Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 2:15 pm

Re: Daj si duška

helena je napisal/-a:In to nikakor ne mali račun, pravzaprav takšnega, da jim marsikateri priznani strokovnjak v istem fohu niti do kolen ne seže.
samo za primer, za nekaj, kar smo dobili od podjetja ponudbo 600 eur in ddv, nam je tale "prostovoljka" zaračunala 4500 eur. :O
Sicer s 50%popusta, ker je 50% menda donacija, ampak vseeno za dol past.

(Citat malo pobrisan, ker je meja 1000 znakov :girlblush: )

4500?!?!?! :O Če gre za portfolio, sklepam da se gre tukaj za fotke ali pa design? Groza. Moj je sicer v tem biznisu, samo take cifre še nisem slišala, je pa res da nisem nikoli spraševala. Vem pa, da se zneski vedno vnaprej dogovorijo. Se pravi v vašem primeru zastonj! Barabe. Sploh ne vem kaj takemu na pamet pade, da bo za dve leti nazaj račun izstavljal. To moraš bit nor, pa pohlepen tudi. Lahko jih je pošteno sram, pa predvidevam, da jih ni.

Upam, da uspešno uredite zadeve.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 2:16 pm

knedl je napisal/-a:helena, jaz sem pred cajtom že nekje napisala da se mi zdi kul ideja da imamo nekje temo, kjer bi lahko imeli notri prodam, iščem, kupim in podobno. glede na to, da nas je kar nekaj zaposlenih po raznih dejavnostih bi si lahko na tak način mogoče dodatno pomagali med sabo. pač gledam iz moje perspektive in na kak način bi komu lahko koristilo to kar vem in znam. kar seveda ni malo :D . če ne drugega, je tukaj menda vsem jasno da se gre za prostovoljstvo oz. tam kjer to ni možno, da je pač marža čim manjša.

To bi bilo fajn ja. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 2:25 pm

Dragi Duško, bi se dalo kako naredit, da bi se jaz ene parkrat klonirala, potem pa klonom naložila vso to delo, ki od povsod sili vame, jaz pa šla en mal v penzijo al pa na dopust al pa kamorkoli? Lepo prosim, če se da, pa nobenih računov ne bom izstavljala, obljubim :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 2:49 pm

Cats je napisal/-a:Dragi Duško, bi se dalo kako naredit, da bi se jaz ene parkrat klonirala, potem pa klonom naložila vso to delo, ki od povsod sili vame, jaz pa šla en mal v penzijo al pa na dopust al pa kamorkoli? Lepo prosim, če se da, pa nobenih računov ne bom izstavljala, obljubim :D

Prosim, meni tudi. Pa naj bojo kloni zdravi. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 3:35 pm

Besna...
Skupinice ljudi tako ali drugače pomagajo živalim. Najde pa se oseba ki je na vzven :angel: v resnici pa :devil: . Skrega ljudi v skupinicah sama pa izpade :angel: . Seveda vse skupaj v škodo živali. A jo lahko fentam? :devil: :devil: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor To feb 22, 2011 3:42 pm

Kar se tiče izstavljanja računa za dve leti nazaj - a ni to že po zakonu neveljavno, saj tudi sodne zadeve zastarajo po tem času? :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 3:53 pm

knedl je napisal/-a:helena, jaz sem pred cajtom že nekje napisala da se mi zdi kul ideja da imamo nekje temo, kjer bi lahko imeli notri prodam, iščem, kupim in podobno. glede na to, da nas je kar nekaj zaposlenih po raznih dejavnostih bi si lahko na tak način mogoče dodatno pomagali med sabo. pač gledam iz moje perspektive in na kak način bi komu lahko koristilo to kar vem in znam. kar seveda ni malo :D . če ne drugega, je tukaj menda vsem jasno da se gre za prostovoljstvo oz. tam kjer to ni možno, da je pač marža čim manjša.

Jaz sem tudi mislila predlagat eno tako Kupim/iščem temo! To je odlična ideja, jaz bi tudi rada ponudila moje znanje in ročne spretnosti če jih kdo rabi! :) (pa brez računa) :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 3:54 pm

Nujno rabimo tako temo! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 4:38 pm

Kaj pa če bi nehale tuki nakladat in končno odprle to temo? :P
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 5:18 pm

Pavzo od faksa rabim. Nujno, nujno. Za zmešat. :devil: Zakaj mormo delat z ljudmi, ki jih ne prenesemo? :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 6:05 pm

Je že katera odprla novo temo? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To feb 22, 2011 6:42 pm

taperverčki je napisal/-a:
Cats je napisal/-a:Dragi Duško, bi se dalo kako naredit, da bi se jaz ene parkrat klonirala, potem pa klonom naložila vso to delo, ki od povsod sili vame, jaz pa šla en mal v penzijo al pa na dopust al pa kamorkoli? Lepo prosim, če se da, pa nobenih računov ne bom izstavljala, obljubim :D

Prosim, meni tudi. Pa naj bojo kloni zdravi. :angel:

:rolleyes:
Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 9:33 pm

rozika je napisal/-a:Je že katera odprla novo temo? :)

http://www.pomagamo-zivalim.si/viewtopic.php?f=34&t=2002

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 9:34 pm

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ptuj

Odgovor To feb 22, 2011 10:12 pm

Jaz prostovoljstvo razumem kot pomoč brezplačno. Ne razumem, kako se lahko gre kdo tak norca delat in izstavit tako velik račun :girlsad:
Tudi tigri, tudi črni, tudi tisti in takšni so lahko posebni. Skozi naše oči, skozi naše srce. <3

http://mojizakladi.blogspot.com/
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 22, 2011 10:30 pm

all je napisal/-a:Če gre za portfolio, sklepam da se gre tukaj za fotke ali pa design? Groza. ...

Fotke nič krive. :truce: (...še nisem izstavila računa za prostovoljno delo :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 12:18 am

Gina je napisal/-a:Kar se tiče izstavljanja računa za dve leti nazaj - a ni to že po zakonu neveljavno, saj tudi sodne zadeve zastarajo po tem času? :fool:

Ja, je, še marsikaj v vsej zgodbi je nelegalno in neveljavno. Ampak s tem se bodo ukvarjali drugi, ki so usposobljeni za odločanje o takih zadevah.
Meni je vse skupaj že tako dovolj grozno in boleče.
Najbolj boli to, ko vidiš, da si je nekdo zapisal čisto, ampak čisto vsako minuto, ki jo je naredil za menda dobrobit brezdomnih živali in to prostovoljno.(no, verjetno na koncu še pomnožil s tri ali pet, ali pa je tako strašansko počasen)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 7:27 am

Koliko tale forum tolerira zelo grdo preklinjanje?!?! :aggressive: (kje je un "complain" smajli k ga človk rabi?!?!)
Včasih je res tak dan da k človk vstane gre VSE tko narobe da bi blo narbolj da se obrne in gre kar nazaj v posteljo. Začelo se je sred noči ko sem se zbudila vsa v krčih, ker se je pokvaril termostat in je bilo v bajti kot v je***em igluju. V pižami sem se pr +10 stopinj pol ure matrala s prekleto kišto, nakar sem obupala. Oblečem plašč čez pižamo, grem nafutrat tečne mačje zveri, nakar se ena od njih zbira in teži in sitnari in razgraja, tako da sem ji skoraj vrat zavila. Si rečem okej, bom pregledala maile da se mal pomirim, internet ne dela, grrrr!!! Grem do psa da ga peljem ven preden grem na šiht, komaj odprem vrata, me zapljusne VAL smradu in pričaka JEZERO scanja čez CEL hodnik!!! Seveda se me psina razveseli (niti tolko nima dostojnosti da bi mel slabo vest, uscane), in zašprinta proti meni direkt čez lužo. Gnoj.
Da niti ne bi o tem kako me vse mišice bolijo zaradi krčev ponoči in kako me j*** sinusi, ker sem imela glavo na mrzlem, in da imam neko smetko v čevlju ki me pika vsakokrat ko stopim in je tako majhna da sem se že 5x sezula in je ne najdem. Ma K***c pa tak dan, v P**** M******* vse skupaj, pa kl****vo zdravje pa bedaste živali pa j****no mrzlo vreme pa po*****n leden avto pa šiht pa vse skupi. :dash:

Hvala vsem bogovom da imamo vsaj DUŠKOTA, ki je pripravljen takšnole jutranje sitnarjenje prenest, ker če ne bi verjetno kakšnemu sodelavcu pregriznila vrat. Se že vnaprej opravičujem tistim, ki boste morale to brat, ampak je pa nucalo. *phew*. Thnx, Duško.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Prebold

Odgovor Sr feb 23, 2011 8:25 am

Se človek kar bolje počuti, kaj? :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 23, 2011 8:28 am