Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:22 pm

Re: Daj si duška

taperverčki je napisal/-a:Dragi Duško, nikar ne dovoli, da se ponovi zgodba, zaradi katere smo migrirali stran iz prejšnjega foruma. :angel:

:lol: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:22 pm

100 podpisov in še kakšen zraven. :rolleyes:

Duško, HVALA! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:24 pm

Bila je podana prijava na tržni inšpekciji, lepo, da zdaj vsaj vemo za ziher kdo stoji za tem. Prijavi je sledil pregled celotnega našega poslovanja, kar sicer ni nič takšnega. Ker smo v teh dneh prehajali na nov strežnik, smo imeli nadomestne predale za pošto, pošte admin pa skoraj ne uporabljamo, zato smo mail spregledali. Odjavi se lahko vsak uporabnik v svojem računu, kar vzame natanko 10 sekund.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:27 pm

dragi duško, meni pa je od januarja do danes čombe poslal samo 2 mejla! :girlcry: :girlcry: :girlcry:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:30 pm

javi inšpekciji, da se počutiš zapostavjeno :P

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:36 pm

Ah, daj, Helena. Si vedela že zjutraj, ko si mi poslala prvi sms. Nimam nobene potrebe po tem, da bi se skrivala pri tem.

Kot sem že omenila:
- najprej sem se obrnila na mejl SČ (ne vem, kdo stoji za tem),
- več kot en mesec se ni zgodilo nič, zato
- sem poslala poizvedovanje na inšpektorat, da mi oni povejo, kaj naj naredim.

Danes, ko se je očitno zadeva zaključila, sem od helene prejela sms z nekimi smajliji, da sem najprej buljila v telefon, kdo mi to pošilja, ker nimam shranjene njene tlf., in zakaj. Zame se je zadeva zaključila v trenutku, ko sem prejela mejl SČ, da so ugodili moji prošnji. In ne razumem smisla v tem pošiljaju zasebnih (da ne bo spet kakšne pomote) sms-sporočil - mislim, a to je eden izmed načinov poslovanja?

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:38 pm

taperverčki je napisal/-a:Dragi Duško, nikar ne dovoli, da se ponovi zgodba, zaradi katere smo migrirali stran iz prejšnjega foruma. :angel:

Lepo prosim, katera zgodba je bila to? Takrat nisem zasledila, za kaj gre, enostavno sem sledila vam (in vašim mačkom), pa se v bistvu sprašujem, kakšen je bil povod.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:39 pm

Če je zadeva zate končana, zakaj potem tu jokaš? In če bi imela vsaj kanček razumevanja bi posla še en meil preden si letela na inšpekcijo. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:40 pm

Dragi duško, zakaj si neka oseba nadene ime po boginji, ki je zaščitnica sloge svojega klana, varuhinja domačega ognjišča in mirilka prepirov, njeni atributi pa so med drugim strpnost, tih ponos in toleranca?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:41 pm

A zdej je pa že greh, če nekomu pošlješ enga luštnega smajlija za dobro jutro, al kaj? O profesionalnosti ali ne pa ne bi, s tabo misa, ups frigga, pa še najmanj. :) Lahko pa kakšno o žlehtnobi in čem podobnem usekava.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:42 pm

Matr ste otročje. Vse skupaj. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:43 pm

Mateja4 je napisal/-a:

Lepo prosim, katera zgodba je bila to? Takrat nisem zasledila, za kaj gre, enostavno sem sledila vam (in vašim mačkom), pa se v bistvu sprašujem, kakšen je bil povod.

Ni šlo za eno konkretno zgodbo, ampak za en kup brezveznega kreganja in pomanjkanja strpnosti in razumevanja (tukaj imaš en konkreten primer, samo da se trume na tem forumu ne bodo razdelile na pol in se obmetavale z žaljivkami, ampak se nam bo tole pregovarjanje samo bolj ali manj butasto zdelo). :girlblush:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:44 pm

Katja, pričakuj v začetku nasled njega tedna kak njegov mail ;) Se bo ful potrudil, da se ne boš počutila zapostavljeno :D

frigga, poslala si mail na katerega (iz navedenih razlogov) nisi dobila odgovora in nato čez prbl. en mesec novico iz SČ na katere si se želela odjaviti. Že po tem bi lahko sklepala, da maila verjetno nismo dobili/videli/prebrali/karkoli in nas o tem še enkrat obvestila. Bi rekla, da bi šlo za mail na dan, pri nas pa gre za en mail na mesec - in po samo enem nezaželjenjem mailu si ti obvestila inšpekcijo, brez da bi vsaj 1x v tem času v svojem uporabniškem računu preverila, kako se lahko odjaviš.

Ampak ok, smo se vsi nekaj naučili iz tega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:45 pm

Mateja4: prepucavanje med (večinoma skoz istimi) posamezniki, stalni prepiri in izredno nizek nivo komunikacije. Vsaj jaz sem se umaknila zato, ker mi je šlo na živce to, da se je skoraj vsaka še tako nedolžna tema slej ko prej prelevila v merjenje moči in sovražnost. :fool:

Dragi Duško, prosim zrihtaj eno fejst odraslo temo za Cats, da se ji ne bo odpeljalo v vrtcu. :mocking:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:45 pm

Aha, hvala!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:46 pm

Frigga dobrodošla, vam je spet dolgčas pri vas :) ?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:47 pm

Kot pubertetnik "jaz pa nekaj znam in sem zato več kot ti". :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:50 pm

Zna jokati na forumu, ne zna pa vprašati kaj naj naredi. :good: :fool:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr mar 09, 2011 2:59 pm

Hotela sem samo razčistiti stvari, ker je Helena omenjala ''nasprotni'' tabor in (spet) posploševala stvari. Nisem imela namena sprožiti takšnega navala užaljenosti, pokroviteljstva in nesramnosti, sem ga pa seveda pričakovala. Uživajte v tem še naprej.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 09, 2011 3:08 pm

Kar daješ, to boš slej ali prej dobila (boste dobili) nazaj. Z obrestmi ponavadi. po dogodkih zadnjih nekaj mesecev mene osebno ne preseneti ravno še kaj dosti, tudi tole današnje spoznanje me ni. Tudi ti se lepo imej.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov