16-letni Garfield junior išče dom

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 11:30 am

Re: 16-letni Garfield junior išče dom

muci zlati, upam, da se hitro najde domek, kjer boš v miru preživel svojo mačjo penzijo! :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 07, 2011 12:05 pm

Srček zlati, sem ga spoznala včeraj in je res zelo prijazen. :kiss: Upam, da čim prej najde dom.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po mar 07, 2011 12:59 pm

JOjjjjjjjoj kaj bi dala, da bi ga lahko vzela. Žal imam doma prepolne kapacitete. Resno razmišljam, da ko mojih ne bo več :( , seveda upam in želim, :) da bi bili čim dlje. Da bi imela kot nek "dom ostarelih", namenjen takim starčkom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 2:16 pm

Radoš še ni sproščen, najbolje se počuti v kotih, še ne verjame, da je zdaj na varnem. Danes dopoldne je spet z užitkom pojedel Applaws konzervico, ni pa nič pil, nič briketov pojedel, nič lulal in nič kakal. Ves čas pa prede. Iz nosa mu visijo ogromni gnojni smrkli, ki mu jih brišem, žal pa se ne zna usekniti :O . Upam, da se že čisti in bo antibiotik poskrbel tudi za ta gnoj.

Koliko mora dnevno pojesti? Kaj naredim, ker ne pije?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 2:18 pm

kaj pa če konzervici primešaš nekaj žlic tople vode?
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 2:23 pm

taperverčki je napisal/-a:kaj pa če konzervici primešaš nekaj žlic tople vode?

Ja, dobra ideja! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 2:41 pm

visinnox je napisal/-a:....., ki mu jih brišem, žal pa se ne zna usekniti :O . .....

a pa mu rečeš "pihi, Radoš, pihni!"? ;)

malo heca mora bit, saj ne zameriš, ane....dobila sem ob tistemle zapisu prec asociacijo na male človeške zverince, pa sem se spomnila, kako smo jih učili usmrknit se... :)

visinnox, kje si našla bazo slovanskih imen? Obe dosedanji "tvoji" sta mi ful všeč, pa mi na netu vrže samo eno mami čvekalnico ven, tam mi pa ni baš prijetno se nahajat. Tko vprašam, če bi lih slučajno še kdaj dobila kakšnega začasnika...pa da počekiram, če je kakšno na T :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 07, 2011 6:03 pm

visinnox je napisal/-a: žal pa se ne zna usekniti :O

Midve sva za Arven nos pucat kupili tako pumpci za dojenčke, ko stisneš, daš na nos in gnojček ven posrka (imajo baje tudi take, da z usti ven pocuzaš, samo sem že slišala prigode, da potem kaj v usta fašeš in mi ni lih apetitlih :)) Bi blo za probat...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 6:30 pm

Imena so tukaj: http://www.ajdi.org/imena.html

Je pa to že "moj" tretji slovan, prva je bila Zarja!

Čakam, da Helena pove, kako s hrano, če MH ne bo prenesla stroška konzervic, bi bilo dobro, če bi kdo na obisk prišel in ..... (zaenkrat imam še zalogo, na srečo). ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:08 pm

MH bo morala prenesti strošek konzervic za nekaj časa, potem gre na brikete, me vetka že krega. :devil:
Pri njej je že prvi dan po posegu jedel normalno brikete.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:09 pm

presneti barabinček, je prec videl, koga lahko okol prsta navije! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 9:50 pm

Ja, res je en goljufivc. Pa sploh ni tako star, kot se dela. Ker 16 mačjih let je baje samo 80 človeških-saj je še pravi mladenič, takoj na brikete! :D

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po mar 07, 2011 10:23 pm

naša Dafi je imela ko je prišla k nam nosek bolj zamašen ko garfield pa očke polne gnoja. očke smo ji izpirali z kapljicami, za noseka je pa dobila pri veterinarju eno inekcijo ki so baje vitamini, minerali pa zdravi baje take noseke....mogoče bi probali, ker ona je bla na koncu , čez tri dni pa norela ko smotana:D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 2:11 am

Je že tudi brikete in to po tem, ko poje celo konzervo. Je težko, brikete požira, ne grize, pol mu jih pade iz gobčka. Pije vodo.

Zvečer me je na tleh pričakala ogromna luža, pa strašno je smrdelo. Urin je precej temen, smrdi po antibiotikih. Mačji WC popolnoma nedotaknjen, ga sploh ne zanima. Kakal še ni. WC sem prestavila na mesto, kjer je bila luža-mogoče mu bo po tem kaj jasno?

Močno uživa v božanju, se nastavlja, mesi...Počasi še vedno vlečem vozle iz dlake, izpulila sem mu tudi ogromnega KLOPA! Ni mi jasno, da se klopi tudi v tem mrazu podijo za žrtvami.

Pod košato dlako se skriva suho telesce, kost in koža, ki kar visi z njega. Upam, da si opomore. Revež je.

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 08, 2011 7:33 am

Ojoj, boga mačja dušica. Res držim pesti, da si bo opomogel.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 9:19 am

CumaDafiTačiŽutko je napisal/-a:naša Dafi je imela ko je prišla k nam nosek bolj zamašen ko garfield pa očke polne gnoja. očke smo ji izpirali z kapljicami, za noseka je pa dobila pri veterinarju eno inekcijo ki so baje vitamini, minerali pa zdravi baje take noseke....mogoče bi probali, ker ona je bla na koncu , čez tri dni pa norela ko smotana:D

To dobijo vsi takšni, vendar če bi bilo tako enostavno, bi bili vsi zdravi ves čas.

jet

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 08, 2011 10:09 am

Bogi mucek. Če kaj pomaga samo povem, da so tisti antibiotiki (visinnox ve kateri) Olji zelo zelo pomagali in nima nobenega izcedka več.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 08, 2011 1:53 pm

Radoš je pod stalnim nadzorom MH vet, tako da ima vsa optimalna zdravila. Treba je pač počakati, oziroma dati času čas. Pa omek je že, njegov imunski sistem ni več tako odziven.

Trenutno se ubadam s tem, da bi ta omek dobil zanimanje za WC. Ne samo, da ga niti ne pogleda in lula in kaka na tla, celo boji se ga in ko sem ga hotela samo za občutek postaviti v pesek, je skrčil tačke in se na vso moč uprl.

Zdaj torej je (celo malo briketov), pije, lula, kaka, vse normalno, ostalo pa bo že. Zelo, zelo rad se crkla, nastavlja se božanju: glava, rita gor, mesi, prede ves čas. Ko je sam, poležava na enem od treh ležišč, ki jih ima, ko začuti svež zrak (zračenje), malo pogleda skozi okno, sicer pa ga zunanji svet sploh ne zanima.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To mar 08, 2011 3:04 pm

Kje pa je ta muc živel in dočakal 16 let, če ne pozna mačjega WC ? Kaj je bil zunanji slučajn :O Potem je pa res fenomen
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To mar 08, 2011 5:51 pm

Naša pokojna muca tudi ni marala nobene vrste peska in je imela v wcju celo življenje na koščke natrgan časopisni papir. Najprej zelo dolgo v kartonskih škatlah ki smo jih dnevno menjavali, na koncu smo se pa mal modernizirali pa smo v plastični wc pogrnal spodaj nekaj plasti celega časopisa pa čez natrgan papir (da je blo lažje zamenjat). Mogoče velja poiskusiti...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov