Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 10:17 pm

Re: Lepotica in zver

Zamujaš, jaz sem se že pritožila v "Težave in napake". 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 10:21 pm

Pod Milino zastavo v boj za smajliče! Brezkompromisno do zmage! Za začetek predlagam zasutje andrejinega ladlca za ZS-je s pritožbami. :devil:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 10:23 pm

obkrožila sem ZA! Slika
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:05 pm

1. del

Tko sem huda, da se mi iz r-ti kadi :fool: :fool: :fool: :fool:
Una Moja res ni več za nikamor :fool: Si je ubila v glavo, da naj bi TR bil Njen lubibubi :rolleyes: in, da je suh. In, da ga mora porediti. V ta namen je vrgla proč kup dnarja in privlekla domov celo boršo konzerv. Lepo sem Ji povedala, da Jaz konzerv ne jem in, da kaj je to kupla za en drek, Ona pa N-Č :fool: :fool: Skoraj vsak večer vzame eno s kupa, jo odpre in pol žvrgoli s tistim debilnim glasom Meeeelilubekbubekmucekmišekpišek lej kaj boš papal oooo kaj bo papal moj mišek :bad: Takoj se ti vse obrne in še srat te prime, ko Jo slišiš :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:07 pm

2. del

Ampak, kaj je najhuje, to sranje iz konzerve potem servira samo njemu :O :O pa ti uboga Mila stradaj in tiste preperele brikete glodaj, če je sploh še kak ostal, seronja se bo pa s konzervami basal :rolleyes: Pa še kako se baše in hlasta, orkamadona, k prešič golta tisto :rolleyes: :rolleyes: čist je zafiksiran v krožnik, ne premakne ga niti, ko ga kdo zbuta po riti :fool: :fool: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:09 pm

3. del

Kaj je najhujše v tej že dovolj poniževalni in bedni situaciji, je zagotovo dejstvo, da mi Moja ne pusti, da bi jedla iz njegovega krožnika :fool: :fool: češ, ti itak tega ne maraš :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Pa koga briga, ženska, maram ali ne maram, moje pravice so moje pravice in ne boš ti meni govorila, če maram ali ne :fool: :fool:

Ampak za vsako r-t palca raste :devil: danes je dala njemu jest, meni une tri brikete vrgla in pol šla sama žret za mizo. Neke rastline in eno njegovih konzerv je gor dala :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:10 pm

4. del

Jaz sem mirno in vljudno sedela na bližnjem stolu in spremljala potek dogajanja 8) Potem je butl v kuhinji pozabil, da je in je mislil, da serje (tisto ser mu je ušlo, debilu :devil: ) in je začel praskat po tleh kr tam zraven krožnika. Moja je skočila in letela preprečit ekološki incident, Jaz sem Ji pa med tem vso tisto konzervo vn pobrala :devil:

In še se nisem imela cajta niti pošteno obliznit, ko pride Ona nazaj, me gleda in reče Mila moja lubica, moram te obvestit, tole je bila tuna in ti tune ne maraš.

Zdej se mi vse vrti, v želodcu in glavi in vesolju, in sem huda na cel svet :fool: :fool: :fool: Tako varat ubogi folk in jim podtikat to bedno, bedno hrano... Matr, tok sem jezna, da bi najraje koga namahala :fool: :fool: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr mar 02, 2011 11:12 pm

še konc

N-č vas ne bom pozdravljala, sej itak z Njo držite, pa še svobodo kreativnega in terapevtskega jamranja mi jemljete in kr nekaj po svoje krojite :fool: :fool: :fool: :fool: :fool:

M. :fool: :fool: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 12:31 am

Milica draga, z veliko truda in samoiniciative smo ti uspeli zrihtati skorajda podvojeno število smeškov na post, se ti pa tudi iskreno zahvaljujemo za zadnje večdelno javljanje in ponižno prosimo za nadaljevanje. :angel:

Z globokim Spoštovanjem,

taspodnji
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 12:34 am

Aja, P.S.
daj prosi Tvojo, ki ma dober fotkič, naj se en dan oglasi tle pri podložnikih, mamo enega SIVEGA mačka za slikat - naša trotlca baje dela take slikce, da me z vseh strani bombardirajo, da je maček RJAV!!! :dash:

tenkjusouverimač
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 9:06 am

mila plemenita, tudi jaz bi se na tvojem mestu počutila ogroženo. dandanes res ne moreš več nikomur zaupat, še svojim najbližjim ne očitno :O , ko te pa hočejo takole z nekimi konzervami zastrupit...ampak ti si pametnejša in se ne boš dala kar tako okol prinest ane? predlagam, da pustiš da najprej oni podegustirajo karkoli ti že mislijo poturit, počakaš če se kdo zvrne na hrbet in vse štiri od sebe pomoli. v primeru da se to ne zgodi, svetujem da vseeno s skrajno previdnostjo požvečiš obrok, ampak daj raje unega od soseda, ne svojega. ker čist zares je zaupanje danes čisto na podnu :negative:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 03, 2011 9:10 am

uboga Mila! :O :girlsad: :'(
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 6:38 pm

Lej kaj mi je naredil ta divjak :fool:

Slika

Kreten, celo frizro mi je uničil :devil:

Slika

Ko, jel ja? :O

Slika

Jz nč ne vem, jz sem mučenik plus nedolžni otročiček :angel:

Slika

Ja, ja, lih ti bodo verjeli :devil: :devil:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 6:56 pm

:O Boga revca, čist omovsana! :O
(ziher ni bil Meli... ampak te je Cats spet česala... no, probala) :devil: :girltruce:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 7:32 pm

Mila, srčica, a maš to oranž tupe? :O :O :O
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 10, 2011 10:31 pm

Mila draga, tole, kar ti je nekdo ;) naredil - to ni N-Č! Ti se samo spomni onega, takorekoč the fajta med TR in bratrancem...pa se boš prec bolje počutila! :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če mar 10, 2011 11:09 pm

:D :lol: :good:

EMY

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če mar 10, 2011 11:57 pm

:lol: :lol: :lol: sm kmal crknila od smeha pr fotkah z meto............norooo :D :D :D
MAYLA ;-)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 4:06 pm

Če kdo ve naslove od tovarn v katerih tiste šuškave miške delajo, naj pove in bom takoj bombnik najela :devil:

Ker namreč un norc oranžni zdaj že ene par dni zaporedoma zjutraj ob pol petih kakšno k meni v posteljo privleče, potem pa skače čez mene in po meni in jo lovi. Pri tem pa praska k pri norcih plus še tuli. Če se samo premaknem, in se moram, prej ali slej, ker prileti iz višine in mi zapiči vsaj dve nogi v pleksus, se takoj obrne in me vgrizne v stopalo. Že zgledam, k bi h kakšnem jogiju od unih k po žebljih hodijo v uk hodila, pa glede na sledi na stopalih bom razred padla kar kmalu.

Spila sem že dve XXL kavi plus gvarano in še vedno kinkam, dela imam pa tolk, da se vn ne vidim :dash:

No, če kdo ve naslove, se priporočam :devil: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 15, 2011 4:12 pm

draga Cats, s ponosom bom nosila tvoj križ! :angel: Zapakiraj one šuškave miške pa mi jih pošlji, da te odrešim opisanih muk, ki ti jih resnično ne privoščim.
8) ;)

P.s.:
naslove od fabrik pa nimam... :girlblush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov