Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So feb 26, 2011 6:37 pm

Re: Daj si duška

sarajst i get you.. Ampak tako pač je.. Nimaš kaj :fool: :fool: .
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor So feb 26, 2011 8:05 pm

oaza88 je napisal/-a:Duško, lepo te prosim, preženi moj glavobol. Že od ranega jutra me spremlja. Pa sem doooolgo spala, celo do 7.05 . Pa sem počela potem take in drugačne prijetne stvari, vključno s sobotnim pospravljanjem, pa se me še kar drži. Glavobol, namreč.
:girlsad:
hja....najbrž imam mačka! :lol: Ali več njih! :lol: :lol:

A zdej pa še ti :lol: :lol: ?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 8:06 pm

Dobila sem vsaj dvakratno potrdilo, da se ob sobotah ne hodi v službo in nasploh ne dela za službo.

Najprej sem - kot vsakič, ko sem dejansko v soboto v pisarni - sprožila alarm :dash: Potem sem od doma pisala službeni mejl preko webmejla, ko me kar naenkrat vrže ven in ne morem več do mejlov :dash: Potem pa ... kot da vse to še ni dovolj ... hočem pojamrat Duškotu. In me vrže z neta :shout:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 26, 2011 9:01 pm

Danes je nekaj v zraku... jaz se že od 9ih zjutraj zaj****m z internetom. No, ni mi ga uspalo usposobiti. Zdej se šmuglam na fotrov wireless. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor So feb 26, 2011 9:49 pm

:truce:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne feb 27, 2011 4:59 am

tole usajanje dotične zavrnjene potencialne posvojiteljice po FB strani Mačje hiše mene ornk nervira :fool: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 10:05 am

ampak res no...una ne dojame v čemu je point vsega skupaj in pol dobesedno :dash: ...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 10:14 am

Meni pa uspešno dvigne pritisk, da lahko dan začnem brez kofeina (se odvajam od kave). 8) Hvala, užaljena tetka. :good:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 10:50 am

Malce sem prebrala in v bistvu težko razumem, zakaj se eni vztrajno pogovarjajo na takem nizkem nivoju. Ta gospa A, je očitno ena stara baba, ki rada pametuje in samo svojo resnico razume kot edino pravo. In sem prepričana, da drugim teži z drugimi stvarmi in se tudi tam ne ustavi za sekundo, da bi pomislila, da mogoče pa ne ve tako veliko... :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:44 am

meni sta smešni, kot sem že tam napisala, kot moja mularija v vrtcu :lol:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:47 am

Tole je res neumno. Splošno znano je, da ni noben problem dobit muce brez kakršnekoli obveze (žal), samo ne pri MH (na srečo). Tako da gre zgolj za užaljenost, ker je neka oseba vajena da se ji ugodi in ima vedno prav... Pa očitno ji je dolgčas in more iz vsakega pripetljaja nardit velik dogodek...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:48 am

Tjah, dokler jo bodo ljudje brali in komentirali, bo dosegla tisto, kar je želela: pozornost.

Ignore je najhujša kazen za takšne. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:52 am

Cats je napisal/-a:Tjah, dokler jo bodo ljudje brali in komentirali, bo dosegla tisto, kar je želela: pozornost.

Smo jo tudi mi dali na ignore, ker je šla čez vse meje in ne odneha oz.ni videt, da bo odnehala sploh, je prva blokirana Fb uporabnica Mačje hiše.
Dost je blo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:56 am

Duško! :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
(ha, samo 6 jih je!)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 11:58 am

helena je napisal/-a:
Cats je napisal/-a:Tjah, dokler jo bodo ljudje brali in komentirali, bo dosegla tisto, kar je želela: pozornost.

Smo jo tudi mi dali na ignore, ker je šla čez vse meje in ne odneha oz.ni videt, da bo odnehala sploh, je prva blokirana Fb uporabnica Mačje hiše.
Dost je blo.

:good:

Jaz mislim, da izključno ignoriranje niti ne bi bilo rešitev. Če MH ne bi odgovorili na njene obtožbe, bi zlahka kdo, ki bi prehitro bral, razumel, da se strinjajo z njo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 12:48 pm

sarajst je napisal/-a:se opravičujem ker ponavljam-vem da se je o tem že pisalo ampak nekje se moram izpovedat. Folk mi gre na kozlanje. :bad: Berem rubriko potrebujemo na podarimo.si. Oni bi mel argentinsko dogo pa samojeda pa jack russel terierja valda zastonj. aja pa whiskas mucko-po možnosti verjetno staro pod dvemi meseci. itak vse zastonj. Mislim fuj folk ej. Pejte u zavetišče pa tm uzemte psa. sam verjetno jim je še tistih par 10 evričov ki bi jih v zavetišču pustil preweč za psa. Aja itak usi majo pa valjda najboljše pogoje za psa-ful vrta res veliko bajto. Če so tok bogati nj pa unih 500 evrov odbijejo za pasemskega z rodovnikom če bi mel usi tok radi pasemske. Ma dej no ta folk debilen. pa s to junk food mačko tud ej. ena teta vidla reklamo z sivim luškanim tigrčkom na tv ki lavfa po snegu in zj bi mela identičnega. Halo!!! črno vzemi baba hudičeva teh je polno. Ne ona bi valjda srebrnega tigrčka čisto micenega buci bu. Mrš koza neumna!

Se opravičujem za izpad. nisem si mogla pomagat.

Jst take oglase vzamem kot priložnost za izobraževanje in jim napišem trikilometerski meil kjer jim povem da v barvi ni vse in da če si bodo omislili sivega mačka da bo pa mogoče tako podivjan da ga nihče nebo moral niti pobožat in potem še fejst nakladam o tem kako zelo pomemben je karakter in potem počasi preidem zakaj je notranje bivanje blazno kul zadeva in potem ko vse to obdelam jim namečem še par linkov kjer lahko muce posvojijo in s tem dobijo vse v enem mačko s karakterjem ki ga iščejo in ki jim je ne bo povozilo po enem tednu ker v stanovanjih običajno nimamo parkiranih avtov večjih od 20 cm :)
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 1:08 pm

Oh gospa ima pomojem krizo srednjih let, prepričana, da ji ne more nihče nič odrečti, potem ji pa še 'enga mačka' ne dajo. Je pa res, da je vstrajna in je pokomentirala čisto vse :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 4:51 pm

Danes je en posran dan (dobesedno)! Najprej se je Ice uspel posrat po nogi in se je potem podričal po dveh tepihih in po parketu. Ga je blo treba skopat seveda, za to pa morava biti dva :P Na sprehodu se mi je Lia povaljala v gnoju in jo je bilo treba doma prec v bano dat in skopat še njo. Takoj, ko sem jo obrisala in dala ven iz banje, je pa izkoristila priložnost, ko sem pucala banjo, da je hitro požrla drek iz mačjega WC-ja :dash: :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: ljubljana

Odgovor Ne feb 27, 2011 4:52 pm

F U J !!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 27, 2011 5:01 pm

zalarjeva je napisal/-a:......, je pa izkoristila priložnost, ko sem pucala banjo, da je hitro požrla drek iz mačjega WC-ja :dash: :dash:

ja ddddd - to je naredila iz čiste prijaznosti - da ti ne bi blo treba po vsem tem pucanju dreka in banje za piko na i pa še mačji skretek pucat.
;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov