udomačen tiger
Re: Daj si duška
V Sarajevuuuuuuu si!!!! RES polaaaaaaakoooooooo!
(ampak saj v temu je čar! spil en kufe pa eno tulumbo pojej še zame, pa bo!)

Moderator: andreja
udomačen tiger
V Sarajevuuuuuuu si!!!!

udomačen tiger

čvekava papiga

udomačen tiger

udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:samo da ni kje blizu. a ste brale novico, ko so bli snežni zameti pred novim letom, da je nekaj britancev za cel teden zasnežilo v pub? tri dni so bili pijani, pol so se pa reveži naveličali in jim je bilo dolgčas... sem se ustrašila, da se ne bi kaj podobnega zgodilo nocoj na gorenjskem koncu....
Britanci so itak nori, 2cm snega pa čist ohromijo.
Se še spomnim ko je profesorca na faksu razlagala kako je lani februarja imela na obisku kolega iz UK, pa on kliče ženo domov in ji začne razlagat, da morta nujno zimske gume kupit, ker tukaj jih imamo in lahko normalno povsod pridemo.
Ali pa te fore "čist nas je zamedlo", pa imajo 5 cm snega.
udomačen tiger
sploh nisem mogla verjet. po daljšem prerekanju v smislu :

izvida sicer niso napisali pred mano ga dobim v ponedeljek ampak slike so se pa jasno čudežno pojavile
Didi je napisal/-a:JAZ: dejte me nehat zafrkavat, valda bom vedla če sem bila v unem jajcu pol ure ali ne
SESTRA: ja veste gospa jaz sem sigurna da niste bili
) in kup dokazil ... Sestre se itak lovijo naokrog, nobeni nič jasno ... In nazadnje se je izkazalo, da v bistvu je naročen na enem koncu, ampak do samih izvajalcev pa ni prišlo
Še dobro, da so imeli čas, da so ga dejansko vzeli ... 
udomačen tiger

udomačen tiger
udomačen tiger

katja je napisal/-a:duško, a lahko prosim zrihtaš da neha snežit, da se ulice očistijo in posipajo in da ne bom več padala na rit.
hvala!

Didi je napisal/-a:mater pa slovensko zdravstvo
pa ene 100x tkole, ki več kot 6 jih ne gre...
čvekava papiga
). No nismo alergični ne na mačke ne na psa, pač pa na neko cvetenje žit. Oddih stoletja, zdaj pa žurat in praznovat 
udomačen tiger
Lahko pa rečem eno pozitivno stvar - na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč. 
udomačen tiger
all je napisal/-a: na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč.
udomačen tiger
Mačja mama je napisal/-a:all je napisal/-a: na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč.
Tisti ki jih podkupuješ so res. (po mojih osebnih izkušnjah sodeč.) Druge boli k*** za to ali pacient kriči od bolečin ali ne.
udomačen tiger
all je napisal/-a:Mačja mama je napisal/-a:all je napisal/-a: na onkološkem so vsi strašno v redu, vsaj po izkušnjah sodeč.
Tisti ki jih podkupuješ so res. (po mojih osebnih izkušnjah sodeč.) Druge boli k*** za to ali pacient kriči od bolečin ali ne.
Aja, ne bi vedla. Naše izkušnje so super, pa nimamo denarja za podkupovanje niti se ne bi tega poslužovali. Verjamem pa, da morda niso vsi taki kot bi morali bit, pa je odvisno na koga naletiš.
Tako ogabnega odnosa do dela, ki naj bi ga smrklje opravljale celo življenje, še nisem doživela. Vse se jim je gnusilo, vse je bilo ogabno, ustna higiena starostnikov jim je šla na bruhanje ... Ne vem, so res mislile, da bodo že v šoli čičale v sprejemni pisarnici pred zdavniško ordinacijo in se še pred maturo poročile z dohtarjem?! 
udomačen tiger
udomačen tiger
. Pa sem počela potem take in drugačne prijetne stvari,
vključno s sobotnim pospravljanjem, pa se me še kar drži. Glavobol, namreč.
Ali več njih!

čvekava papiga
Kraj: ljubljana
Berem rubriko potrebujemo na podarimo.si. Oni bi mel argentinsko dogo pa samojeda pa jack russel terierja valda zastonj. aja pa whiskas mucko-po možnosti verjetno staro pod dvemi meseci. itak vse zastonj. Mislim fuj folk ej. Pejte u zavetišče pa tm uzemte psa. sam verjetno jim je še tistih par 10 evričov ki bi jih v zavetišču pustil preweč za psa. Aja itak usi majo pa valjda najboljše pogoje za psa-ful vrta res veliko bajto. Če so tok bogati nj pa unih 500 evrov odbijejo za pasemskega z rodovnikom če bi mel usi tok radi pasemske. Ma dej no ta folk debilen. pa s to junk food mačko tud ej. ena teta vidla reklamo z sivim luškanim tigrčkom na tv ki lavfa po snegu in zj bi mela identičnega. Halo!!! črno vzemi baba hudičeva teh je polno. Ne ona bi valjda srebrnega tigrčka čisto micenega buci bu. Mrš koza neumna!Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov