Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: okolica Maribora

Odgovor Po feb 28, 2011 8:15 pm

Re: Daj si duška

Kaj mi mogoče piše na čelu: znesi se nad mano? Ne vem zakaj me morajo skozi vsi nadirat in se noben ne zna več lepo pogovarjat. Za :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 28, 2011 9:09 pm

oh, cebelica, poznam take dneve. Ena pesem poje o "strelovodu za vsa pi*darije tega sveta" - to je to, aneda?
:girlsad:
Ampak veš kaj - pride pa mine! :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 28, 2011 11:22 pm

včasih bi najrajš pojedla svojo mačko :mocking: aaa <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 6:13 am

daj da slišimo, all, s čim si je to zaslužila... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To mar 01, 2011 7:01 am

Mater, če me pa kaj jezi, je pa smetenje zelenice s čiki nekaterih stanovalcev in da so tako PREKLETO IGNORANTSKI, ko jih opozoriš!!! :devil: :devil:
Skoraj je že kup pred balkonom, pa še kar nič! Me ima, da bi jih pobrala in jim jih zabrisala na balkon! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 9:20 am

To je pa res grdo! Kot da je tako težko ugašat v pepelnik in pol vržt v smeti. Tudi pri nas vidim par primerov, ki čike mečejo čez balkon :(
No po tistem usranem dnevu imamo še bolj usrane dni, ker je Lia očitno ker je pojedla mačji drek, fasala drisko :( Tko da smo na rižu in piščancu spet pa spet bodo šle kile dol pa ravno sem jo uspela mal poredit, da se ji ne čutijo kosti tako zelo :dash:
Čist isti trenutek, ko se maček pokaka, moram spucat WC, ker ga Lia mimgrede požre! Pa kaj jim to tako diši? :dash: :negative:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 9:44 am

V prejšnjem stanovanju smo tudi mi imeli natangno enega gnoja nemarnega, ki je čike odmetaval kar v bloku na stopnišču. :bad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:10 am

Meni so pa ogabni tisti, ki se pripeljejo na neko parkirišče, odprejo vrata in ven stresejo vsebino pepelnika. Ko da bi bilo tako zelo težko zadevo stresti v smetnjak, ki je po navadi par metrov stran :bad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:34 am

Tole s čiki je res ful ogabno. V prejšnem bloku je bilo tega ful, pa ene dva sta vedno v bloku prižgala cigaret, da je še notr fajn smrdelo. Kljub dogovorom in opozorilom se ni doseglo nič, ker bloku pač vladajo stare mame in tadva sta bila sinčka teh starih mam. :rolleyes:
V tem bloku je pa drug problem, no kar v celem naselju. Vsi pometajo čez balkon in me poleti res razpi#%&!"? ko mi prašne smetke letijo dol in se mi nalagajo na ograjo.

Oaza88, ful je bila predoča cel dan včeraj in je bla tok luštna, da če bi jo stisnla, bi jo kar zadušila :girlblush: Mi je pa takoj ko sem zvečer luči ugasnila pokazala, da ona pa že ni "plišasta ogračka" in vsaj kake pol ure operne arije pela, preden je dala mir in šla spat. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:36 am

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:42 am

all je napisal/-a:Mi je pa takoj ko sem zvečer luči ugasnila pokazala, da ona pa že ni "plišasta ogračka" in vsaj kake pol ure operne arije pela, preden je dala mir in šla spat. :)

Meni sta pa danes zjutraj pela približno pol ure skupaj. Ko sem skušala zadevo ignorirat, jima je pa moj dragi začel pojasnjevat, kje sta zgrešila ton :lol: Potem naj pa človek spi :lol:

Cats, kje jih ti najdeš :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:47 am

Mene je danes zjutraj zbudil šlager "I feel it in my fingers I feel it in my toes", dopolnjen z baletno pantomimo, z ostrim poudarkom na toes :devil: Prime me, da si kovter zašijem kot vrečo :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:51 am

a deeeeeej :lol: (krat 10 :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 12:01 pm

Fajn, zdaj si bom pa cel dan v glavi vrtela ta šlager. :lol: :lol: :lol:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 12:38 pm

Mi pa dobili novega soseda ki mu ni jasno da se v bloku ne kadi. :fool: V stanovanju otroci zunaj pa piha, kje bomo kadili? Na hodniku a ne? :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 3:27 pm

Moja babi je tudi imela problem s čiki jih je enostavno začela zbirat v eni vrečki in ko se je vrečka napolnila jim je nesla obesit na kluko zraven je pa še listek napisala, vam vračam vaše ogorke ki so ponesreči zašli v moj atrij :lol:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 4:47 pm

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: (vseh šest)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: okolica Maribora

Odgovor To mar 01, 2011 4:55 pm

Didi je napisal/-a:Moja babi je tudi imela problem s čiki jih je enostavno začela zbirat v eni vrečki in ko se je vrečka napolnila jim je nesla obesit na kluko zraven je pa še listek napisala, vam vračam vaše ogorke ki so ponesreči zašli v moj atrij :lol:

:good: Dobra ideja.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To mar 01, 2011 7:20 pm

Re: Daj si duškaterine in š

Dragi Duško naj gre cel svet v ku**c, 3 pi**e materine in še kam. Ne štekam zakaj je treba, da je v 3 pi**e vse na fa**ng kupu in zakaj nam je še tega treba.

p.s.: Moj Dexterček ima verjetno kostnega raka. Če je kje kakšna pest zanj in kakšna pozitivna misel jo res rabimo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 7:24 pm

Bomo držali in bomo mislili, in na koncu naj se izkaže, da je nekdo narobe prebral izvide :kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov