Koliko tale forum tolerira
zelo grdo preklinjanje?!?!

(kje je un "complain" smajli k ga človk rabi?!?!)
Včasih je res tak dan da k človk vstane gre VSE tko narobe da bi blo narbolj da se obrne in gre kar nazaj v posteljo. Začelo se je sred noči ko sem se zbudila vsa v krčih, ker se je pokvaril termostat in je bilo v bajti kot v je***em igluju. V pižami sem se pr +10 stopinj pol ure matrala s prekleto kišto, nakar sem obupala. Oblečem plašč čez pižamo, grem nafutrat tečne mačje zveri, nakar se ena od njih zbira in teži in sitnari in razgraja, tako da sem ji skoraj vrat zavila. Si rečem okej, bom pregledala maile da se mal pomirim, internet ne dela, grrrr!!! Grem do psa da ga peljem ven preden grem na šiht, komaj odprem vrata, me zapljusne VAL smradu in pričaka JEZERO scanja čez CEL hodnik!!! Seveda se me psina razveseli (niti tolko nima dostojnosti da bi mel slabo vest, uscane), in zašprinta proti meni direkt čez lužo. Gnoj.
Da niti ne bi o tem kako me vse mišice bolijo zaradi krčev ponoči in kako me j*** sinusi, ker sem imela glavo na mrzlem, in da imam neko smetko v čevlju ki me pika vsakokrat ko stopim in je tako majhna da sem se že 5x sezula in je ne najdem. Ma K***c pa tak dan, v P**** M******* vse skupaj, pa kl****vo zdravje pa bedaste živali pa j****no mrzlo vreme pa po*****n leden avto pa šiht pa vse skupi.
Hvala vsem bogovom da imamo vsaj DUŠKOTA, ki je pripravljen takšnole jutranje sitnarjenje prenest, ker če ne bi verjetno kakšnemu sodelavcu pregriznila vrat. Se že vnaprej opravičujem tistim, ki boste morale to brat, ampak je pa nucalo. *phew*. Thnx, Duško.