Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 5:26 pm

Re: Daj si duška

Leia je napisal/-a:nisem ravno človek, ki bi sploh nosil pete ;)
pri svoji dokaj petit postavi sem staknila številko čevljev med 40 in 41, kar pomeni, da marsikaj izgleda že vnaprej katastrofalno :D (sploh sem navdušena, ko mi kakšni gostitelji še prav posebej iščejo kakšne majcene copate, da mi potem pol pete dol visi ;) )

nesupergast čevelj ... hm ... nekaj, kar je primerno za na poslovni sestanek, pa bi se nekdo, ki nosi samo superge, v tem še vedno dobro počutil :D po moje neizvedljivo :D

ne boš verjela imam tudi jaz nogo 40-41 in tudi jaz prisegam na superge, ampak ko sem prvič obula take pete, ki imajo "balerinke sprednji del" sem bila pozitivno presenečena, drugače pa te čisto zastopim nisem ljubitelj visokih pet spljoh, ker me v njih bolijo podplati za znoret :P
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po mar 07, 2011 5:31 pm

taperverčki je napisal/-a:meni se zdi, da balerinke optično pomanjšajo stopalo

Kakšne balerinke si pa ti to gledala? Meni se zdi, da imam v njih plavutke namesto stopal. V petah itak ne znam hodit, zadnjič me je pa še mateja zafrustrirala, ker so po njeno bulerji na krilo ena od svetovnih grozot :lol:

katja, to je kazen, ker nočeš daril nosit :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 5:50 pm

biarritz je napisal/-a:... zadnjič me je pa še mateja zafrustrirala, ker so po njeno bulerji na krilo ena od svetovnih grozot :lol:

Se opravičujem za vse povzročene frustracije. :girltruce: Ampak določeni čevlji v neki kombinaciji me pač nikoli ne bodo navdušili (saj tudi za crockse mislim, da bi jih morali prepovedati, ker so za :bad: )

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 07, 2011 5:52 pm

biarritz je napisal/-a:katja, to je kazen, ker nočeš daril nosit :angel:

Obljubim da prinesem darile, če od danes naprej ne sneži več!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 5:55 pm

Pismu, a mi berete misli? Tudi jaz sem "superga človek" ampak si moram kupiti lepe čevlje za na koncert. :devil: Št. noge 39-40, morajo biti široooki. Ima še kdo kakšen predlog v katero trgovino "zaviti". Na Trubarjevi v Lj. je trgovina kjer imajo poleg navadnih številk še oznako za širino A,B, C itd.,bo treba it pogledat. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 5:56 pm

mateja je napisal/-a:
Se opravičujem za vse povzročene frustracije. :girltruce: Ampak določeni čevlji v neki kombinaciji me pač nikoli ne bodo navdušili (saj tudi za crockse mislim, da bi jih morali prepovedati, ker so za :bad: )
:lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 5:56 pm

rozika je napisal/-a:Pismu, a mi berete misli? Tudi jaz sem "superga človek" ampak si moram kupiti lepe čevlje za na koncert. :devil: Št. noge 39-40, morajo biti široooki. Ima še kdo kakšen predlog v katero trgovino "zaviti". Na Trubarjevi v Lj. je trgovina kjer imajo poleg navadnih številk še oznako za širino A,B, C itd.,bo treba it pogledat. 8)

široki? kako to misliš

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 5:57 pm

Amm, za "širok" podplat. Vsaj približno tako široki kot supergi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 6:03 pm

katja, se spomniš tistega prstana, ki sem ga izlicitirala (in so se mi določeni osebki smejali, češ da je neresen :rolleyes: )? No, v bloku imam sosedo, ki hodi v vrtec in je v dvigalu vedno huda na cel svet. Toda ta prstan ji je takoooo všeč, da se, odkar ga je videla, z mano zelo prijazno pogovarja. Sicer me še vedno skritizira, ker sem slabo oblečena, ampak prstan je zakon. Pa sem ji obljubila, da bom vprašala, če bi se slučajno, sluuučaaaajno dalo dobiti še enega takega, ker mojega ne mara vzet (sem ji ga že ponujala). Če ti slučajno kje spotoma v uč pade, prosim kupi, dobiš stroške povrnjene plus nakazilo v ćeriti po lastni izbiri. :D

rozika, na Trubarjevi to dobiš v trgovini Ara.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 6:07 pm

Aha. :)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 07, 2011 6:10 pm

Jaz sicer ne nosim rada pet, ker sem za moje pojme ze kar velika brez njih-176, pa se zdi se mi, da ne znam glih hodit v njih! :girlblush:
Mi je pa kolegica rekla, da je bistvo dobrih pet v tem, kje ima peta težišče, ki mora biti na sredini pete, tako da je izgled od konca cevlja do pete malo zaobljen...upam, da se razume kaj sem mislisla ....
No in sem poskusila ze take cevlje kupit in tudi meni, ki ne nosim pet jih nekako suvereno rata ven odpelat :P ,
pa se podplat te tako zelo ne boli v takih cevljih (sicer moje pete ne presegajo 3 - 3,5 cm).

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 07, 2011 6:15 pm

Seveda se spomnim. Čudežni prstan torej :lol:

Bom pogledala če ga imajo kje in prinesem naslednjič :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 6:17 pm

Jaz sem 179, pa me to nič ne ovira, da ne bi nosila visokih pet. :P Saj nisem jaz kriva, da so drugi tako majhni :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 6:20 pm

ja hudoo :D pol sem jaz s svojimi 173 pravi palček :D to mi je pa všeč, enkrat za spremebo da nisem lih tanajvečji velikan 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 6:27 pm

Uh, bom raje tiho kako majhna sem. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Po mar 07, 2011 8:24 pm

Leia je napisal/-a:Hehe :)
Veš, kako je: rasteš pa rasteš pa ... rastejo samo še tace :D

Tebi je še fajn... Moja tamala je stara 13 in pol in ima 43-44... :O Si predstavljaš nakup kakšnih čevljev, ki niso superge? :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 8:39 pm

Hehe, Gina, recimo, da sem pri njeni starosti imela enake probleme, ker takrat so bili "luštni dekliški čevlji" samo do št. 38 :D V resnici sem svojo končno številko noge dobila že nekje v 3., 4. razredu ...

V glavnem, hvala za vse ideje - balerinke mi nekako ne potegnejo, poleg tega se mi pa ne sezuvajo samo takšne s paščkom :rolleyes:
Do zdaj sem nekako uspevala nosit "talepe" superge v kombinaciji z bolj resnimi hlačami in tako, ampak se mi zdi, da bo počasi vseeno treba razmislit o bolj resnih čevljih :O Sem že stara :O

:lol:

Bulerji so pa meni še vedno luštni, samo mi ne pašejo več :D Hehe ...
Aja, glede crocsov ... Tudi meni so grozljivi - ampak! sem danes malo brskala po adidasovi strani in ugotovila, da so začeli delati nekaj, kar mene še najbolj spominja na crocse! :bad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 8:43 pm

No, plavutarice, obstajajo pa tudi obratni problemi. Moja hči nosi pri 175 cm čevlje št. 36. Ima pa izredno visok nart (t.i. togo stopalo) in hude težave s problemi, ko kupuje obuvala. :O

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 8:43 pm

Na morju, eno leto stari otroci v croksih :bad: :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po mar 07, 2011 8:46 pm

visinnox vsaj platfus ne bo imela. :) :truce:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale