Daj si duška

Moderator: andreja

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 02, 2011 10:56 am

Re: Daj si duška

mojster ne bi več delal te vaje! :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:29 am

Katja, meni se skoz bolj dozdeva, da ti sploh nisi na ta'pravem koncu sveta... :rolleyes:
Zato ti TOPLO 8) priporočam tole:
http://www.busuangaislandparadise.com/gallery.htm
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:53 am

To je TO!
Hvala Alexx :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 12:00 pm

Ti garantiram, da bi se počutila kot "doma".
Ljudje so skoraj takoooo prijazni kot Bosanci, dela se "polakoooo", belke so ZELO cenjene (kot nekje Slovenke) :rolleyes: ;)
Snega NI! Edino kava je pa zanič! :bad:
(je pa rum s kalamansi zato toliko boljši) :girlblush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 4:46 pm

Jst ne vem ampak pomoje mam danes na čelu kašen napis v smislu lahko me zafrkavaš.
Danes sem mela tale famozni MRI desne rame in pridem jaz tja se vse zmenim in me napotijo v čakalnico, kjer je že ležala ena gospa v bolniški postelji nikjer pa nobene sestre v bližini in midve tam ždiva v čakalnici cca. pol ure nakar tale gospa pokliče sestro in je jasno nihče ne sliši, sem šla do nje vprašat če ji lahko kako pomagam, gospa je bila v obraz točno takele barve :bad: brez heca, šibam jaz po sestro in ko jo končno najdem se baba začne name znašat ja da kaj se grem da kašno paniko zganjam da ona nima časa da ma svoje delo da se bo zdej tle z enimi kapricami pacientov ubadala, mi je precej hitro počil film in sem samo rekla da se sprašujem kdo je njej diplomo dal in potem se je končno spravila do tele gospe ki je bila že res čisto boga in še njo začne nadirat, da kaj se gre, da ona nima časa, da nej pove kaj bi rada, da ona ji ne more pomagat in da če ji kaj ni prou nej se spoka domov :O .. :O ... :O :O sploh nisem mogla verjet da res to slišim, kako je šla zadeva končat ne vem ker so mene notr poklicali v ordinacijo sem gospej samo srečno zaželela in šla.
Pridem noter se vse prštimam in uležem tja in ko tista reč odropota svoje pol ure pridem ven in vprašam če lahko izvide, ki sem jih imela sabo vzamem domov ker že imajo kopije točno teh izvidov, so jih dobili v ponedeljek po faksu, pa ženska izbruhne da ne in da kaj si drznem komplicirat mula mlada, da njo bi blo sram če bi bla moja mama ...ipd. :O sem ji samo objasnila da sem blazno srečna, da ni moja mama in če sm mlada to še ne pomeni da se lahko ena zafrustrirana stara baba name spravlja, potem grem do sprejemne pisarne še po neke šifre in tam KONČNO srečam eno prijazno sestro, mi skopira tiste tri izvide, da sem lahko nesla tisti ta tečni babi v MRI nazaj pa sem ji zelo prijazno zaželela lep dan še naprej pa čim manj komplikatorskih pacientov je bila čist rdeča v faco :D
Dogs have owners, cats have staff

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 5:08 pm

Čista groza, kaj si to drznejo govort ljudem?! Sploh ne morm vrjet kaj berem :O Kaj se takim ženskam po glavi podi (razen zraka) mi tudi ni jasno. :fool: Joj prejoj :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če mar 03, 2011 5:20 pm

O moj bog! Tale zdravniška sodrga (dobri izključeni, seveda!).. Ko sem imela jaz vnetje popljučniče in pljučnico in sem komaj dihala (ob 2 zjutraj ponoči) sem tudi čakala 13 tisoč let, da sem na urgenci vsaj do sprejemnice prišla, potem pa (ker res ni bilo nikjer nikogar) 1uro in sva z očijem slišala v eni sobi glasno smejanje, oči potrka in odpre sobo, notri pa zdravniki in sestre, ki so očitno praznovali nek rojstni dan, oči je zdravnika skoraj za kravateljc ven potegnil in me je pregledal.. čudežno sem imela v 1 uri vse rezultate krvi, 2 EKG-ja narejena, infuzijo in še predpisana zdravila.. Čudež! FUJ :bad: :bad: :bad:!!!
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Če mar 03, 2011 6:01 pm

Moj bog, banda h******aaaaaa :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če mar 03, 2011 6:17 pm

Sej niso samo (nekateri) zdravstveni delavci za :bad: .

Jaz sem danes ugotovila da ne samo, da se poštenje ne splača, ampak da dandanes zanj ne dobiš niti prijazne besede.

Sem nesla nekaj fotokopirat, znesek je bil 7€, hočem plačat z bankovcem za 20€, pa me mladenič za pultom seznani da nima drobiža za vrnit. Kar se mi je zdelo rahlo neumno, ker da ena fotokopirnica ne premore enega bankovca za 10€ in kovancev za 3€ je pa res čudno. Ampak nisem komplikator in sem predlagala, da lahko plačam s kartico. Ja veste, nam pos ne dela... Potem sva se pa malo gledala, ker se meni ni zdelo da bi bil to moj problem, on pa je očitno čakal, da od nekod pričaram drobiž. Po kratkem posvetu s sodelavcem je šel drobiž iskat ven, v okoliške lokale, jaz pa sem malce živčno čakala, ker se mi je mudilo nazaj v službo. Končno je prišel nazaj BREZ drobiža in z enakim izrazom na obrazu, kot da sem jaz dolžna razrešit situacijo. Ker sem kazala očitne znake da je ne bom, je rekel, potem pa pustite (s skrajno nezadovoljnim izrazom)... Jaz sem pa vseeno že skoraj neumno pošteno bitje in sem obljubila da prinesem denar po službi, kar sem tudi storila (sem šla prej kupit kruh, da sem dobila drobiž) in mu dala 7€. Ne samo da nisem dobila niti poštene zahvale, ko sem bila na izhodu je rekel za mano: "je bilo 7,5€, a ne? :dash: :aggressive: Moram rečt da nisem našla ustreznega odgovora...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 03, 2011 6:25 pm

:dash: ja pa sej ne morš verjet, jaz bi po moje tud brez besed ostala, ker sem glih tok naivna, da bi verjetno enako naredila, kot ti!
Sam bi mi bilo še cel čas potem žal, da nisem kaj sočnega povedala :devil: ....vsaj v mislih, ker nagalas itak ne bi :blush: .

Včasih se počutim, kot da sem med na drugem planetu oz. da jaz nisem normalna, ko tole berem...tudi una o zdr.sestri je :O :O :O :dash: !

Pa sem, kar potolažena, da nisem edina, ko kaj podobnega preberem.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 10:02 pm

Par mesecev nazaj. Grem na ultrazvok (al kako se temu reče :girlblush: ) križa. Pridem tja "ja kaj bi pa radi da naredimo?" Jaz približno tako :O . Amm, amm, sej imam napotnico, amm, .... "Ja zdravnica ni nič napisala kaj naj naredimo". Ja zakaj imam pa napotnico na kateri piše kaj naresti? "Ja veste obstajajo tri različne preiskave (če sm ga kej razumela lahko pregledajo kosti, sklepe in mišice), v sloveniji naresti vse tri je pa khm smešno". Mislim halooo??? Ker sem vztrajala se je vseeno spravil k delu, pa še to je zgledalo tako: 10 minut za j*******a v glavo. No skratka odšla sem z izvidom "vse vredu" in moja zdravnica misli da je vse ok. Ja seveda je vse ok če pa sploh ni naredu pregleda! Med tem ko me je za j. bi lahko vse tri preglede opravil že trikrat. Kreten *****. :fool: Sploh pa je ta "ta nova" otroška klinika en velik bul ši*. Hodniki eno uro prazni, potem pa kar na enkrat 10 ljudi, pred vsako ordinacijo pa točno 5 stolov. V ordinacijah pa lenobe na kubik (kar je tudi vzrok praznih hodnikov). :devil:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 03, 2011 10:22 pm

ah, ljubim naše zdravstvo.

Pri 18 letih je prijatelja abnormalno bolela glava, sredi noči je uspel samo še rečt očetu naj ga pelje v bolnico, potem pa ni mogel več niti govorit, premikal se je komaj.
Ko so ga pripeljali na urgenco, ga je zdravnik samo nonšalantno pogledal in rekel: "to so droge". K sreči je njegov oče prav konkretno dvignil glas, da ga je slišala druga zdravnica in prišla pogledat kaj se dogaja. No, ona ga je takoj spokala na preiskave, diagnoza: možganska kap. S prijateljem je sedaj hvalanevemkomu vse v redu, ampak šlo je na tesno.
Žalostno je, da se moramo prepirat z zdravniki, da nas resno obravnavajo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 10:27 pm

Sosed je zdravsveni tehnik pa so mu zaradi migrene z j. ščitnico.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 10:28 pm

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 10:43 pm

So nam odobrili 10 smejkotov, da bomo lahko delale to:
:fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :fool: :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 04, 2011 7:29 am

katja je napisal/-a:Ko so ga pripeljali na urgenco, ga je zdravnik samo nonšalantno pogledal in rekel: "to so droge".

Točno to ISTO se je meni zgodilo... ko sem skup padla in zgubila zavest, so me peljali na urgenco kjer so najprej PAR UR mečkali in mi gledali roke in navskrižno zasliševali mojga fotra in mi delali teste krvi da bi ugotovili če so droge... Pol k smo jim končno dopovedali da niso, so pa le naredili še par reiskav in ugotovili da je epilepsija... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Pe mar 04, 2011 7:36 am

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :fool: :fool: :fool: :fool:
Zadnjič spremenil andreja, dne Pe mar 04, 2011 10:42 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Brisanje citata. Prosim izogibajte se citiranju zadnjega sporočila pred vašim!
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Pe mar 04, 2011 10:45 am

Prosim, prosim, prosim ne citirajte sporočila neposredno pred vami, če to ni res potrebno (v tem primeru citirajte samo del na katerega se vaše sporočilo nanaša), ker je tudi brez citata povsem očitno kam leti vaš odziv/odgovor.

In še bolj lepo, lepo prosim, izogibajte se prekomerni uporabi smeškov.

Hvala :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 04, 2011 11:09 am

Andreja, ne bit no tok stroga. Sej Duško je v resnici edina tema, kjer upravičeno lahko vse povemo z Buntglavci. Drugje bomo pridni! :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 04, 2011 11:22 am

andreja mislim da samo sprobavamo ali res lahko imamo 10 x :dash: . 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov