Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:08 pm

Re: Daj si duška

martina je napisal/-a:PaNoRa, ni problema ;)

Cigareti se bodo s 1. aprilom podražili.

:good: a lahko ponovim? :lol:

zalarjeva je napisal/-a:
PODPIS!! Jaz sem tok jezna, se dobimo s prjatli na pijači, skoraj vsi naročijo pir, jaz in moj pa sok in sva cenovno in količinsko na veliko slabšem, kot prijatelji s 0,5l pira. Kje je fora?? Alkohol naj se močno podraži, že tako je ogromno alkoholikov! Ponekod pa še deci vode plačaš, ki jo naročiš ob kavi, halo! Kao Zala-japajade.
Na čikih bom pa itak bankrotirala Za kok jih pa mislijo podražit?

Mogoče moraš pa družbo zamenjat. Začni se družit s tistimi, ki konjak pa tako pijejo. Bosta ti in tvoj sok takoj na boljšem! :angel:

:mocking:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:09 pm

zalarjeva, no ja... pol je treba pa tudi sladkarije in vso nezdravo hrano podražit. veš kok ljudi je predebelih! ampak ne, v naši državi je logika pač taka, da kar velja za zdravo, mora biti drago. ti dam tipičen primer: polnozrnata moka stane 2x toliko kot bela. o bio in eko zadevah pa sploh ne bom zgubljala besed.

sarajst, mogoče kakšni boss? a ni mela to delavska klasa najrajši (odkar 57 niso več in)?
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:11 pm

Slika Slika Slika Slika

Duško stresi z gat tistega, ki se je spomnu da ja v postu lahko samo 6 smajlijev! Človek še citirat nič ne morem, ne da bi pol ure smeškote štel in iskal.... :aggressive:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:12 pm

Res? Dej da probam!
:crazy: :fool: :aggressive: :shout: :girlcry: :girltruce:

Pa res ne gre.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:17 pm

taperverčki je napisal/-a:zalarjeva, no ja... pol je treba pa tudi sladkarije in vso nezdravo hrano podražit. veš kok ljudi je predebelih! ampak ne, v naši državi je logika pač taka, da kar velja za zdravo, mora biti drago. ti dam tipičen primer: polnozrnata moka stane 2x toliko kot bela. o bio in eko zadevah pa sploh ne bom zgubljala besed.

sarajst, mogoče kakšni boss? a ni mela to delavska klasa najrajši (odkar 57 niso več in)?

Jaz bi se s tem čist strinjala. Pač tak sistem dražitev/cenitev. Ker imam veliko raje polnozrnate stvari, pa brez laktoze, ... pa te fajn stane.

Samo če ostanemo pri "drogi" (ker nekateri pozabijo da je tud hrana to lahko, je sem ne bom štela) in se ozremo samo na alkohol in cigarete. Mene ful moti, da se čiki dražijo alkohol pa ne. Res, tolk pijancev okoli hodi, pa se ga bodo še vedno lahko poceni napili, čez cigarete pa čisto vsak udriha... Res se mi ne zdi pošteno. Včasih imam občutek, da je večji greh če ob kavi enega prižgem, kot pa če bi si pivo naročila.

West Silver mogoče? Ma kaj pa vem. Itak 24kur povejo, da se bodo najbolj prodajani podražili, ne povedo pa da je precej cigaret ŽE dražjih od 3 eur in da se bodo te ravno tako podražili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:18 pm

Ne gre a ne? DUUUUŠKOOOO!
:devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:26 pm

all je napisal/-a: Res se mi ne zdi pošteno. Včasih imam občutek, da je večji greh če ob kavi enega prižgem, kot pa če bi si pivo naročila.

To pa ti narobe razumeš. Recimo, da sedim za sosednjo mizo. Če boš prižgala cigaret, mi bo smrdel. Če boš spila pivo, me pa ne bo motilo, če ne boš začela pijana razgrajat ali bruhat naokrog. Bl za hec, da ne boš slučajno huda. Tudi sama sem včasih kadila, kakšen kozarec vina pa tudi z veseljem zvrnem. ;)

Moje mnenje je takšno: Osnovna živila, ki so potrebna za preživetje (moka, kruh, sadje, zelenjava...), bi bilo potrebno v celoti poceniti na račun luksuznih dobrin, ki za življenje niso potrebne, temveč so zgolj preseravanje ali celo škodljive za zdravje. Sem bi stlačila tako cigarete, alkohol kot tudi plastične gazirane pijače, sladkarije, čipse... Kaj češ, sem pač tiran. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:32 pm

Sladkarije bi podražila? :O Od česa naj pa preživim, če mi čokolado podražijo?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:34 pm

taperverčki je napisal/-a:
all je napisal/-a: Res se mi ne zdi pošteno. Včasih imam občutek, da je večji greh če ob kavi enega prižgem, kot pa če bi si pivo naročila.

To pa ti narobe razumeš. Recimo, da sedim za sosednjo mizo. Če boš prižgala cigaret, mi bo smrdel. Če boš spila pivo, me pa ne bo motilo, če ne boš začela pijana razgrajat ali bruhat naokrog. Bl za hec, da ne boš slučajno huda. Tudi sama sem včasih kadila, kakšen kozarec vina pa tudi z veseljem zvrnem. ;)

Moje mnenje je takšno: Osnovna živila, ki so potrebna za preživetje (moka, kruh, sadje, zelenjava...), bi bilo potrebno v celoti poceniti na račun luksuznih dobrin, ki za življenje niso potrebne, temveč so zgolj preseravanje ali celo škodljive za zdravje. Sem bi stlačila tako cigarete, alkohol kot tudi plastične gazirane pijače, sladkarije, čipse... Kaj češ, sem pač tiran. :devil:

Če bi bil tak sistem, potem mi je vseeno če so cigareti 5 eur ali več, če jaz za to dobim cenejši kruh, itd. :good:

Ta primer, ki si ga ti omenila, razumem, če koga moti. Meni osebno cigaretni dim smrdi, če se mi od drugje kadi, pa tudi sama, če že kadim zunaj, ravno ne puham ljudem v obraz. :)

Samo splošno gledano me moti ta diskriminacija. Ravno tako me moti,ko stojim v vrsti za nekom, ki se je potopil v alkohol, ... In verjamem, da ljudi motijo "moji" cigareti. Samo če se že draži, naj se vse. :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:39 pm

sleepy je napisal/-a:

:good: a lahko ponovim? :lol:

Ni potrebno, mi je še tašča enkrat ponovila. Tako, kot da da kaj zraven :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 5:40 pm

No, 4 tedne nazaj sem se pritoževala, da sta mi dva tipa ponujala pogovor o bibliji. Zdaj se je pa izkazalo, da sta bila najverjetneje prav to dva vlomilca, ki sta prišla sosedu v stanovanje in psa zalila s solzilcem. Svašta! :girlsad:

Še dobro, da imam protivlomna vrata, da je moj pes na varnem.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 6:06 pm

mateja je napisal/-a:No, 4 tedne nazaj sem se pritoževala, da sta mi dva tipa ponujala pogovor o bibliji. Zdaj se je pa izkazalo, da sta bila najverjetneje prav to dva vlomilca, ki sta prišla sosedu v stanovanje in psa zalila s solzilcem. Svašta! :girlsad:

Groza :bad: Kako je s psom? Če veš slučajno. Revež :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 6:13 pm

PaNoRa je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:

a lahko ponovim?

Ni potrebno, mi je še tašča enkrat ponovila. Tako, kot da da kaj zraven :negative:

Oh poglej no. Pa pravijo da so tašče od zlodeja na ta svet poslane... pa sej so pravi božji dar?! :lol:
Kar nej se cigareti dražijo. Rajši kot bencin!

:girltruce:
mateja je napisal/-a:No, 4 tedne nazaj sem se pritoževala, da sta mi dva tipa ponujala pogovor o bibliji. Zdaj se je pa izkazalo, da sta bila najverjetneje prav to dva vlomilca, ki sta prišla sosedu v stanovanje in psa zalila s solzilcem. Svašta! :girlsad:

Svašta... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 6:37 pm

skrajni cajt da neham kadit...tokle dnarja državi metat je čist preveč...po drugi strani si pa ne prvoščm nč drugega kot to...hmmm težka bo... :girlsad:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:13 pm

all je napisal/-a:Mačja mama, tale zapis je bil malo smešen, vrhunc pa pride tam pri tisti smetki v čevlju :D Pa brez zamere, saj vem da je zate drugače, ker to doživljaš. :)

Te smetke so nadležne, se spomnim, da sem še kako leto po smrti psa, v kakem štunfu najdla dlako zapičeno, ki me je grizla v mezinčka. Oh :D :'(

Ti se kar smej :) Jaz sem se skašljala, če pa zdej vsaj enega z mojim godrnjanjem v dobro voljo spravim, je pa itak win-win.

Ampak današnji dan nič kaj ne kaže znakov izboljšanja... V bistvu gre s slabega na slabše.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:26 pm

Grrrr, moj dan je tudi krasen :dash: In seveda je bila posredno kriva moja najljubša ustanova - pošta. Bi človek res zlahka preživel brez njihovih biokillov in brisalcev, če bi le opravljali svojo nalogo :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:48 pm

all je napisal/-a:Groza :bad: Kako je s psom? Če veš slučajno. Revež :(

Pes je fizično ok, takrat je samo imel močno rdeče oči, je pa precej stravmiran.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 8:15 pm

Mačja mama je napisal/-a:Ampak današnji dan nič kaj ne kaže znakov izboljšanja... V bistvu gre s slabega na slabše.

A SEM REKLA PREHITRO, A NE DE?!?!?! :shout: :shout:

Sem peljala psino do veta malo pogledat kaj je z vsem tem lulanjem... pogruntal je neko ful hudo vnetje in zadržal psa na operaciji!!! :girlcry: :girlcry: :girlcry: :girlcry:
Pa kaj je narobe z današnjim dnem?!?!?!
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr feb 23, 2011 8:23 pm

sleepy je napisal/-a:Slika Slika Slika Slika

Duško stresi z gat tistega, ki se je spomnu da ja v postu lahko samo 6 smajlijev! Človek še citirat nič ne morem, ne da bi pol ure smeškote štel in iskal.... :aggressive:

Se podpišem! B*** mater ... pa saj to ne gre več tako.... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 8:29 pm

sarajst je napisal/-a:še vedno pa ne vem kateri cigareti so sano 2,5e pa še najbolj prodajani povrhu?

LM so zelo prodajani ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov