torej, ker vem, da vsi nestrpno pričakujete nadaljevanje sage: združevanje mihija in cvetke.
včeraj so se stvari obrnike za približno 180 stopinj

cvetka je pogruntala da je v bistvu ona gazdarica v tej hiši in je začela s pokončno glavo paradirat po stanovanju. samo problem je v tem, ker je pa zdaj mihi malo bolj plašen, upam da ne bo trajalo. pihanje je skoraj izginilo. ko sem jima dala zvečer konzervo (hotela sem mihiju v kuhinji, cvetki pa v njeni sobi), cvetka sploh ni dojela, da nesem en krožnik v njeno sobo in je kar pri mihiju začela jesti. potem sem ji dala po njen krožnik zraven, na koncu pa sva se zaprle v sobo, da je lahjko do konca pojedla, saj je vseeno kar živčna ko je mali zraven ob jedi. zvečer sem šla bolj zgodaj spat, tako da je bil za ločevanje zadolžen primož. ko ju je šel pogledat pred spanjem, sta bila v isti sobi, vsak na svojem stolu, speča. tako da na koncu ločevanje ni bilo potrebno. zjutraj ko sem se odpravljala v službo, ni bilo več nobenega pihanja, ko sem pa prišla nazaj, sta se mi pa oba pustila božati naenkrat, imela sta pol metra med sabo. cvetka zdaj manj piha ampak ga bolj zasleduje (in malce tudi nadleguje), vsake toliko pa izpusti kakšen renčeč mjav (najbrž da vzpostavi avtoriteto gazdarice v hiši). upam samo, da ne bo mihi postal preveč prestrašen, ker je sedaj veliko bolj ponižen kot je bil ob prihodu. včeraj mi je uspelo posneti par kjut slikic medtem ko je spal, ampak moram najprej najti kabel. ampak slike sledijo