psi, ampak tako kot sta se pa z Lio :kiss: poštekala, je pa res neverjetno. Zato je Lia zame zelo posebna lubica. Očarala je Dona, mene, še celo moj dragi ni ostal ravnodušen :O . Tamala je vse kar si jaz želim pri svojem psu. Še celo to bi ji spregladala, da je mal' premajhna. ;) Super karakter - krasna do psov, psic, mačk IN ljudi.
(in prav res trpim, ker je ne morem vzeti)

Držim pesti za naboljši dom!

:kiss: :kiss: :kiss:
Samo v res dober dom jo dam in nikakor drugače. ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 7:23 pm

Lia je super za ljudi, ki radi tečejo, govorim iz lastnih izkušenj (ne zdej da ravno obožujem tek, se pa kar spravim). Nataknem ji primerno oprsnico in dam na Ruffwearov elastičen povodec, ki si ga zapnem okrog pasu in šibava :) Se počutim kot Superman :P Zelo rada gre v Mr.Peta, samo mimo njega jo je težko spravit :lol: Tam jo imajo vsi zelo radi in jo vedno fajn prebožajo, jaz pa ji kupim kakšno bikovko ali kaj podobnega, kako potem ne bo šla rada not? :)
Krasna psička je, igriva in polna energije! :kiss:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 9:21 pm

Res je super psička tole, vedno polna energije in vedno za akcijo, tudi takoj ko jo zbudiš! :) Doma je pa pridna, se lepo obnaša in celo na vsake toliko časa deli posteljo z mačkami, hrane pa že od začetka ne čuva, ne pred njimi ne pred mano. Najbolj je primerna za ljudi, ki radi tečejo, kolesarijo, rolajo, hodijo v hribe,...za aktivnejše v glavnem. Je zelo učljiva, zdaj sva na novo osvojili še ukaza počakaj in daj tačko (zelo lepo da tačko, jo samo lepo dvigne in ti jo položi v roko). Glede skakanja na ljudi jo je pa potrebno še naučit, da se to ne sme. Ji je jasno kaj pomeni, ko se zaderem ne skakat, a je tako vesela vsakega, da to kljub prepovedi naredi. Name skače edino v razigranosti. Na povodcu vleče, a počasi se tudi to umirja (s pomočjo zatezne ovratnice). Je psička, ki bi tekla in tekla ter se igrala in igrala, husky mix pa še mlada je, tako, da je to stvar, ki jo moraš pričakovat. Meni je to všeč, saj je z njo vedno akcija. :)

Wink! ;)
Slika

Jaaa, boži boži boži!
Slika
Slika
Slika
Slika

<3
Slika

Čopa hamala! :nyam:
Slika

Miiiškeee, miiiškeee :nyam:
Slika

Ni me!
Slika

Še dve pozerski za na konec:
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 1:42 pm

tole je res ena u ibr simpatična babnca :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 6:03 pm

Res je ja, žal je pa zanimanje zanjo zelo zelo majhno :( Pa jo oglašujem na 4 forumih, na Facebooku ter na Podarim.si in na Bolhi. Ima kdo kakšno idejo kam naj še dam oglas? Psička je res res fajn in je super družba, žal pa ni majhna, ni mladič in ni dolgodlaka, da bi bilo zanimanje zanjo kaj večje. Dlako ima super, ko je blatna in se posuši, jo samo malo skrtačiš in gre vse dol, je nadvse prijazna in bi vsakega človeka pozdravila, ravno tako psa, z mački si deli posteljo in hrano, ima lepo, elegantno postavo, lepo glavo,...meni krasna na vse načine in bi jo takoj obdržala, če bi imela možnost. Zvečer greva na zadnji sprehod okrog 10-ih in ko prideva, ji rečem, pejt Lia greva spat in gre sama od sebe v boks, kjer se vleže, jaz zaprem, pohvalim, ugasnem luč in to je to. V stanovanju niti ne cvili niti ne laja. Če je preveč sitna, ko kdo pride in rine v njih, ji rečem pejt na prostor in gre na svojo posteljico. Za priboljšek naredi vse, je zelo učljiva, danes sva se naučili dat tačko in drugo tačko v parih minutah :) Še sama ne morem verjet, da je tako hitro zakapirala, ponovili sva tudi zunaj in je znala. Zunaj se je recimo danes igrala s kar 4 odraslimi psicami in je bilo fajn. Taka res fajn psička v vseh pogledih, za katero se pa skoraj nihče ne zanima. Škoda, ne vedo kaj zamujajo :( No, jaz vem, še mojemu fantu je fajn psička, ki ga je tok vesela vedno ko pride domov, da mi reče vidš vsaj en :lol: Ko je pa v kratkih hlačah in pije kavo, mu je treba pa noge lizat :P Obožuje ga in midva njo :) Zanjo res želim najti nekoga, ki mu bo to, da ima toliko energije všeč in ne da bo rekel ob tem, ko jo spozna ojoj, kok ima energije, nisem vedel/a da je tako živahna. Ljudje to je eno leto stara mešanka s husky-jem in drugega niti ne morete pričakovat, če vsaj nekaj veste o psih in o pasmi. Moj mešanec s husky-jem je imel še pri 12 letih veliko energije, da ljudje niso mogli verjet, da je že toliko star. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 8:08 am

če vama je kaj v tolažbo...držimo pesti in tačke na vso moč da tale pridna punca dobi res super svoj kavček. obema :kiss: in :praising:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:05 am

Pomaga hvala :kiss:
Lia je v dar od ene fajn punce dobila rumeno ovratnico in vrvico od The cozy critter, kjer na različne načine piše ADOPT ME :) Ovratnica ji je prav, kmalu pridejo fotke ;)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 7:19 pm

O, tale ovratnica+povodec je ful fletna! Sem jo že vidla, pa upam, da bo kaj učinka. :)

Lia lepotička, držim pesti da ti uspe :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 12, 2011 2:39 pm

Nikova (moj pokojni pes :( ) najboljša prijateljica je postala Liina najboljša prijateljica in obratno <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 14, 2011 9:52 am

Zalarjeva, upam, da nisem preveč pobrisala :girlblush: , ampak sem umaknila vse, kar se mi ni zdelo relevantno.
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 14, 2011 9:54 am

Super si naredila, hvala lepa :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 14, 2011 9:56 am

Zdaj pa novim zmagam naproti :good: . Lii pa en koš :kiss: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 14, 2011 10:18 am

A vidite mojo novo ovratnico? Mi jo je ena fajn punca podarila v kompletu s povodcem ;)
Slika

Žuuurrrr!!
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 14, 2011 10:55 am

ah, šmrc kok sta lušni....una mi je všeč k je u rikverc fotkana pa tm spredaj nekje en jezik binglja :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 6:57 pm

Lia ima krasen, krasen, krasen nov dom!! Se je že odpeljala, prepis lastništva smo že uredili, šli smo tudi v Mr.Peta po vse potrebno :) Vesela, veeeseeelaaa :yahoo: Pa še samo 10 minut hoje stran živijo :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 7:01 pm

:dance: :dance: :dance: :kiss:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 7:06 pm

O madonca, a tokrat pa čist zares? :yahoo: :yahoo: :yahoo:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 7:09 pm

Bravo Lia, bravo zalarjeva in čestitke posvojiteljem! :good: :)
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor To mar 15, 2011 7:15 pm

:kiss: :yahoo: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 7:18 pm

Čist čist zares, ta dom je top od topa :) Men se kar smeji in smeji :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov