Mladički NO/bernski planšar

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:40 am

Mladički NO/bernski planšar

Pet jih je, 1 psiček in 4 psičke. Vsi so cepljeni, čipirani, psičke sterilizirane. Stari so malo manj kot pol leta in zanje iščemo prijazne domove, kjer bodo zaželeni in ljubljeni. Do sedaj niso bili deležni veliko dobrega, pa so vseeno prijazni, igrivi in navihano zrejo v beli svet.

Kontakt: 041 446 085 (Melita)

Slika
Trio adijo :D .

Slika
Punčka

Slika
Punčka

Slika
Punčka

Slika
Fantek
To err is human, but to get even? THAT is divine.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne feb 27, 2011 12:40 pm

Re: Mladički NO/bernski planšar

res so posrečeni do konca! :kiss:
Animal liberation - human liberation

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 12:49 pm

Kaj pa ma to punčka ene ranice na sprednjih tačkah? :(

Drugače so pa fletni vsi, sama ušesa so jih <3 srečno malčki, da boste kmalu v novih domovih!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 1:13 pm

Pobrite so bile zaradi sterilizacije.. Niso rane :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 7:28 pm

Kako zanimivo različni so si. Res simpatični do konca :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Ne feb 27, 2011 7:32 pm

:good:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 8:32 pm

*šiva* je napisal/-a:Pobrite so bile zaradi sterilizacije.. Niso rane :).

oh, sem bučmanka. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 28, 2011 8:20 am

blazno lepi srčki. upam da hitro najdejo svoje domove :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 01, 2011 10:07 pm

To ne moreš verjet kaj delajo mladiči.. Ne boj, mesarsko klanje. Groza, jaz si nikoli zase ne bi vzela mladiča.. Pa nima veze :).

Dva mladička sta danes šla (novi lastniki so nas že takrat pri prejšnjih klicali in so nas neumorno prosili, a jih ni bilo več, sedaj pa so se zaljubili v tele kepe :)) V nov dom na primorsko v ograjen vrt in dostop v hišo :good: .

Pri ostalih pa moramo nove lastnike še malo potipat, ker klicev je milijon in edino prav je, da se ne gleda kdo je poklical prvi, ampak kdo ima boljše pogoje in seveda smisel za živali. Dokler ne bo kakšnega res super, pa seveda ostajajo pri nas :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor To mar 01, 2011 10:10 pm

Super :good:
Lupčka tistim, ki so ostali in lupčka na še večjo aljavo tistima, ki sta odšla :kiss: :kiss: :kiss:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr mar 02, 2011 8:09 pm

Ostal je še fantek Buda in psička. Oba sta tako ljubka, Buda je prav poseben kuža. Res je Buda. Neverjetna energija, neverjetno obnašanje...z veseljem bi ga obdržala a kaj, ko je zunaj preveč sirot, ki jih nobene noče, njega pa vsi :girlsad:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 06, 2011 2:48 pm

ostal je samo še Buda.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe mar 11, 2011 12:29 pm

Buda, psiček mojih sanj....

Prosim, kontaktirajte me, da skupaj preverimo, ali lahko postane "tapravi Štajer'c", .... Izkušnje s psi imam, prostor v hiši tudi (čeprav nas je že kar nekaj "takosmatih"), službo zelo v kratkem selim domov in bom svojim "kosmatim otrokom" tako na voljo 24-ur dnevno, v srcu pa je še vedno dovolj prostora za vsakega novega družinskega člana.....

Rada bi se s sedanjo "posvojiteljico" srečala v živo, da - za razliko od večine "slovenskih dvonožnih ovac" - dokažem, da moje besede nise le besede.

Vesna

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe mar 11, 2011 7:16 pm

all4diva je napisal/-a:Prosim, kontaktirajte me

A ni to ravno obratno? Pa brez zamere.

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So mar 12, 2011 3:39 am

A ni to ravno obratno? Pa brez zamere.

Se Vam iskreno opravičujem na postu... Ne vem, kako zadeve potekajo preko vaše spletne strani. Glede na to, da sem pred časom želela posvojiti kužka iz zavetišča Zon****, pa sem bila na koncu razočana nad njihovo ignoranco in vedenjem.

Po svojih izkušnjah s kužki, občasno sem kot resen vzreditelj rodovniških psičkov (in ne kot kakšen "štancar" iz garaže ali "ljubiteljski" rejec "domačih" legel dvakrat-letno z isto psičko...) za svoje kosmate otroke iskala resne, odgovorne in ljubeče domove. In prav vesela sem bila, če mi je kdo pustil sporočilo, da bi se z menoj rad pogovoril, preden obišče mladičke, se vanje zaljubi.... nato pa čez nekaj mesecev ugotovi, da je vse skupaj zanj preveč. Tako sem se s potencialnim novim skrbnikom najprej pogovorila, preverila pogoje, šele nato je sledil podpis pogodbe in oddaja mladička v nov dom....

Tudi z zapuščenimi mucki, ki mi jih skoraj vsajo leto "dostavijo" pred hišo, ali v neposredno okolico, je tako....ker bo pač "mačja mati" že nekako poskrbela za njih. Prav letos sem ponovno skrbela za dva dudarja, en ob prihodu še ni niti spregledal....

Ko sem preko Društva za pomoč konjem posvojila konja, je bil postopek enak: kratek opis, nato pogovor s članom društva.

Če sem s svojim pisanjem koga užalila, se mu iskreno opravičujem. Žal očitno nimam dovolj izkušenj, kako delujejo posamezniki / društva za pomoč pomoči potrebnim psom....
Verjamem, in to si upam zatrditi, da lepotcu Budiju pri naši družini ne bi manjkalo ničesar, ne toplega ležišča v hiši, kvalitetne prehrane, družbe, predvsem pa ne ljubezni. Sem pač ena od tistih čudnih človeških bitih, ki bi za svoje, pa čeprav kosmate, naredili vse...

Ker sem nova na tem forumu - zato ne vem, če ste vi, All, sedanja posvojiteljica Budija...

Očitno zanj nisem dovolj dobra skrbnica, (ker po banalnem ne sledim vsem slovenskim navdušencem nad pasjimi mladiči - "Ohh in Ahh, kako je lušten.... nato pa konča, vemo kje...), le zaradi tega, ker nisem prva odtipkala številke.

Nikogar nočem prizadeti ali obsojati, vsi smo le ljudje...

Prekrasnemu fantu pa želim čimlepši dom, in maksimalne ljubezni.

Škoda, da pride med ljudmi do kratkega stika že zaradi nepotrpežljivosti in nesprejemanja drugačnih mnenj.

Vesna

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor So mar 12, 2011 3:58 am

Pri ostalih pa moramo nove lastnike še malo potipat, ker klicev je milijon in edino prav je, da se ne gleda kdo je poklical prvi, ampak kdo ima boljše pogoje in seveda smisel za živali. Dokler ne bo kakšnega res super, pa seveda ostajajo pri nas

All, o tem sem govorila.... če v današnji dobi interneta še vedno v prvi vrsti uporabljamo telefon... No, ja, sem jaz pač še nekaj let za leseno žlico....
Pa brez zamere tudi tebi.

Ker se očitno ljudje kar tepejo zanj, me ne skrbi, da ne bi prišel v prave roke.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 12, 2011 8:38 am

Vesna, takole gre: pes ti je všeč in imaš pogoje in željo zanj, ter se strinjaš tudi s pogoji navedenimi na pogodbi, torej pokličeš kontaktno številko. Na drugi strani se ti oglasi članica društva in ti poveš za kaj gre, ona te malo izpraša in če se ji zdi, da bi se pes imel pri tebi fajn, se zmenita za obisk. Tam te spet še malo bolj izpraša in če je vse ok, podpišeš pogodbo in gre Budi s tabo domov ;)
Budi še vedno išče nov dom, torej kar mirno pokliči na telefonsko številko in se boste zmenili, če ste en za drugega pravi ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 12, 2011 8:41 am

Ti kar pokliči kontaktno številko - veliko nas je, ki bomo veseli, če tale fantek dobi dom! ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 12, 2011 10:08 am

Živjo!

Ja, madoniš kaj se je pa tukaj zgodilo? Draga Vesna, Buda še vedno ni oddan, je še pri začasni skrbnici (žal malo skrbimo za naše punce, zato takole javno ne razpravljamo kdo smo, upam, da razumeš).

Drugače pa v prvem postu je napisana kontaktna številka, ki jo prosim pokličin in reči, da si na foumu zasledila oglas za psička in se (z zelo prijazno gospo) pomenita kaj se zanj pričakuje, kaj vi pričakujete od njega, no, pa saj verjetno veste kakp to gre, če imate že posvojenčke dom (btw Društvo za pomoč konjem :good: !!).

Upam, da sem vam odgovorila na to, kar vas je zanimalo in se bomo še slišali po telefonu ;).

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So mar 12, 2011 12:59 pm

all4diva je napisal/-a:
Pri ostalih pa moramo nove lastnike še malo potipat, ker klicev je milijon in edino prav je, da se ne gleda kdo je poklical prvi, ampak kdo ima boljše pogoje in seveda smisel za živali. Dokler ne bo kakšnega res super, pa seveda ostajajo pri nas

All, o tem sem govorila.... če v današnji dobi interneta še vedno v prvi vrsti uporabljamo telefon... No, ja, sem jaz pač še nekaj let za leseno žlico....
Pa brez zamere tudi tebi.

Ker se očitno ljudje kar tepejo zanj, me ne skrbi, da ne bi prišel v prave roke.

So že ostale vse napisale, pa bom še jaz. Nisem skrbnica Bude, sploh ne. Njena številka je objavljena višje - v prejšnih postih. Tak komentar sem napisala zgolj zato, ker mi je bilo malo čudno, da bi kdo moral klicati vas. Številka je objavljena za vse interesente, tako da preprosto pokličete in se menite od tam naprej. :) Nisem pa nič slabega mislila.

Zate Buda pa stiskam pesti :kiss:
Naslednja

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov