Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 10:30 pm

Re: Daj si duška

@Dr.Miška: Ajoj, te pa so čudaki. :bad: Ne vem pa kako je z zakonodajo...

Moj duško - tole sem zasledila na enem iz forumov (če ne bi smela objavit lahko brišete):

"FELIXOVA ZGODBA
felix se je skotil 6.8.2010 naši mački Peggy. bil je edini mucek iz legla popolnoma črn.
Blackie-ja smo oddali staremu gospodu in pridno rase, Callo smo obdrali, a Felixa nismo mogli oddati saj so izgleda vsi vraževerni!!! Huh
naša BIVŠA prijateljica prideluje sir in zaljubila se je v Felixa. bili smo prepričani da o skrbela zanj kot za svoje otroke.(ima 4)
za BOŽIČ me kliče, rekoč:
Živjo, veš Felix se je bal miši ki sem jo ulovila v mišelovko in , veš bila sem TAKOOOO jezna, da sem ga dala v vrečo in ga utopila. pa saj je bil samo maček.
v tem trenutku se mi je strlo srce Cry. felixa sem ji zaupala, pa saj je bila moja najboljša prijateljica že toliko let!
kruto sem jo nadrla in prekinila vse stike z njo. imela sem najgrši božič. sedaj nimam nobenega opravka več z njo.
KOKO SO LAHKO LJUDJE(KI IMAJO DOMA KONJE, PRAŠIČE, PSE ITD.) TAKOOOO KRUTI?"

KAJ?!! :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 13, 2011 10:37 pm

Sicer dvomim v resničnost te zgodbe, vendar pa tudi ne vem zakaj bi kdo take štorije napletal, razen če ni nek sadist... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 7:02 am

šiiiiitttt!!!! Kakšna stvar za prebrati v ponedeljek navsezgodaj zjutraj... :O
Če je to res, bi blo treba to žensko zavezat v vrečo in utopit!!!! :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po feb 14, 2011 9:49 am

Dr. Miška je napisal/-a:Še en poseben pasji duško ... :negative:

Danes me pokliče sošolka in me vpraša ali morda poznam zakonsko podlago okoli umetne osemenitve psov. Seveda ne poznam. In razloži situacijo ... Znanci imajo majhno nerodovniško zmešanko psičko in preden bi jo sterilizirali bi imeli eno leglo. Valda, da je to najbolje za psičko pa to ... :dash: Ampak pazi to foro! Psička se ne in ne obreji, zato bodo poskusili z umetno oploditvijo! Eno leglo hočejo in pika, da bo psička najbolj zdrava kljub sterilizaciji. In ne samo, da so dobili samca, ki mu bodo vzeli seme, celo veterinar je navdušen nad idejo in jim bo zadevo naredil BREZPLAČNO! :dash: :dash: :bad: Jaz sem mislila, da bom nekomu odtrgala glavo!

Ima kdo kakšno idejo ali je to morda kaj proti naši zakonodaji? :fool:

Žal po našem vedenju to ni proti zakonodaji :(. Lahko se morda sklicuješ na to, da to ni v interesu psice, da očitno, če se naravno ne zgodi je nekaj na tem, pravno formalno pa jim ne moreš NIČ!!!! :dash: :dash: :dash: :bad: :bad: :bad:
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 11:03 am

:fool: :fool: :dash: :dash: :bad: :devil: Sovražim veterinarje ki še vedno živijo v pamtiveku in priporočajo eno leglo. Probaj izvedeti kateri vet. je to. Prejšni mesec smo poslali meil vsem veterinarjem, pa so vsi napisali da "ne rabimo imeti legla", torej, katerega kretena smo spregledali?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 11:06 am

Sem vedno bolj jezna. NUJNO dobi informacije kater kret** veterinar je to! Mu takoj pošljem meil, pa ga tudi takoj prijavim če mi slušajno priporoča leglo,.... :bad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po feb 14, 2011 12:38 pm

rozika je napisal/-a:Sem vedno bolj jezna. NUJNO dobi informacije kater kret** veterinar je to! Mu takoj pošljem meil, pa ga tudi takoj prijavim če mi slušajno priporoča leglo,.... :bad:

Je rekla, da ne pozna niti točno lastnikov, zato tudi veterinarja ne, ampak bo poskusila kaj ugotovit ... Meni se vse bolj zdi, da bi to naredil veterinar kot eksperiment, malo za hobi ... Kakor je meni znano, mora biti psica na hormonih preden to narediš, sicer pa to narediš vaginalno in imaš 50:50 možnosti, da se prime ali pa direktno skozi trebušno votlino, pri čemer mora biti psica v anasteziji ... V vsakem primeru je to taka budalaština, da je kar hudo ... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 3:49 pm

Pomoje iz ene skrajnosti v drugo....fajn je kužko vozit k veterinarju, pa na njej eksperimentirat, ko je pa bolna, si pa zihr mislijo 'Pa ne že spet'. Ne vem kako jim lahko tok zelo sede žival spravljat v stres, jo vozit k veterinarju za brezveze in jo filat z brezveznimi stvarmi :dash:.

Upam, da je tisto le zgodba o utopljenem mucu, čeprav folk ni več normalen, kaj to vse počnejo. Le kaj bi gospa naredila s svojim sinom, če bi bil gej?!?! :dash: :bad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 6:52 pm

Tist moj duško tamle zgoraj - očitno je bila šala. Barabe zdolgočasene...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 9:13 pm

all je napisal/-a:Tist moj duško tamle zgoraj - očitno je bila šala. Barabe zdolgočasene...

Hvala vsem bogovom. Raje morbidna šala kot da bi bilo res!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 10:46 pm

Mačja mama je napisal/-a:
all je napisal/-a:Tist moj duško tamle zgoraj - očitno je bila šala. Barabe zdolgočasene...

Hvala vsem bogovom. Raje morbidna šala kot da bi bilo res!

:girlyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 14, 2011 10:49 pm

"Ne vem kako jim lahko tok zelo sede žival spravljat v stres, jo vozit k veterinarju za brezveze in jo filat z brezveznimi stvarmi "
In to zato da bi bila po sterilizaciji bolj zdrava!!! Temu veterinarju bi res vrat zavila. Se te lastniki sploh zavedajo da močno ogrožajo zdravje in življenje psičke? Če "noče" biti breja ima sigurno razlog za to. In vse to samo za to da bi bila zdrava! se grem :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 15, 2011 4:08 pm

Kako veš?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 15, 2011 4:20 pm

Moderatorka foruma je temo prestavla med tiste zastarele/neaktivne, ker ta oseba, ki je to napisala, očitno serje po celem forumu, zato tudi tega niso resno jemali.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor To feb 15, 2011 8:14 pm

Moj današnji duško:

Ko ti tašča po ovinkih govori, da ne skrbiš dovolj za čistočo. :dash: Kako je ona, ko je bila še pri zdravju, dvakrat dnevno pomivala tla. :O
In da sesanje dvakrat tedensko in pomivanje tal enkrat tedensko, ni dovolj. Hallooooooo??? Pa ne bom sužnja stanovanja. Kot da res nimam kaj bolj pametnega za delat, kot pa pomivat po tleh.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 15, 2011 8:48 pm

PaNoRa je napisal/-a:Moj današnji duško:

Ko ti tašča po ovinkih govori, da ne skrbiš dovolj za čistočo. :dash: Kako je ona, ko je bila še pri zdravju, dvakrat dnevno pomivala tla. :O
In da sesanje dvakrat tedensko in pomivanje tal enkrat tedensko, ni dovolj. Hallooooooo??? Pa ne bom sužnja stanovanja. Kot da res nimam kaj bolj pametnega za delat, kot pa pomivat po tleh.

Reč ji da maš ti svoj sistem in čistiš ko se tebi zdi potrebno :P

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To feb 15, 2011 9:02 pm

PaNoRa je napisal/-a:Moj današnji duško:

:D :D :D :D :D :D Si me spomnila, da ko sem jaz moji tašči pred štirimi leti jasno in glasno povedala, da jst pa res ne mislim bit suženj čiščenja in pospravljanja... so ji oke skočle na peclje... pa še dandanes tega ni pozabla in še vedno veselo "širi" te moje besede med sorodnike.... očitno ne bo prebolela tega nikoli :D pa tega tud ne more prebolet, ko sem jo lepo vprašala, da zakaj pa od svojega sina ni nikol zahtevala, da bi se šel en mal pucarskega "sužnja".... odgovora na to vprašanje itak ne rabim napisat, a ne?! 8)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Petrovče

Odgovor To feb 15, 2011 9:19 pm

Hvala bogu, da mi moj, kadar imam druge obveznosti (faks, služba,...) priskoči na pomoč in kdaj pa kdaj posesa.

Največji šok sem pa doživela, ko je naročila čistilec v vrednosti 2.500€. Ker je kao, za njo, ki je tako bolana, tako praktičen. Z njim bo lahko delala. In kaj misliš, kdo bo na koncu delal z njim? Ona ziher ne, ker ne bo mogla.
Zavidam tistim, ki svojih tašč nimajo v neposredni bližini. Kaj sem mislila par let nazaj :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 15, 2011 11:27 pm

(Sem se odločila, da še najbolj v duškota paše ...)

Nekaj za vse facebook odvisnike. Predvsem tiste, ki bi morali študirati, pa je zabijanje časa na facebooku bolj zabavno :dash:

Facebook=Addiction
Addiction=No Study
No Study=Fail
Fail=No Education
No Education=No Work
...No Work=No Money
No Money=Live With Parents
Live With Parents=Become Slob
Slob=Ugly
Ugly=No Love
No Love=Alone
Alone=Cat Lady
Cat Lady=Mental Health Issues
Mental Health Issues=Institution
Institution=Depression
Depression=Suicide
Suicide=Death
So get your ass off facebook now before you die!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 16, 2011 6:19 am

martina je napisal/-a:......Cat Lady=Mental Health Issues
.....

:lol: :lol: :lol:

Sicer mi pa kaže na dolgo in srečno življenje, celotni zgornji Martinin Duško :girlblush: :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov