udomačen tiger
Maček ne lula

Zanimajo me vaše izkušnje in nasveti.
To kakšne probleme ima vse moja mačka že veste, ker skoz bluzim s tem. No, včeraj se je pa zgodilo da ni mogla lulat. Tam do ene 15. ure popoldne je bilo vse normalno, potem je pa kar začela hodit po stanovanju in se matrat. Sem ji naštimala potem na ene 5ih koncih brisačo ali rjuho, ker se je selila iz konca na drug konec, pa povsod počepnila in čepela...je pa iskala take nizke predele. Pa je mogoče kakšna kapljica se pokazala. Vmes sem ji malce masirala trebušček, malo je pila, nato je šla pa spat. Čez kake 2 uri ji je potem uspelo, da se je polulala. Tudi kasneje zvečer je šla normalno na potrebo v svoj prostor.
Edino kar je bilo še drugačnega, je to, da je bila bolj mirna, pa da ni hotela na običajnem mestu jest, zato sem ji dala hrano v hodnik, kjer je ležala na povšterčku in dekici. Tudi jedla je potem tako, da je na mehkejšem sedela.
Od večera do jutra vse normalno (se pravi je ponoči jedla, prišla ležat k meni na blazino...). Zjutraj pa potem spet ni mogla lulat. Jaz sem šla na faks, je pa mami povedala, da ji je potem normalno uspelo. Je lulala, kakala, jedla, tekla, vse...
Kaj zaboga bi to lahko bilo? A je možno, da ima oslabele mišice že? Kristali?
Drugače vem, da je nevarno če sečnina zastaja, tako da bi jo že peljala k vetu, če sploh ne bi šla na potrebo.