Zdravo
No pa smo se vrnili z dopusta in našli naši mici maci ( Cleo in Husky ) pri meni v stanovanju živi in zdravi, ter lepo povezani. Imeli sta stalno oskrbo kar dveh skrbnikov 2x dnevno. Konzervice in brikete sta pridno pospravljali,vodo pa tudi. Cleo se je malo sprehajala pred Leno in Brankom, ko sta na balkonu montirala mrežo. Husky pa prodana duša se je seveda pustila tudi božati.
Ko smo se vrnili se seveda nista mogli nacartati

.Potem pa sta demonstrirali novi odnos,dirkanje druga za drugo,igranje,ljubeče sablanje,skakanje iz zasede,skratka igrata se da je veselje ju gledati. Še sreča

da ne spita objeti,ker bi od cukra lahko sladkorno dobili.
Z veseljem uporabljata balkon in Husky si z vrha lestve sumljivo dolgo in natančno ogleduje mrežo; po moje tehta ali bi varno pristala na njej.
Družno tudi dirkata po novem praskalniku in ga z veseljem uporabljata. Husky seveda tabori v najvišji košarice, Cleo pa malo nižje.
Skratka ugotavljamo,da sta obe zreli za mačjo družbo in jima dobro dene. Samo mi še moramo dozoreti

.
Skratka , ob prvi obletnici skupnega sobivanja je Cleo postala umirjena privržena mačja dama, ki se sedaj z veseljem druži z Husky,kar jo kar poživi. Husky pa je prenehala pihati