nevidna bolha
ŠPELCA/ALLY
Kakšno nehvaležno otroštvo sem imela, si lahko preberete tukaj : http://pomagamo-zivalim.si/viewtopic.php?f=78&t=388
No pa pustimo preteklost, saj mi je sedaj veliko lepše. Našla sem svoj dom, ker me ima gospodar rad, me razvaja in skrbi zame. Seveda pa sem bila ob prihodu prestrašena. Najprej sem bila v neki mali škatlici, vse se treslo in bilo je kup novih čudnih zvokov (ja z avtom sem se vozila). No potem pa sem prišla v neko neznano sobo, vse kar sem poznala je bil dečko ki me je prinesel. Na prvi pogled je zgledal dogaj prijazen a sem se vseeno skrila v kotiček, da proučim novo okolje. Počakala sem na noč, ko gredo ti čudni ljudje kar spat (he pa takrat šele postane zanimivo), nato pa sem previdno raziskala nove prostore.
No nato je napočil nov dan....zjutraj se dečko zbudil ob nekih čudnih piskajočih zvokih, takoj zatem pa me od daleč malce pogledal, me ogovoril in nekaj natresel v posode, se oblekel in odšel. Ja prav imate, hrano mi je dal

No takšna sta bila moja prva dneva v novem domu.....vsak dan se zdi bolj zanimiv, saj lahko misno hodim in raziskujem, pa tudi če kaj prevrnem ali skrijem nisem nič kregana.....mah še zmeram dobro jem in se lahko crkljam.....
.....pa naj kdo reče da je tisti frajer Garfield razvajen

Jure in Špelca